gogos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους, Προτιμώ να ρωτήσω, προτού δοκιμάσω, οπότε: Μπορώ να συνδέσω ανεμιστηράκι με 3-pin connector και χωρίς αισθητήρα στροφών - τον PC Power & Cooling Silencer - στην 3-pin CPU υποδοχή της μητρικής (socket 478 ); Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Το ανεμιστηράκι αυτό το ξέρω και είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να το συνδυάσω (92mm.) με μία Thermalright XP-90 αν αποφασίσω να αλλάξω το σύστημα ψύξης. Ευχαριστώ
GIA_Blackmore Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 giati na mi mporeis dld? tin idia tasi vgazei (12v)
billpeppas Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Φυσικά και μπορείς. Δεν είναι απαραίτητο να έχει και τα 3 cables
gtgreat Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Γεια σε όλους' date='Προτιμώ να ρωτήσω, προτού δοκιμάσω, οπότε: Μπορώ να συνδέσω ανεμιστηράκι με 3-pin connector και χωρίς αισθητήρα στροφών - τον PC Power & Cooling Silencer - στην 3-pin CPU υποδοχή της μητρικής (socket 478 ); Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Το ανεμιστηράκι αυτό το ξέρω και είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να το συνδυάσω (92mm.) με μία Thermalright XP-90 αν αποφασίσω να αλλάξω το σύστημα ψύξης. Ευχαριστώ[/quote'] mono prosexe ta watts.to mobo exei limits sto poso reuma mporeis na traviksis apo ta pinconnectors.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.