npapak Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 or1onas Ειδα τον κωδικο απο το event viwer, εκανα search στο google και μου το εβγαλε ως πρωτη επιλογη αυτο. Τεσπα δες αυτα και πες μου http://briefcase.pathfinder.gr/file/npapak/35200/428021 Υ.Γ: το δευτερο report ειναι για το προβλημα στη εικονα 4. puntakias Φιλε αυτο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... Αυτο πως θα το ελεξω? Strategos Ο σκληρος δεν ειναι ουτε μηνα. Αγορασα καινουριο αφου μου ειχε καψει αλλους 2 το παλιο μου τροφοδοτικο...
npapak Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Α! και κατι που ξεχεασα να πω τωρα δεν κανει κατευθειαν restart αλλα βγαζει μπλε οθνη στην αρχη...
Mad_man Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 όπως είπα κ πριν αυτό κυρίως οφείλεται σε τροφοδοτικό , μνήμη ή windows , σε παρόμοια περίπτωση που είχα έψαξα της μνήμες με memtest μια-μια με full test (κάνει 1-2ωρες το πέρασμα) σε όλο το εύρος της όλο το βραδύ κ ήταν οκ , έκανα ένα φόρματ και βρήκα την υγειά μου (μάλλον κ συ αυτό έχεις), σκληρός κ επεξεργαστής δεν είναι γιατί θα είχες 1000 προβλήματα ακόμα εκτός από αυτό.
puntakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 H monh sugouri lush einai na dokimaseis allon epeksergasth!
npapak Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Απο οτι μου φαινεται το format δεν το γλιτωτνω! Αν παντως ξερει κανεις καμια αλλη λυση ας το πει..
de173 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Strategos δεν καταλαβαίνω την στάση σου... Δηλαδή κάνει restart και αμέσως είναι ο σκληρός; Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι άλλο φίλε μου.. Είπες ότι οι θερμοκρασίες είναι εντάξει. Έχεις ελέγξει μήπως παίζει κανένα προγραμματάκι από πίσω που μόλις ανεβάζει το pc στους 50 βαθμούς να κλείνει μόνο του; Τσέκαρε επίσης και το BIOS μιας και αυτά έχουν τέτοιες ρυθμισούλες..
npapak Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 H μπλε οθόνη τι μήνυμα σου εμφανίζει ? Δε θυμαμαι ακριβως αλλα βγαζει αυτον τον κωδικο :0x000000D1 (0x00000000, 0x00000009, 0x0000000, 0x00000000) και λεεις κατι για το ptserials.sys
NoD Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 To έψαξα λίγο το θέμα npapak,αλλά βιαστικά γιατί δεν έχω πολύ χρόνο τώρα.Τσέκαρε αυτό που θα σου πω με κάθε επιφύλαξη.Παρατήρησε πότε σου κάνει τα restart.Αυτό το αρχείο κάποια σχέση πρέπει να έχει με drivers για 56Κ modem.Αν όντως έχεις 56Κ modem,ξήλωσέ το και δοκίμασε κάποιο άλλο. Όλα αυτά που σου λέω μπορεί βέβαια να είναι και π**ες.Καλή τύχη!
npapak Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μακαρι ρε φιλε να ειναι αυτο το προβλημα... Αν ειναι σωθηκα! Εχω βαρεθει να κανω καθε τρεις και λιγο φορματ και να μου βγαζει τα ιδια προβληματα. Θα δοκιμσω ενα αλλο modem και θα σας πω λεπτομεριες. Παιδια ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
neced Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 System Properties> StartUp & Recovery> System Failure: Untick Automatically Restart. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο pc μου και μη μπορώντας να βρω ακόμα τι φταίει καταγράφω τα μηνύνατα των μπλε οθονών μπας και βγάλω καμιά άκρη. Υπόψην, ότι τα μηνύματα αυτά δεν μου τα καταγράφει στον Event Viewer. To ίδιο πρόβλημα έχω επίσης και σέ ένα μηχάνημα ενός πιτσιρικά που παίζει κι εκείνος το Lineage. Οπότε αν βγάλεις άκρη θα χρειαζόμουν κι εγώ τα πορίσματά σου...
ArisArts Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δε θυμαμαι ακριβως αλλα βγαζει αυτον τον κωδικο :0x000000D1 (0x00000000' date=' 0x00000009, 0x0000000, 0x00000000) και λεεις κατι για το ptserials.sys[/quote'] File apo oti katalava exeis 56k Modem hsp i kati tetoio. Ksilose to rimadi kai xanades an kanei reboot. (opos sosta katalave kai o filos "NoD") Episis tha ithela na ksero poses kartes exeis kai poy akrivos einai topothetimenes. Afou koitaxes trofodotiko , mnimes , chkdsk tou diskou.... filika Arts@
npapak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Λοιπον παιδες. Μετα απο μια μεγαλη ερευνα στο προβλημα που ειχα κατεληξα οτι φτεει η μητρικη μου, αφου ξανακαηκαν για ακομα μια φορα οι δισκοι μου και οταν τους αντικατεστησα εκανε παλι τα ιδια προβληματα ( το modem το ειχα βγαλει...)
Nightfall_2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 λοιπόν έχω κι εγώ ένα προβληματάκι και δεν ξέρω κατα που πρέπει να κινηθώ. Αφού το pc μου έκανε κάτι restart όταν έπαιζα παιχνίδια (υπήρχαν φορές που κολλούσε εντελώς το μηχάνημα και αναγκαζόμουν να τo κάνω χειροκίνητα και άλλες που απλώς με πετούσε στην επιφάνεια με το μήνυμα ότι πρέπει να τερματιστεί η εφαρμογή) αποφάσισα να κάνω ένα formatάκι μήπως kai ξεμπερδέψω. Κάνω boot απο το cd των xp κανονικά...φορτώνει τα αρχεία και εκεί που είναι να μπει στην πρώτη σελίδα με το τι θέλω να κάνω (εγκατάσταση Χp, επιδιόρθωση κτλ) μου πατάει μπλε οθόνη (με stop: 0x0000008E(......).Πήγα μια βόλτα στην σελίδα της Μιcrosoft και μου δείχνει ότι είναι πρόβλημα μνημών (άλλαξα 3, έκανα συνδιασμό στα slot αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα). Επόμενο βήμα πιο πρέπει να είναι? Τι να κοιτάξω?
npapak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Βασικα κανε κανενα memetest γαι να δεις αν ειναι σιγουρα οι μνημες σου και αν ειναι αλλαξε τες. Δες ακομα και το τροφοδοτικο σου, μπορει να φταιει και αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.