Προς το περιεχόμενο

PCI Xpress or NOT?

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia skeftomai na allaxo CPU(apo P4 3.0 GHz se Athlon 64bit 3200+) mitriki kai Karta grafikwn.Auto pou den ksero einai an prepei na pao se PCI Xpress i na meino se AGP!An pao se PCI Xpress na paro kapoia fthini 6600GT i kapoia ali ATI?

Δημοσ.

Φίλε εννοείται πως θα πας σε PCI-Xpress καθώς αφού αλλάζεις σε AMD και καθώς το PCI-X θα επικρατήσει στο μέλλον τότε γιατί να πάρεις κάτι ξεπερασμένο?

Άλλωστε στα ίδια λεφτά θα σου βγεi.

Εγώ σου προτείνω την DFI την απλή χωρίς SLI γιατί θεωρώ πως δεν θα σου χρειαστεί.

Για κάρτα γραφικών στα λεφτά της 6600Gt δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση από την Ati.

Οπότε αφού και η 6600gt είναι αρκετά δυνατή κάρτα πήγαινε για:

DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D

Gigabyte Gforce 6600GT

Σου προτείνω την Gigabyte γιατί είναι πιο ποιοτική από την κατα 8€ φτηνότερη Prolink αλλά και επειδή έχει καλύτερο συνοδευτικό λογισμικό και εγγύηση.

Δημοσ.
Paidia skeftomai na allaxo CPU(apo P4 3.0 GHz se Athlon 64bit 3200+) mitriki kai Karta grafikwn.Auto pou den ksero einai an prepei na pao se PCI Xpress i na meino se AGP!An pao se PCI Xpress na paro kapoia fthini 6600GT i kapoia ali ATI?

Σε PCI-E και στην μεσαία κατηγορία είτε 6600GT ή X700PRO.

Φυσικά αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση είναι λογικότερο να επιλέξεις μητρική με PCI-E, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί από 3.0GHz P4 σε A64 3200+ μιας και τρομερές διαφορές δεν πρόκειται να δεις. Αν μου έλεγες 3500+ ή ακόμα 3800+ θα το καταλάβαινα.

Μήπως να το ξανασκεφτόσουν (λέω εγώ τώρα) να περιμένεις λίγο να πέσουν οι τιμές των επεξεργαστών και να πάρεις σε κάνα 6-μηνο ή και λίγο παραπάνω τουλάχιστον ένα 3800+ ή και ένα 4000;

Δημοσ.

Agapite Ailouros auto pou les mou to exoun pei kai alloi!genika ego psaxnomai kai mou aresei na allazo hardware an kai merikes fores to plirono akriva(megali xasoura!!!)Aplos kano kapoia ereuna agoras!

Me SLI den exo to ofelos oti mporo na valo sto mellon 2 kartes grafikwn idiou montelou kai ara mporo px na paro tora mia 6600GT kai meta na paro kai alli mia oste na exo 2 6600GT=mia 6800 GT???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...