karib Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Υπαρχουν ελληνικά sites για θέματα που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις? Είτε forums είτε με πληροφοριακό περιεχόμενο? Στο google δεν βρηκα κατι σχετικο.
paschalia Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Ποσο καλα εψαξες ? Εγω βαζοντας σαν λεξη κλειδι το ''δημοσιες σχεσεις'' μου εβγαλε ''Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 27.200 για δημόσιες σχέσεις'' η 1η σελιδα και το 1ο απο τα αποτελεσματα .
KeLeMaN Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Πολλες φορες ρωταμε οχι μονο γιατι δεν βρισκουμε στο google αλλα μπορει να θελουμε και μια προσωπικη γνωμη απο αυτον που μας προτεινει καποιο site.... Αυτο το σκεφτηκες?
angelos0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 keleman auth k h shmasia tou forum alla as kanoume ton kopo kai as apo ta 100 sites diale3oume ta 10 pou mas aresoun apo to google k meta as rwthsoume pio apo ta 10. oxi tipota allo gia na mhn fenete oti bazoume allous na kanoun douleia gia emas.
karib Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Παιδια ολα αυτα που εμφανιζει το google ειναι εταιριες που ασχολουνται με δημοσιες σχεσεις. Δεν ειναι προσανατολισμενες σε αυτο που ζητω: πληροφοριακο υλικο.
ekkli Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 η επίσημη σελίδα της ενωσης εταιριων δημοσιων σχεσεων -την ξέρω από αντιστοιχο μάθημα στη σχολή... έχει κ λίγα θεωρητικά θέματα μεσα όπως σκοποί μέσα κλπ, είχα κάνει εργασια με υλικο από αυτό το σάιτ http://www.edee.gr/ υγ. σόρρυ για τη λακωνικοτητα αλλά νυστάζω......
paschalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Καριμπ αν κοιταξεις ενα προς ενα τα αποτελεσματα ,πιστεψε με, θα βρεις απειρο υλικο . υ.γ. απλο παραδειγμα θα βρεις εδω (ηταν στην πρωτη σελιδα των αποτελεσματων ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.