hyperionsky Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Παίδες αν μπορείτε βοηθήστε, γιατί τα *&^#* WinXP Pro SP1 RU1 μου αλλάζουν συνέχεια τις ιδιότητες που καθορίζω για τους φακέλους. Π.χ. ο φάκελος με τα mp3 μου αλλάζει από μόνος του από list σε tiles και μου σπάει τα νεύρα. Μήπως μπορώ να συμπεριλάβω π.χ. ένα .ini στον φάκελο, ώστε να μην κάνει του κεφαλιού του; Σημειώνω πως το φαινόμενο συμβαίνει τυχαία και όχι μετά από restart ή error, ούτε μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης το παρατηρώ τόσο στους ide και sata δίσκους μου, όσο και στον εξωτερικό usb2. Προτάσεις γιατί μόνο με ultrex δεν λούστηκα!
HexStatic Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 An thimamai kala xwris na eimai sigouros ta windows exoune kapoio limit sto na thimountai ta settings tou kathe fakelou.. den thimamai ton arithmo...alla mou fenetai oti uparxei ena tweak pou mporeis na kaneis kai na pas stin registry kai na auksiseis auto ton arithmo. rikse mia matia sto tweakxp. Episis rikse kai mia matia edw To .ini pou les den einai asximi idea..alla distixws den gnwrizw ti prepei na grapseis ekei mesa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.