Προς το περιεχόμενο

Μυστηριο με αρχεια

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Εδω και αρκετο καιρο μου συμβαινει το εξης .

Εχω το Scoop2003 και καπου καπου μπαινω και κατεβαζω τραγουδια .

Οταν τελειωνουν (κανονικα) θα επρεπε να πηγαινουν να αποθηκευονται στο υποφακελο μπ3ς του Scoop2003 .

Aλλα οταν παω να τα βρω εκει δεν υπαρχουν .. ( ολα καλα -πες- μεχρι εδω) .

Και κανω την εξης διαδικασια καθε φορα .

Παω μεσω ερευνας (απο το σταρτ κλπ κλπ) να τα βρω και το αποτελεσμα της ερευνας μου βγαζει οτι τα τραγουδια αυτα ειναι αποθηκευμενα στον υποφακελο μπ3ς του Scoop2003 !

Γιατι το κανει αυτο ?

Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω να φαινονται κατευθειαν στον υποφακελο αντι να τα ψαχνω καθε φορα με την διαδικασια της ερευνας αρχειων και φακελλων ?

Δημοσ.

Δεν πανε στα dokuments and settings (εχω ψαξει και αυτη την πιθανοτητα παντως )αλλα ποτε δεν πηγαν εκει μιας και οταν τα βρισκω με την διαδικασια που λεω βρισκονται στο υποφακελο που πρεπει να ειναι .

Που ειναι οι επιλογες φακελων κλπ ?

Δημοσ.

Α, κατι αλλο που δεν ειπα ειναι οτι αυτο γινεται μονο στο συγκεκριμενο φακελο .

Τα αρχεια που λαμβανω απο το μσν τα βλεπω αμεσως , δεν χρειαζεται να κανω αυτη την διαδικασια .

Αρα δεν μπορει να ειναι οτι εχω απενεργοποιησει την επιλογη την σχετικη με τα κρυφα αρχεια κλπ , σωστα ?

Δημοσ.

Orise enan allo fakelo gia ta mp3 kai des an symvainei to idio. Episis otan pas ston default fakelo kai den vlepeis ta arxeia, kane deksi klik kai refresh na deis an sta emfanizei. Pithanon na einai provlima tou Windows Explorer alla mporei na einai kai tou Scoop. Ekanes epanegkatastasi tou Scoop mipws kati paizei ekei?

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...