Kostas75 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη TFT 17" και έχω καταλήξει στην EIZO L568. Τη θέλω να έχει πολύ καλή εικόνα αλλά και να μπορώ να πάιζω οπωσδήποτε και παιχνίδια! (Π.χ. NBA Live 2005, Star Wars Battlefront, Jedi Academy, Lords of the Rings: Battle for Middle Earth, Far Cry κτλ. κτλ.!!) Οπότε θέλω να έχει καλό χρόνο απόκρισης. Απ'όσο έχω ακούσει από 19ms και κάτω είναι μια χαρά. Για τη συγκεκριμένη ο κατασκευαστής στο site λέει 25ms αλλά σε ένα test οθονών 17" TFT στο PC Magazine έλεγε ότι στις μετρήσεις δίνει μόλις 14ms(!!) πολύ κάτω από το αναφερόμενο από τον κατασκευαστή! Πόσο έγγειρα είναι τα tests που κάνουν εκεί αλήθεια; Να τους εμπιστευθώ για τη συγκεκριμένη οθόνη;;; Αν δεν συμφωνείτε με την επιλογή μου και εξαιρόντας τον παράγοντα τιμή, θα προτείνατε κάποια άλλη ισάξια η καλύτερη στη κατηγορία της ή πιστεύετε όπως εγώ ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή;;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένω σύντομα απαντήσεις σας καθώς θέλω να αγοράσω άμεσα!....
pptsmps Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Αν ο κατασκευαστής λέει 25 και κάποιο έντυπο λέει 14 τότε άποιος έκανε λάθος και αν κάποιος έκανε λάθος αυτός είναι το περιοδικό. Όπου μάλλον δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Αν είναι να αγοράσει οθόνη με κριτήριο το ποιός λέει αλήθεια τότε την αλήθεια την λέει ο κατασκευαστής [αν έδιναν παραπάνω χρόνο π.χ. 44 θα τους πίστευα]. Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια στον υπολογιστή - οπότε δεν θα προτείνω τίποτε- άσε που κι εγω στο ψάξιμο για οθόνη είμαι ..
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 gia thn LG 17' LCD L1730S GREY ti lete ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168226
predalien Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη TFT 17" και έχω καταλήξει στην EIZO L568. Τη θέλω να έχει πολύ καλή εικόνα αλλά και να μπορώ να πάιζω οπωσδήποτε και παιχνίδια! (Π.χ. NBA Live 2005' date=' Star Wars Battlefront, Jedi Academy, Lords of the Rings: Battle for Middle Earth, Far Cry κτλ. κτλ.!!)Οπότε θέλω να έχει καλό χρόνο απόκρισης. Απ'όσο έχω ακούσει από 19ms και κάτω είναι μια χαρά. Για τη συγκεκριμένη ο κατασκευαστής στο site λέει 25ms αλλά σε ένα test οθονών 17" TFT στο PC Magazine έλεγε ότι στις μετρήσεις δίνει μόλις 14ms(!!) πολύ κάτω από το αναφερόμενο από τον κατασκευαστή! Πόσο έγγειρα είναι τα tests που κάνουν εκεί αλήθεια; Να τους εμπιστευθώ για τη συγκεκριμένη οθόνη;;; Αν δεν συμφωνείτε με την επιλογή μου και εξαιρόντας τον παράγοντα τιμή, θα προτείνατε κάποια άλλη ισάξια η καλύτερη στη κατηγορία της ή πιστεύετε όπως εγώ ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή;;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένω σύντομα απαντήσεις σας καθώς θέλω να αγοράσω άμεσα!....[/quote'] Προτείνω την ΕΙΖΟ FlexScan L578, που έχει χαμηλότερο response time (16ms). H L568 είναι πολύ καλή αλλά δεν είναι για gamers. Παρουσιάζει ghosting.
predalien Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 gia thn LG 17' LCD L1730S GREY ti lete ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168226 Αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει DVI, είναι μια τίμια πρόταση με καλή τιμή.
Kostas75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Για την LG L1780Q τι λέτε;;; Πάντως τα tests που γίνονται στο PC Magazine ισχυρίζονται ότι γίνονται με εξοπλισμό που χρησιμποποιείται και στο Tom's Hardware και μάλιστα εξηγούν πως ακριβώς έγιναν. Για την LG L1780Q που σας ρωτάω τώρα δυστυχώς αναφέρουν ότι ξεπερνά τα 23ms αντί τα 8ms που αναφέρει ο προμηθευτής και ο κατασκευαστής! Γιατί να θάψουν όλες τις LG και τις Samsung αν ήταν πολύ καλές στο response time; Γιατί να γράψουν ότι οι Sony είναι άριστες στην απεικόνιση και την φωτεινότητα αλλά χωλαίνουν πολύ στο Response Time (πάνω από 30ms!!!);;; Δεν θέλω ποια να πιστεύω και φοβερά σενάρια "συνομωσίας" με την Eizo ώστε να θάψουν όλες τις άλλες!!!... Δεν είναι παρανοϊκό λίγο να τα πιστεύουμε αυτά;;; Περιμένω απόψεις!... Ευχαριστώ.
