laokratwr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εμένα πάντως μου άρεσε γενικώς,αν και έβγαλε πολύ γέλιο.... Πριν λίγες μέρες είδα αυτή την ελληνική ταινία τρόμου ' date='"το κακό"....Τελικά από εφέ αρκετά καλά μπορώ να πω...Από κέτσαπ άστα να πάνε....Καλά από υπόθεση ούτε συζήτηση,εντελώς πατάτα......Αλλά θα μου πείτε τι υπόθεση να έχει μια τέτοια ταινία....Και πώς τελείωσε έτσι ρε?με αυτούς τους 4 να περιμένουν στη μέση του γηπέδου να τους φάνε τα ζόμπι....Πολύ βλακεία..... Κανένας άλλος να την έχει δει και να εκφέρει γνώμη???[/quote'] μ αρεσεις που εισαι σταθερος στις αποψεις σου.
panagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 laokratwr αν προσέξεις τον τρόπο που το γράφει θα δεις πως μάλλον έχει ξεχάσει ένα δεν ανάμεσα στο πάντως και στο μου.
Melissa_virus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mια χαρά ήταν η Movie για την κατηγορία της. Έτσι και αλλιώς δεν έριξαν και τα τρελά λεφτά για να μοιάζει σαν όλες τις αμερικανιές (οπότε το κέτσαπ έκανε παρέλαση ). Μια αξιόλογη προσπάθεια είναι πιστεύω. Και εύχομαι να συνεχίστει. Τώρα σε όποιον δεν αρέσει αυτή η κατηγορία ταινιών, με πολύ αίμα, πολύ απλά δεν ειναι ανάγκη να πάει σινεμά να το δει. Και εγώ ξεράθηκα στα γέλια σε μερικά σημεία, και σε άλλα αηδίασα. Τα ζόμπι φάση είχανε. Καλά τους είχανε φτιάξει. Το πως ξεκίνησε δεν μου άρεσε (είπανε να μην δείξουν το κλασικό εργαστήριο πειραμάτων...). Και το τέλος που έμειναν να τους φάνε. Πιο καλά να αυτοκτονούσαν
Neo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 To kako pantos me apogoitepse.Ola ta lefta einai na blepeis ta palikaria na trxoyn mesa stous dromous tis athinas...tipota allo.to telos poly empneusmeno alla poli vari se sxesi me tin ipolipi taineia se seimio pou na les "ti etsi teleionei?" oso gia tin epistofi twn katharmatwn apla EPOS!!!kamia ousia alla den me lene leuko aggelo etsi apla...
DimAslan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Πού το βρήκατε βρε παιδιά; Να το βρούμε κι εμείς δηλαδή....
Timwros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Apo tis xeiroteres tainies tou kosmou, o,ti pio eleino exete dei, de gelasa, de tromaksa, apla Ksenerwsa. Den itan prospa8ia gia tainia, den itan prospa8ia gia kati pou moiazei me tainia, valte na deite o,tidipote allo. Kade miniseis stin etairia gia na parete ta lefta pou dwsate sto cinema... Voithia Eleos Minete makria...
pablo_esobar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 με τον ορο splatter τι ενουμε?η ταινια ηταν μουφα .......
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Splatter ειναι, παιδια, ταινια που δειχνει ωμη βια με τονους αιματος να πεταγεται αριστερα και δεξια... Η ταινια φαινεται πως ειναι για τον χαβαλε και για να γελασουμε πιο πολυ, εννοειεται πως με τον προυπολογισμο των ελληνικων ταινιων δε θα μπορει να φτιαχτει μια ταινια αντιστοιχη των χολυγουντιανων... Προσωπικα δε ξετρελαθηκα, αλλα για πρωτη προσπαθεια για ελληνικη ταινια ηταν συμπαθητικο...
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Sta videoclub exei bgei pantos. ego thn ida kai anipomonousa na teleiosei. kai fantasthte eine mono 80 lepta. aisxos apo kathe apopsi. 1 sta 10 H kalyterh ataka sthn teneia: Akouse na deis koukla mou, h katastash eine ligo periergh (dhmotiko eixe bgalei aytos pou thn egrapse?)
Solmyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλά η ατάκα στο κλείσιμο, είναι αιώνια.- Ποια ηταν, θυμησε μου
ripperakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Η καλύτερη ατάκα είναι όταν ο ταξιτζής λέει στην πιτσιρίκα: Θα σε προσέχει ο Μελέτης!
tktommytk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 pou to thimithikate re paidia to ergaki meta apo toso kairo?!?!?!?!
Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ayto proseksa kai ego. eine 2 xronon teneia e? kiomos tora bghke sta videoclub nomizo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.