Προς το περιεχόμενο

Το ΚΑΚΟ - Πρώτη ελληνική ταινία splatter

martyras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ ! Αντίστοιχες underground ξένες παραγωγές, έχουν γίνει cult. Δίνω άριστα, για την προσπάθεια ! Αν κάποιος θέλει να δει splaterιά άγρι, με πολύ αίμα (underground ερασιτεχνικό πάντα), προτείνω ταινίες του Andreas Schnaas (Anthropophagus 2000, vilonet shit κλπ). Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγές, ας επικοινωνήσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κορυφαία ταινία για ελληνική τέτοιου είδους, τρελό γέλιο. Δεν ξέρω άν έπρεπε να τρομάξω αλλά εμείς είχαμε λυθεί στα γέλια στο σινεμά. Αξίζει να την δείτε για την εμπειρία και μόνο.

Δημοσ.

Πήγα και την είδα το Σαββάτο με παρέα προκατειλημμένοι και υποψιασμένοι ήμασταν όλοι για αυτό που θα επακολουθήσει, και τελικά ρίξαμε τρελό γέλιο.:-D

Πάντως στην αίθουσα υπήρχαν παρέες περισσότερο κάφροι από εμάς οπου στις σκηνές "δράσεις" φωνάζανε ΑΙΜΑ…. και ύστερα έπεφτε τρελό γέλιο.:mrgreen:

Κορυφαίες στιγμές ήταν οι αποκεφαλισμοί στην ταβέρνα, και στην αποθήκη που έφαγε την μπαταριά η γκόμενα ζόμπι και έμεινε με μισό κεφάλι…..

Όπως και να έχει αξίζουν συγχαρητήρια στην παραγωγή για την προσπάθεια…

Δημοσ.

Χαχα όντως στην αρχή της ταινίας με την κραυγή του "μπαμπά" κόντεψα να πέσω από το κρεβάτι από τα γέλια!!! Τι ταινία και αυτή...

Είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης και όσοι τελοσπάντων τη γυρίσανε δεν την πήρανε στο σοβαρό και βγήκε ότι βγήκε...

Πάντως φαντάζομαι ότι είναι από τις ταινίες που την καφρίλα στο σινεμά θα τη γούσταρα τρελά!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ την είδα πριν λίγες μέρες "αλά rapidshare" και πραγματικά πέθανα στο γέλιο....Έπρεπε στην αρχή με τη σπηλιά να το κρατήσουν περισσότερο πιστεύω....:mrgreen: :mrgreen:

Και τι χαζό τέλος που είχε....Πάντως εκείνη τη μέρα θα κόπηκαν πολλά εισιτήρια σε εκείνο τον αγώνα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ama den sas aresoun ta splatter ti pate kai ta vlepete re? Sas ftaiei pou einai Elliniki paragogi meta? Kai tou Romero na itan pali tha griniazate eseis... Pigainte na deite kana love story kai afiste ta splatter

Δημοσ.
Ama den sas aresoun ta splatter ti pate kai ta vlepete re? Sas ftaiei pou einai Elliniki paragogi meta? Kai tou Romero na itan pali tha griniazate eseis... Pigainte na deite kana love story kai afiste ta splatter

Εμένα πάντως μου άρεσε γενικώς,αν και έβγαλε πολύ γέλιο....:mrgreen:

Δημοσ.

2 σκηνες απο τπ εργο ηταν ολα τα λεφτα!

1) Συζητηση ταριφα με πελατη

-Τι καναμε στο ντερμπυ?

-τους φαγαμε!

-Ετσι ειναι αυτα την μια χρονια εμεις την αλλη αυτοι

-Οχι ρε μ@λ@κ@ στα αληθεια τους φαγαμε

2) ο τυπας γλυφει το ποδι της γκομενας(τα σωστα προκατακτικα) και πεταγετε ενα ζομπι απο το πουθενα και της δαγκωνει το αλλο!

Δημοσ.

Ναι και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ γιατί μόνο και μόνο στην σκέψη ότι είναι Αθηνά τα είχα κάνει πάνω μου! μου κάνανε και πλάκα!

Αν εξαιρέσω όλα αυτά είχε πολύ γέλιο!

Και η σκηνή που ήταν όλα τα λεφτά ήταν όταν η πιτσιρικά το παίζει karate kid

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...