Kostas75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Επίσης άλλη μια ερώτηση ιδιαίτερα προς τον φίλο μας τον predalien(!): Πουλάει κανείς την Eizo L578;;; Ρωτ'ας γιατί μέχρι στιγμής δεν την έχω δει πουθενά να πουλιέται!! Μήπως αποσύρθηκε το μοντέλο;;; Ευχαριστώ!
predalien Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Επίσης άλλη μια ερώτηση ιδιαίτερα προς τον φίλο μας τον predalien(!): Πουλάει κανείς την Eizo L578;;; Ρωτ'ας γιατί μέχρι στιγμής δεν την έχω δει πουθενά να πουλιέται!! Μήπως αποσύρθηκε το μοντέλο;;; Ευχαριστώ! Το L578 είναι νέο μοντέλο. Δεν το έχεις δει ακόμα γιατί τα μαγαζιά θέλουν να ξεστοκάρουν τις παλιές σειρές. Θα το βρείς εδώ : http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6620
geist Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Την 568 την έχει ο γείτονάς μου και πηγαίνω τακτικά για κανένα μεζεδάκι το βράδυ.Εχω ασχοληθεί αρκετά με το μόνιτορ αυτό.Λοιπόν άψογο.Χρώματα τέλεια.Το ίδιο και η φωτεινότητα και το κοντράστ.Σκέτη οφθαλμοθεραπεία.Στα παιγνίδια άστα να πάνε.Το DOOM3 που το παιγνίδι έχει αρκετό σκοτάδι σχεδόν δεν παίζεται.Στο FarCry και στο HL2 τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά πάλι όχι για να ευχαριστιέσαι το παιγνίδι.(Πολύ ghosting).Πάντως θα παίζεις. Αν την θέλεις μόνο για να παίζεις ξέχνα την.Σε όλα τα άλλα όμως αψογη.Φοβερή ποιότητα.
Kostas75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 predalien: Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου! Προτείνεις λοιπόν την Eizo L578 για παιχνίδια ή να προτιμήσω την LG L1780Q;;; Ευχαριστώ!
freakystyley Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 οποιος γνωριζει για την LG L1780Q ας ποσταρει.. Σκεφτομαι να την παραγγειλω σε κανα 2-3 μέρες..
geist Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 predalien: Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου! Προτείνεις λοιπόν την Eizo L578 για παιχνίδια ή να προτιμήσω την LG L1780Q;;; Ευχαριστώ! Την ΕΙΖΟ 578 διότι εκτός που είναι άψογη στα παιγνίδια είναι τέλεια και σε όλα τα υπόλοιπα.
geist Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 οποιος γνωριζει για την LG L1780Q ας ποσταρει.. Σκεφτομαι να την παραγγειλω σε κανα 2-3 μέρες.. Για τον σκοπό που βγήκε δηλαδή τα games άριστη οθόνη.Στο βωμό των λίγων ms θυσιάστηκαν πχ.η ποιότητα στην αναπαραγωγή DVD και ορισμένα πράγματα που αφορούν άλλες κατηγορίες χρηστών.Θα μπορούσες να αγοράσεις πχ την LG1915s που είναι 19" και να παίζεις το ίδιο καλά.Δεν πρόκειται να καταλάβεις την διαφορά στα ms.
sa1901 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Επίσης άλλη μια ερώτηση ιδιαίτερα προς τον φίλο μας τον predalien(!): Πουλάει κανείς την Eizo L578;;; Ρωτ'ας γιατί μέχρι στιγμής δεν την έχω δει πουθενά να πουλιέται!! Μήπως αποσύρθηκε το μοντέλο;;; Ευχαριστώ! http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=L578&order=1&lang=gr Την έχω και είναι κορυφαία. ;-)
predalien Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 predalien: Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου! Προτείνεις λοιπόν την Eizo L578 για παιχνίδια ή να προτιμήσω την LG L1780Q;;; Ευχαριστώ! Φυσικά και προτείνω την L578. Κορυφαίο μοντέλο αυτόν το καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.