Sebu Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Ψαχνω να βρω ενα μεγαλο ευρυχωρο tower σαν και αυτα που ειχαμε παλια τους 486 DX100.Αυτα τα ωραια AT Full Towers.Εχω βαρεθει που εχει γεμισει ο κοσμος απο ποιοτικα κουτια και που ακομα και για ενα φθηνο full tower πρεπει να πληρωσεις 60-70€. Ξερει κανεις που θα μπορεσω να βρω αν υπαρχουν βεβαια τετοια μεγαλα,ευηλια,ευαρα και φθηνα κουτια???Θελω το κουτι να το διαμορφωσω μονος μου και να ειναι ποιοτικο για μενα με βαση τα δικα μου γουστα,οχι αυτα των αλλων. Thanks in advance.
Balanced Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 des edw: http://www.fleamarket.gr/category.cfm?categoryID=466&mode=1&type=1&order=9
dpolal Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα παλιά κουτιά ΔΕΝ είναι Atx οπότε θα έχεις γενικότερα πρόβλημα... Επίσης λόγο του ότι εκείνη την εποχή οι ανεμηστήρες ήταν μόνο για δροσιά του χρήστη το καλοκαιράκι και όχι για ψύξη του υπολογιστή θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις πάλι για να τους προσαρμόσεις. Μπορεί από χώρο να είναι οκ αλλά πρέπει να επέμβεις σε πολλά μερη για να το φέρεις στα μέτρα των καινούργιων μητρικών/απαιτήσεων. Γνώμη μου βέβαια, αν πιάνουν τα χέρια σου αλλάζει το πράμα...
Sebu Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 To thema einai oti thelw tis paremvaseis na tis kanw egw(tropopoihseis,meremetia,vapsimata). Nai to kserw oti ta koutia auta einai tupou AT alla ta opoia modifications tha ginoun apo mena. To therw koroidia na plirwsw 100-200€ gia ena kouti kai epipleon na kanw kai modives epanw tou.Protimw na plirwsw polu ligotera kai na kanw egw oti "strapatsarisma" thelw.
dpolal Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δίκιο έχεις και αφού πιάνουν και τα χέρια σου.... Προτείνω να κοιτάξεις σε μαγαζιά που ασχολούνται με επιδιορθώσεις και αναβαθμήσεις. Σίγουρα θα βρεις. Αν μπορείς κάνε μια βόλτα και ρώτα στα μικρομάγαζα της Στουρνάρη αν και σε συνοικιακά ίσως και να πετύχεις κάτι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.