Προς το περιεχόμενο

Επιτυχημενες (ή και οχι) διασκευες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και παρακινήθηκα απο άλλο topic που έλεγε για επανεκτελέσεις, επειδή εκεί λέει για επανΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ενώ εγώ θέλω μια διασκευή που μου άρεσε, έχω ακούσει αρκετές φορές μία ωραία hard rock διασκευή του Easy Lover του Phil Collins, αλλά όταν είχα ψάξει, δεν είχα βρει ποιοι το λένε. Μήπως ξέρει κανείς??

Η ''συνεχεια'' του αλλου τοπικ μου .

Ποιες διασκευες θεωρειτε καλες - κακες - ασχημες ?

Δημοσ.

i kaliteri diaskeui pou exo akousi (giati mou arese perissotero apo to prototipo) ine to orgasmatron ton motorhead ixan bgali prin arketa xronia oi sepultura. :-P :-P :-P

akoma mou arese poli to smouth criminal apo alien ant farm. :wink:

Δημοσ.

Καλημέρα,

μία από τις πιο αποτυχημένες διασκευές που μου έρχεται στο μυαλό είναι το How Soon Is Now των Smiths το οποίο προσπάθησαν να διασκευάσουν οι tatu!!! Απίστευτα χάλια!!

Δημοσ.
Καλημέρα' date='

μία από τις πιο αποτυχημένες διασκευές που μου έρχεται στο μυαλό είναι το How Soon Is Now των Smiths το οποίο προσπάθησαν να διασκευάσουν οι tatu!!! Απίστευτα χάλια!![/quote']

Eννοειται οτι θα διαφωνησω :lol:

O Μorrissey δειχνει να τον εχει καταβαλει η κατασταση που περιγραφει τους στιχους, ενω η Yulia εχει νευρα, διαθεση να αλλαξει, μια αχνη αισιοδοξια, παθος για ζωη. Το μονο που βρισκω σαφως καλυτερο στην ερμηνεια των Smiths ειναι η στοιχειωτικη κιθαρα του Marr. Κατα τα αλλα και οι 2 εκτελεσεις μ'αρεσουν το ιδιο, απλα ειναι διαφορετικες.

Αυτο που ηθελα να πω ομως ειναι...

ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα διασκευης και επανεκτελεσης για να υπαρχουν 2 τοπικ? Μαλλον μπερδεμα θα γινει. Τι λες Πασχαλια?

Δημοσ.

Μιας και το πρωτο παει αρκετα καλα , και μιας και οι διασκευες ειναι το ιδιο δημοφιλεις ειπα οτι σηκωνουν ενα ξεχωριστο τοπικ (προσωπικη αποψη φυσικα) .

Την τελικη αποφαση την αφηνω στην κριση των δυο μοντς .Τι λετε DJ XL8 and Cristina ?

Δημοσ.

Πράγματι, δε νομίζω πως εξυπηρετεί κάτι αυτό το topic. :)

Όπως πολύ καλά αναρωτήθηκε και το Αγόρι από τη Σαλίνα:

ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα διασκευης και επανεκτελεσης για να υπαρχουν 2 τοπικ?

Ας συνεχίσουμε στο 1ο. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...