exetlaios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Εγώ το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ ! Αντίστοιχες underground ξένες παραγωγές, έχουν γίνει cult. Δίνω άριστα, για την προσπάθεια ! Αν κάποιος θέλει να δει splaterιά άγρι, με πολύ αίμα (underground ερασιτεχνικό πάντα), προτείνω ταινίες του Andreas Schnaas (Anthropophagus 2000, vilonet shit κλπ). Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγές, ας επικοινωνήσει.
Harkon Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Κορυφαία ταινία για ελληνική τέτοιου είδους, τρελό γέλιο. Δεν ξέρω άν έπρεπε να τρομάξω αλλά εμείς είχαμε λυθεί στα γέλια στο σινεμά. Αξίζει να την δείτε για την εμπειρία και μόνο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Η ταινία είναι πολυ! άθλια!, απορώ πως βγήκε στο cinema...
blackwar Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Πήγα και την είδα το Σαββάτο με παρέα προκατειλημμένοι και υποψιασμένοι ήμασταν όλοι για αυτό που θα επακολουθήσει, και τελικά ρίξαμε τρελό γέλιο. Πάντως στην αίθουσα υπήρχαν παρέες περισσότερο κάφροι από εμάς οπου στις σκηνές "δράσεις" φωνάζανε ΑΙΜΑ…. και ύστερα έπεφτε τρελό γέλιο. Κορυφαίες στιγμές ήταν οι αποκεφαλισμοί στην ταβέρνα, και στην αποθήκη που έφαγε την μπαταριά η γκόμενα ζόμπι και έμεινε με μισό κεφάλι….. Όπως και να έχει αξίζουν συγχαρητήρια στην παραγωγή για την προσπάθεια…
eurander Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μιλαμε τρελο γελιο....και οι κραυγες των zombie συγκλονιστικες χεχε
beastgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Χαχα όντως στην αρχή της ταινίας με την κραυγή του "μπαμπά" κόντεψα να πέσω από το κρεβάτι από τα γέλια!!! Τι ταινία και αυτή... Είμαι σίγουρος ότι ο σκηνοθέτης και όσοι τελοσπάντων τη γυρίσανε δεν την πήρανε στο σοβαρό και βγήκε ότι βγήκε... Πάντως φαντάζομαι ότι είναι από τις ταινίες που την καφρίλα στο σινεμά θα τη γούσταρα τρελά!!
fotalis Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Kalispera paides ekana k egw to lathos k tin eida,Telika apo tromou i tellospantwn oti eidous tainia itan mallon mauri kwmwdia katalixe na einai!!
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εγώ την είδα πριν λίγες μέρες "αλά rapidshare" και πραγματικά πέθανα στο γέλιο....Έπρεπε στην αρχή με τη σπηλιά να το κρατήσουν περισσότερο πιστεύω.... :mrgreen: Και τι χαζό τέλος που είχε....Πάντως εκείνη τη μέρα θα κόπηκαν πολλά εισιτήρια σε εκείνο τον αγώνα.... :mrgreen:
Timwros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Gia na doume, euxomai na vgei kati axiologo Eilikrina drepomai pou ime Ellinas...
Greg7vas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις την υπηκοοτητα σου απο αυριο το πρωι κιολας.
DhZou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ama den sas aresoun ta splatter ti pate kai ta vlepete re? Sas ftaiei pou einai Elliniki paragogi meta? Kai tou Romero na itan pali tha griniazate eseis... Pigainte na deite kana love story kai afiste ta splatter
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ama den sas aresoun ta splatter ti pate kai ta vlepete re? Sas ftaiei pou einai Elliniki paragogi meta? Kai tou Romero na itan pali tha griniazate eseis... Pigainte na deite kana love story kai afiste ta splatter Εμένα πάντως μου άρεσε γενικώς,αν και έβγαλε πολύ γέλιο....
Timwros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις την υπηκοοτητα σου απο αυριο το πρωι κιολας. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
k_w_t Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 2 σκηνες απο τπ εργο ηταν ολα τα λεφτα! 1) Συζητηση ταριφα με πελατη -Τι καναμε στο ντερμπυ? -τους φαγαμε! -Ετσι ειναι αυτα την μια χρονια εμεις την αλλη αυτοι -Οχι ρε μ@λ@κ@ στα αληθεια τους φαγαμε 2) ο τυπας γλυφει το ποδι της γκομενας(τα σωστα προκατακτικα) και πεταγετε ενα ζομπι απο το πουθενα και της δαγκωνει το αλλο!
milki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ναι και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ γιατί μόνο και μόνο στην σκέψη ότι είναι Αθηνά τα είχα κάνει πάνω μου! μου κάνανε και πλάκα! Αν εξαιρέσω όλα αυτά είχε πολύ γέλιο! Και η σκηνή που ήταν όλα τα λεφτά ήταν όταν η πιτσιρικά το παίζει karate kid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.