georgekap1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 παιδια καλησπερα! εχω ενα laptop compaq presario 700! το cd rom του εχει βγει off και θελω να περασω windows σε κενο σκληρο δισκο! εχω ενα cd rom που μπαινει στην pc/mca θυρα αλλα δεν το βλεπει το bios και θελει dos drivers τουλαχιστον για να δουλεψει! το cd rom ειναι το PCGA_CD51/A απο ενα sony vaio!.....ουτε στο site της sony βρηκα κατι αλλα ουτε και στο site της compaq! μπορει να βοηθησει καποιος?? εχει κανεις το ιδιο μοντελο με dos drivers για την θυρα pc/mca του presario η του cd rom της sony?? (να πω εδω οτι απο xp παλαιοτερα το εβλεπε κανονικα!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 παιδια καλησπερα! εχω ενα laptop compaq presario 700! το cd rom του εχει βγει off και θελω να περασω windows σε κενο σκληρο δισκο! εχω ενα cd rom που μπαινει στην pc/mca θυρα αλλα δεν το βλεπει το bios και θελει dos drivers τουλαχιστον για να δουλεψει! το cd rom ειναι το PCGA_CD51/A απο ενα sony vaio!.....ουτε στο site της sony βρηκα κατι αλλα ουτε και στο site της compaq! μπορει να βοηθησει καποιος?? εχει κανεις το ιδιο μοντελο με dos drivers για την θυρα pc/mca του presario η του cd rom της sony?? (να πω εδω οτι απο xp παλαιοτερα το εβλεπε κανονικα!!) Νομίζω ότι αυτό εδώ θέλεις. http://www.cdrom-drivers.com/drivers/34/34124.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.