THUKIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Λοιπον φίλοι μου , μου ανεθεσαν μια δυσκολοι δουλεια 2 φιλοι μου . πρεπει να βρώ τραγούδι για το γάμο τους . τους εχς κατεβασει κατι της αλλα ειναι πολυ δύσκολοι . πεσ τε καμια καλη μπαλάντα για τι δεν βλέπω να βρίσκς ... ¨)
galanta Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Σήμερα γάμος γίνεται, σήμερα λάμπει η μέρα... κλπ, ελληνικό, παραδοσιακό και γλυκύτατο. Όλα τα άλλα, ειδικά τα ξένα...δεν έχουν θέση πιστεύω. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει στο γάμο του ό,τι θέλει φυσικά...
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Ίσως να βοηθούσε αν θα σκεφτόμασταν τί θα θέλαμε να χορέψουμε εμείς στον δικό μας γάμο... Hmmm... Πολύ δύσκολη απόφαση ρε γμτ... Γιατί δεν διαλέγουν ένα κομμάτι που να τους έχει μείνει από μια όμορφη στιγμή της σχέσης τους; Θα έχει μεγαλύτερη αξία... Ας πούμε... Ένα που μου έρχεται εμένα είναι το 'Tango' του αγαπημένου μας Zbigniew Preisner... Aaaaah! Σε γενικές γραμμές, θα προτιμούσαμε κάτι από κινηματογραφικά θέματα ή γενικότερα ορχηστρικά, όπως Michael Nyman, Philip Glass και Zbigniew Preisner, με αρκετό πιάνο και βιολί...
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Την καλύτερη επιλογή την είχα ακούσει στο γάμο μιας ξαδέλφης : Frank Sinatra : Love and marriage (ναι το θέμα από το "Παντρεμένοιο με παιδιά")
djmike Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 eksartate an de psaxnis mono gia tango emena gia slow m aresei to you're still the one me to intro tis shania twain exei fovera logia
Cristina Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δες και αυτο[/url'] Πωπω! Κι έλεγα όταν έγραφα το post μου: «Σα να επαναλαμβάνομαι... Σα να το έχω ξαναπεί αυτό...» :lol:
spookerinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 egw lew na balete kati apo cannibal corpse .........hahahah
@zouve@ Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 enas xaderfos mou eihe horepsei sto kentro meta to gamo me tin nimfi to NOTHING ELSE MATTERS apo METALLICA pigaine poli kala................
random Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Αν θελουν να χορέψουν Tango, να βρουνε τραγούδι Tango (Piazzola, ακορντεόν κλπ). Αλλα μαλλον δεν ξερουν τάνγκο (οπως δεν ξερει το 99,9%), οποτε να το αφήσουν μη γινουν ρεζίλι. Μαλλον εννοείς "ενα μπλουζάκι" με την εννοια των 80's - πιανομαστε αγκαλια και γυρνάμε αργάαααα, αργάαααα, χωρις συγκεκριμενα βηματα, απλα προσπαθουμε να μην αλληλοπατηθούμε Sinatra - My Way
Stormwatch Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Για το γαμο του αδερφου μου διαλεξα το Sailing του Rod Stewart και αποδειχθηκε επιτυχημενη επιλογη παρολο που τα σογια ηταν κατα το πλειστον της βουκολικης σχολης... Παντως νομιζω οτι και ο Ταμπακης ειναι διαθεσιμος για live performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.