Προς το περιεχόμενο

dorean apostoli sms apo internet

R3volution-Man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

της cosmote είναι μια χαρά

φτάνουν αμέσως και στέλνει και εξωτερικό πάλι άμεσα

εμένα με έχει βολέψει πάντως

και οταν έχεις κάποιο Mail ερχεται sms στο κινητό σου χωρίς χρέωση

και της otenet καλό είναι αλλά δοκίμασα να στελω Κύπρο και δεν με άφησε

Δημοσ.

Ενεργοποίησα τη θυρίδα, έκανα κανονικά login, αλλά δε μου βγάζει την επιλογή "σύνταξη sms". Χμ, ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Φαίνεται ότι με τα mail μπορώ να κανω τα πάντα, αλλά για sms δε λέει τίποτα. Δεν πιστεύω να το κόψανε τώρα που το ανακάλυψα κι εγώ!

Δημοσ.

Τελικά sms δεν μπορώ να στείλω με τον firefox, αλλά μπορώ με τον internet explorer!!!! Δεν είναι λίγο κουλό αυτό; Ξερει κανείς αν μπορώ και με firefox; Εντάξει, αφού είναι δωρεάν θα τον ανοίγω και τον internet explorer, αλλά είναι πιο βολικός ο Mozillaκος.

Στον explorer μου βγάζει τίτλο της σελίδας Cosmote MyCosmos Email, ενώ στον firefox τίτλοMicrosoft Outlook Web Access. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

ena tip gia to cool4u.otenet.gr ;) osoi filoi sas exoun otenet dsl i otenet dinei 3 mails ta opia to kathena exei 20sms tin mera tsampe mporeite apla na tous zitise ena mail kai tha exete kai pop kai sms kai alla pramatakia ;)

prota pate edo opou me ton kodiko pelati pou fisika afto einai kati pou to kserei mono o nomimos katoxos tis dsl

efoson mpite exei tin ipiresia dsl pou exete ;)

patontas epilogi sas vgazei se mia lista me tis ipiresies pou iparxoun ston kodiko sas

ston kolito mou px pou mou dinei to mail exei

OnDSL HOME 384 ΑΟΡΙΣΤΟΥ Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη

OTEnet Email ΑΟΡΙΣΤΟΥ Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη

OTEnet Email ΑΟΡΙΣΤΟΥ Μη ενεργοποιημένη υπηρεσία

exei dld akoma ena email pou mporei na to energopiisi gia opion thelei (min stilete pm den dinete :P)

Δημοσ.
της cosmote είναι μια χαρά

φτάνουν αμέσως και στέλνει και εξωτερικό πάλι άμεσα

εμένα με έχει βολέψει πάντως

και οταν έχεις κάποιο Mail ερχεται sms στο κινητό σου χωρίς χρέωση

και της otenet καλό είναι αλλά δοκίμασα να στελω Κύπρο και δεν με άφησε

kai to coool4u ftanei epitopou kai einai axiopisto.pio palia ixe liga provlimatakia.alla tora kalitera.

Δημοσ.

Egw exw to kwdiko klp enos filou pou mou edwse to eleuthero na stelnw SmS alla gmt den mporw me tpt na allaksw to mail pou mpainei apo mprosta.Pedeutika me allias klp pou exei kati ekei alla tpt.Gnwrizete kati?

Δημοσ.
kai to coool4u ftanei epitopou kai einai axiopisto.pio palia ixe liga provlimatakia.alla tora kalitera.

ναι όντως φτάνει άμεσα

απλά δεν στέλνει εξωτερικό δυστυχώς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά sms δεν μπορώ να στείλω με τον firefox' date=' αλλά μπορώ με τον internet explorer!!!! Δεν είναι λίγο κουλό αυτό; Ξερει κανείς αν μπορώ και με firefox; Εντάξει, αφού είναι δωρεάν θα τον ανοίγω και τον internet explorer, αλλά είναι πιο βολικός ο Mozillaκος.

Στον explorer μου βγάζει τίτλο της σελίδας Cosmote MyCosmos Email, ενώ στον firefox τίτλοMicrosoft Outlook Web Access. Καμιά ιδέα;[/quote']FilipposMD kai egw exw akrivws to idio provlima.mono pou emena den to anoigei oute o i.e se ena 2o pcaki me win'98.an mporei as voi8isei kapios...

Δημοσ.

mipos lipei kana flash player kamia java?kane kana restore sta defauilts ton explorer apo tin kartela advance sto tools kai internet options.episi na ine default oi mpares sto security kai prosexe me kana firewall ama iparxei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...