Godfath3r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 den nomizo oti tha antekso na to do!!!Poso xamila akomi tha pesei o gr kinimatografos???btw exei dei kaneis to commando-terminator tou mastoraki??? http://www.imdb.com/name/nm0557789/ Ποιά απ'όλες εννοείς? (έχει δεί κανείς καμμία ταινία του??) Σόρυ για το οφ τόπικ!
hurin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ναι , το πέτυχα κάποιο βραδάκι , μάλλον στο star . Τρελή αντιγραφή ...
Godfath3r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αντιγραφή απο τί? (Χμ...Μάλλον φεύγουμε αρκετά οφ τόπικ ε?)
hurin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 OT Για να καταλάβεις , είχα αρχίσει να πιστεύω οτι όντως ήταν το Terminator 2 !!! OT
Luxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 το .com for Murder ειναι με ξενους ηθοποιους; και το Pedhia tou dhiavolou τι ειναι; και γιατι εγινε banned;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Re den thimame pos legete sta agglika...itan enas kommanto kai kala pou apo tin arxi mexri to telos tou ergou troei ksilo...polu omos...polu gelio...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μηδεν στο site γιατι απο το υφος οσων αναφερονται εκει, καταλαβαινω οτι ειτε οι δημιουργοι δεν πηραν πολυ στα σοβαρα αυτο που εκαναν, ειτε οτι προκειται περι κωμωδιας και οχι splatter. Εκτος αν τελικα ειναι παρωδια, οποτε παω πασο. Παρ'ολα αυτα ειναι καλο που βγαινει μια διαφορετικη παραγωγη εδω. Χορτασαμε (σεξο)κωμωδια και παιδικες αναμνησεις του '60 την τελευταια δεκαετια. Νομιζω αξιζει να το υποστηριξουμε.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Kai vasika tetoies splatteries kala kanoun kai den pernoun ton eauto tous sta sovara.An den legesai Danny Boyle kala tha kaneis i zombo-tainia sou nanai se fasi Dawn of the Dead i akoma kalytera Shawn of the dead
Affectuoso31 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Το "Κακό " του Νούσια το είδα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πέρσι. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μια τέτοια ταινία συμμετείχε στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου της χώρας. Το θέμα αλλά και η "ποιότητα" ταιριάζει γάντι στο cult φεστιβαλ και σίγουρα όχι στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης…. Το μόνο θετικό που βρήκα ήταν η καλή δουλειά των αδελφών Αλαχούζου που φρόντισαν για την αληθοφάνεια των βγαλμένων εντέρων και των χυμένων ματιών. Σκηνοθετικά όμως και ερμηνευτικά ήταν πραγματική τραγωδία..... Παρόλο που θεωρείτε ή πρώτη προσπάθεια για ελληνικό splater πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από ότι λογικά θα έπρεπε. Αντί να τρομάξεις , βαστάς την κοιλιά σου από το γέλιο που βγάζουν οι γελοίες ερμηνείες των ζομπι που κάνουν κατάληψη στην άδεια Αθήνα.Θυμάμαι ακόμα το γέλιο και τα γιουχαρίσματα των θεατών στο Ολύμπιον . Για χαβαλέ να πάτε να τη δείτε αλλά μην περιμένετε και κανένα έργο τέχνης. Η ταινία θα προβληθεί από την επόμενη Πέμπτη στην Αθήνα αν και έχουν γίνει ήδη μερικές anavt μεταμεσονύχτιες προβολές σε διάφορες αίθουσες.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μεταμεσονυχτιες προβολες αποψε στους κινηματογραφους Ster Αγ. Ελευθεριος Village Park Ρεντη Odeon Starcity Ελλη.
4saken Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Πηγε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι εγραψε και ο Affectuoso31....
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 γενικα νομιζω οτι επειδη ειναι στην γλωσσα μας δεν προκειται να τρομαξει κανεις.. καμμια ελληνικη ταινια δεν με εχει τρομαξει ακομη.. μπορει αν το δει κανενας αγλλος να τρομαξει ομως.. αληθεια, υπαρχουν και αλλοι εκτος απο τους ελληνες που εχουν αυτη την φιλοσοφια; αλλα θα μου πεις οτι απο τοτε που γεννηθηκαμε ολο ξενες ταινιες βλεπουμε.. μπορει καποιος που θα εβλεπε για πρωτη του φωρα ταινια ( γενικα ) να τρομαζε.
Godfath3r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Eϊναι ωραία-αστεία η ταινία?Έχω ακούσει ότι σκάνε zombie στο σύνταγμα...Ισχύει? Θέλω πάντως να πάω να την δώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.