Προς το περιεχόμενο

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ (ΤΑΝΓΚΟ) ΓΑΜΟΥ

THUKIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον φίλοι μου , μου ανεθεσαν μια δυσκολοι δουλεια 2 φιλοι μου . πρεπει να βρώ τραγούδι για το γάμο τους . τους εχς κατεβασει κατι της αλλα ειναι πολυ δύσκολοι . πεσ τε καμια καλη μπαλάντα για τι δεν βλέπω να βρίσκς ... ¨)

Δημοσ.

Σήμερα γάμος γίνεται, σήμερα λάμπει η μέρα... κλπ, ελληνικό, παραδοσιακό και γλυκύτατο.

Όλα τα άλλα, ειδικά τα ξένα...δεν έχουν θέση πιστεύω. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει στο γάμο του ό,τι θέλει φυσικά...

Δημοσ.

Ίσως να βοηθούσε αν θα σκεφτόμασταν τί θα θέλαμε να χορέψουμε εμείς στον δικό μας γάμο...

Hmmm...

Πολύ δύσκολη απόφαση ρε γμτ... Γιατί δεν διαλέγουν ένα κομμάτι που να τους έχει μείνει από μια όμορφη στιγμή της σχέσης τους; :)

Θα έχει μεγαλύτερη αξία... :)

Ας πούμε... Ένα που μου έρχεται εμένα είναι το 'Tango' του αγαπημένου μας Zbigniew Preisner...

Aaaaah! :D

Σε γενικές γραμμές, θα προτιμούσαμε κάτι από κινηματογραφικά θέματα ή γενικότερα ορχηστρικά, όπως Michael Nyman, Philip Glass και Zbigniew Preisner, με αρκετό πιάνο και βιολί... :D

Δημοσ.

Την καλύτερη επιλογή την είχα ακούσει στο γάμο μιας ξαδέλφης :

Frank Sinatra : Love and marriage (ναι το θέμα από το "Παντρεμένοιο με παιδιά")

Δημοσ.

enas xaderfos mou eihe horepsei sto kentro meta to gamo me tin nimfi to NOTHING ELSE MATTERS apo METALLICA

pigaine poli kala................

Δημοσ.

Αν θελουν να χορέψουν Tango, να βρουνε τραγούδι Tango (Piazzola, ακορντεόν κλπ).

Αλλα μαλλον δεν ξερουν τάνγκο (οπως δεν ξερει το 99,9%), οποτε να το αφήσουν μη γινουν ρεζίλι.

Μαλλον εννοείς "ενα μπλουζάκι" με την εννοια των 80's - πιανομαστε αγκαλια και γυρνάμε αργάαααα, αργάαααα, χωρις συγκεκριμενα βηματα, απλα προσπαθουμε να μην αλληλοπατηθούμε :)

Sinatra - My Way

Δημοσ.

Για το γαμο του αδερφου μου διαλεξα το Sailing του Rod Stewart και αποδειχθηκε επιτυχημενη επιλογη παρολο που τα σογια ηταν κατα το πλειστον της βουκολικης σχολης...

Παντως νομιζω οτι και ο Ταμπακης ειναι διαθεσιμος για live performance.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...