sash Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Έχω τον folder A στον οποίο έχει πρόσβαση ο guest. Στο αρχείο Χ σε άλλο δίσκο δεν έχει πρόσβαση ο guest. Μετακινώ το αρχείο Χ στον folder Α {για την ακρίβεια, και ίσως είναι συμαντικό, δεν το μετακινώ εγω, αλλά όταν τελειώνει το κατέβασμα το emule ή το Download accelerator δημιουργούν/μετακινούν/αποσυμπιέζουν το αρχέιο Α στον folder X},αλλα ο guest δεν πάιρνει δικαιώματα στο Χ παρόλο που βρίσκεται στον folder A. Μπορώ να το φτιάξω αυτό? Ευχαριστώ
DimAslan Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Πρώτα απ’ όλα απενεργοποίησε τον χρήστη Guest! Από ότι ξέρω πρέπει να είναι πάντα απενεργοποιημένος γιατί είναι δίοδος για χακεριές... Φτιάξε έναν άλλο χρήστη με άλλο όνομα.
sash Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Πρώτα απ’ όλα απενεργοποίησε τον χρήστη Guest! Από ότι ξέρω πρέπει να είναι πάντα απενεργοποιημένος γιατί είναι δίοδος για χακεριές... Φτιάξε έναν άλλο χρήστη με άλλο όνομα. δεν με βοηθάς. Πώς θα μπορεί ο άλλος υπολογιστής να μπαίνει στα αρχεία του δικού μου?
nickpala Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 στις ιδιοτητες του φακελου ειναι ενεργοποιημενο το Tab security ? αν οχι θα πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το group policy για να μπορεις να κανεις απο εκει την ρυθμιση. Η πυθμιση εχει να κανει με το κατα ποσο ειναι δυνατο να παρουν τα περιεχομενα του φακελου τα δικαιωματα του ιδιου του φακελου (γονικος και εξαρτομενα αντικειμενα). Παντος καλο θα ηταν να βαλεις εναν αλλο χρηστη, αφου απο μονος του ο χρηστης guest εχει πολλους περιορισμους.
NoD Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μπορείς αφού έχεις ξετικάρει το simple file sharing να κάνεις δεξί κλικ στο folder που θες να κάνεις share και μετά properties>security και να κάνεις add στο "group or user names" το "Εveryone" και θα είσαι οκ,αλλάζοντας και τα permissions κατάλληλα,όπως θες εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.