Προς το περιεχόμενο

Συνεχομενα restart και σπασιμο νευρων...

npapak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και αρκετο καιρο ειχα ενα προβλημα με το pc μου, εκει που καθομουν και εβλεπα τις δημοσιευσεις στο internet και ακουγα μουσικη, ξαφνικα restart. Το συζητησα με πολλους και μου ειπαν να αλλαξω τροφοδοτικο, κι εγω αλλαξα γιατι ετσι κι αλλιως ηταν χαλασμενο. Πηρα λοιπον ενα Antec 350 W (μου φτανει) και για λιγο καιρο δεν ειχα προβληματα. Εχθες ομως ειπα να κανω κανενα xp στο LineageII αλλα εκει που επαιζα, ξαφνικα restart. 8 φορες εκανε restart και στο τελος τον εκλεισα γιατι μου την εδωσε. Αφου αλλαξα τροφοδοτικο λογικα θα ειναι τα windows (XP με SP2) αφου οι μνημες δεν εχουν προβλημα γιατι τις ελεξα. Μηπως ξερετε ρε παιδια τι φταιει, γιατι θα τον πεταξω απο κανενα παραθυρο αν συνεχισει ετσι.

Thanx και sorry που ειπα τοσα πολλα!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού δεν είναι το τροφοδοτικό όπως λες (αφού το άλλαξες, γράψε κ την συνδέσει του υπολογιστή) τότε μάλλον οι μνήμες είναι, κάνε ένα τεστ το βραδύ για Κανά 10ωρο με το memtest http://www.memtest86.com/ για να είσαι σίγουρος , αν βαριέσαι τρέξε βαριά παιχνίδια αν σου κάνει reset ανά 10λεπτο συνεχεια τότε είναι 90% μνήμη ,αν και η μνήμη είναι οκ μπορεί να είναι σκάλωμα τον win και να χρειαστείς φορματ

Δημοσ.

Και εγώ για μνήμες θα σου έλεγα... Επίσης μπορείς να πας control panel -->tools-->advanced sytem inforamtion και να δεις αναφορές για τα λάθη τα οποία σχετίζονται με τα restart... ανάλογα με τους κωδικούς που θα βρεις εκεί κάνε λίγο googling ή πανε στην knowledge base της MS, μπορεί να έχουν και εκείνοι κάτι σχετικό...

Επισκέπτης
Δημοσ.

xmmmm...

> Ftiaxneis mia bootdisk me to memtest kai kaneis test tis mnhmes sou. Ase ta test na trexoun liges fores kai an de vgaloun tipota tote restart , vale to diskaki twn windows xp kai kane boot apo ayto , pathse R gia na vgeis se recovery console , dwse to partition kai ton kwdiko tou administrator.

Meta grapse chkdsk c: /p

Trexei ena test gia to sklhro disko...an de vrei tipota , grapse EXIT sthn konsola (dos) kai to pc kanei restart ... ase na trexei to setup twn windows , pata F8 gia accept tou licence aggrement , 8a sou vrei to setup oti exeis mia hdh egkatesthmenh ekdosh twn windows , opote patas to R (REPAIR) kai oxi ENTER!! kai perimeneis na sou perasei ta system files ksana sto disko...

Otan teleiwsei DEN 8a sou exei piraksei tipota apo ta profile kai ta arxeia sou oute fysika kai ta egkatesthmena programmata sou.

An den piasei tipota apo ta parapanw , vres apo filo kamia mnhmh kai dokimase kai kanena trofodotiko

Δημοσ.

45 C μια χαρα ειναι. Και ετσι και αλλιωε δεν το αρχισε τωτρα το προβλημα, το ειχε και οταν ηταν χειμωνας και εξω ειχε -2 C...

Δημοσ.

kati pithano,k 1s k paizeis paixnidi isws na mh vlepeis to mhnhma lathous, einai mhpws exeis kanenan trojan k sou kanei reboot. Exeis energopoihmenh thn apomakrismenh klhsh?? tsekare gia kapoion io. pantws, prokeimenou na paideuesai trella, kane kanena backup oti xreiazesai k rixtou format na strwsei sta grhgora :)

Δημοσ.

Για έλεγξε μήπως οι πυκνωτές του motherboard είναι φουσκωμένοι, ή σκασμένοι, το έχω δεί σε διάφορα μηχανήματα με το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα

Δημοσ.
Τις μνημες τις εχω ελεξει 100 φορες με memetest. Σιγουρα δεν ειναι αυτες. Εκανα search με τον ακωδικου του προβληματος και μου εβγαλε ενα κουφο προβλημα. Δειτε και μονοι σας : [url']http://briefcase.pathfinder.gr/file/npapak/35200/427649[/url]

Auto pou exeis anebaseis einai copy/paste apo edw:

http://www.computing.net/office/wwwboard/forum/4558.html

Telika ekanes test monos sou h to brhkes apo allou?

Ti akrivws symbainei telika giati proswpika mperdeutika.

Steile mas an 8es ta records tou event viewer opws ta blepeis sto pc sou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...