Προς το περιεχόμενο

Απορία για σταθερο τηλεφωνο και PC

mistakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα ηθελα να ρωτησω.. αν γινεται να απαντας στο τηλεφωνο μεσω του headset μου και οχι μεσω της συσκευής του τηλεφωνου μου. υπαρχει καποιο προγραμμα γι αυτο χωρις να εχω Voice Over IP?

και για το VoIP, αυτο πρεπει να το υποστηριζει ο provider μου? ειναι extra λεφτα (προφανως, αλλα καλου κακου)?

thnx παιδες ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

gia to proto thema den xero.gia to deutero gia to voip kapoia modem routers exoun epitopou ipodoxi gia tilefono alla oso xero ite ta til ginontai meso tou provider i allios prepei na pliroseis kapou gia na sou metaferei tin klisi se mi voip tilefono.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια είχαμε φέρει στη δουλειά ένα headset με software το οποίο σε ειδοποιούσε όταν χτυπούσε το τηλέφωνο και μιλούσες από εκεί. Φυσικά αυτό ίσχυε μόνο για PSTN γραμμή (τότε...)

Δημοσ.

to voice buster px sou dinei klisi apo adsl kai genikos pc se opoiodipote stathero til alla dorean mono to ena lepto.me 5 euro dinei full tora gia poso kairo den xero.auto pou les silverthan to exo dei se eteria.headset pigene se modem kai to til ginotan apo pc .tora pos den xero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...