MixalisX Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Xerei kaneis sas poio einai to kalitero programma an sindeso tin kamera mou me tin eisodo (Video-in) tis kartas grafikon mou gia amesi metatropi kai metafora se DVD-format?
martyras Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Adobe Premier. Alla gia kales egrafes analogikou se psyfiako (kai ennow oso kalyteres ginetai) 8es karta capture opws th Matrox Parhelia h alliws ena standalone dvd-recorder. Alla afta 8a ta deis sthn poria.
MixalisX Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Me to Pinnacle stoudio 9 pou to exo kiolas ginetai?
adams Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 8es karta capture opws th Matrox Parhelia Τι σχεση εχει η parhelia με capture? Μια καρτα γραφικων ειναι (παρωχημενη κιολας) μαλλον εννοεις καποια canopus,pinnacle,matrox rt κ.λ.π Me to Pinnacle stoudio 9 pou to exo kiolas ginetai? Γινεται.
martyras Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Τι σχεση εχει η parhelia με capture? Μια καρτα γραφικων ειναι (παρωχημενη κιολας) μαλλον εννοεις καποια canopus,pinnacle,matrox rt κ.λ.π. Nai la8os, matrox rt enoousa. Swsth h paremvash
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 MixalisX, εγώ θα έλεγα για καλύτερη ποιότητα να μην προσπαθήσεις να πάρεις απευθείας αρχεία mpeg2, αλλά: Πρώτα σε avi, όσο λιγότερο συμπιεσμένο γίνεται (με κάποιον MJPEG codec ή ακόμα καλύτερα με huffyuv codec) και μετά συμπίεση σε 2ο χρόνο με έναν MPEG2 Encoder για να εκμεταλλευτείς τα 2 περάσματα (που θα επιτρέψουν καλύτερη κατανομή του bitrate). Υπάρχουν εξαιρετικοί freeware encoders όπως ο Hank's Encoder (ή αλλιώς HCENC), o QuEnc κ.ά. Μειονέκτημα? Τα ενδιάμεσα avi χρειάζονται ΤΕΡΑΣΤΙΟ χώρο σε GB. Όσο για το πρόγραμμα που θα γίνει το capture, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι με διαφορά το iuVCR που όμως είναι εμπορικό. Μετά θα έβαζα το VirtualDub 1.6.5, λίγο ασταθές ακόμα αλλά εντελώς free!
MixalisX Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 thanx file parsifal. Gia to thema avi to blepo ligo xlomo na to kano se 2 stadia, giati exo pano apo 15 kasetes me toulx 2ores uliko h kathemia. Opote anagastika gia na min fullaro ton skliro katheuthian mpeg2. Parepiptondos mpeg2 diabasoune ta dvd-players gia tin tv etsi?
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δοκίμασε και με τις 2 μεθόδους με τη μία κασέτα μόνο και κάνε σύγκριση. Μία δοκιμή θα σε πείσει Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 εγω κανω capture με το WinDVR® 3 http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Profile.jsp (ποιοτητα dvd) και μετα εισαγωγή του αρχειου στο TMPGEn DVD Author για μενου και τα ρεστα και σε 20 λεπτα ειναι ετοιμο αν ειναι μεγαλο το αρχειο σου με το TMPGEnc DVD Source Creator http://www.pegasys-inc.com/en/product/tds.html μπορεις να το φερεις στα GB που χωραει 1 dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.