Προς το περιεχόμενο

Το ΚΑΚΟ - Πρώτη ελληνική ταινία splatter

martyras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απόσο ξέρω δεν είχε βρει διανομή στην Ελλάδα και όταν την είχα δει ήταν από κόπια ενός συλλέκτη από το εξωτερικό!

Κι όμως! Είχα δει "Την Επίθεση Του Γιγανιαίου Μουσακά" στο σινεμά! Είχε παιχτεί για μερικές μέρες σε ένα σινεμά στην Κηφησίας (περίπου απέναντι από τον Πύργο των Αθηνών, δεν θυμάμαι το όνομα του). Μερικά χρόνια αργότερα, είχε παιχτεί και στο filmnet, και τέλος, πριν από ένα περίπου χρόνο, την είχα πετύχει εντελώς τυχαία σε ένα γαλλικό δορυφορικό κανάλι (πάλι δεν θυμάμαι όνομα, απλώς έκανα ζάπινγκ)!!!

Δημοσ.

Παρωδία όλων των σειρών του Κοκκινόπουλου, μου φαίνεται ότι είναι! (Ανατομία ενός εγκλήματος, Νυχτερινό Δελτίο, 10η Εντολή κλπ)! :?

Δημοσ.

σχετικά off-topic, αλλά επειδή αναφέρθηκε, εγώ την επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά την είχα δει παλιά. Δε θυμάμαι αν ήταν σε ελεύθερο ελληνικό κανάλι, ή στις παλιές καλές εποχές που είχα filmnet.. Πάντως σίγουρα ΔΕΝ το είχα νοικιάσει..

Δημοσ.

Να ρωτησω για τον μουσακα κατι ?

Ποια ηταν η υποθεση ?

Θυμαμαι που το ειχα δει και νομιζα οτι ηταν διαφημιση - δεν πιστευα οτι ηταν δυνατον να γυριστει ταινια με τετοιο τιτλο και περιεχομενο ( και ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω..)

Δημοσ.

ine kati exogiines gomenes pou "peftoun" stin gi ke meta prospathoun na apogiothoun alla kata tin diadikasia apeleftheronete ena stihio pou vriski ena kommati mousaka ke enonete mazi mou ke gienete terastios o mousakas ke vgeni stous dronous kai iparhoun ke kati tipi apo to institouto ellinikis exogiinis parakolouthisis pou i misi ine gay ke ......

(kala,gamo ta asyndeta ekana)

Δημοσ.
...ke gienete terastios o mousakas ke vgeni stous dronous...

...και όσοι έχουν δει το Everything you always wanted to know about sex* του Woody Allen, θα δουν κάποια ομοιότητα ;-)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Xekinaei h provolh ths tainias. Savvato 11 Martiou metamesonixtia provolh sta Village Renth kai Ster Cinemas kai apo apo Pempth 16 Martiou se olous tous kinimatografous tis Elladas.

Δημοσ.

Οτι και να λέτε, εγώ πιστεύω πως η ταινία ξεφεύγει απο την κλασσική συνταγή των ελληνικών ταινιών. Είναι δεν είναι καλή εγώ θα πάω να την δώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...