ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ Mail.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΑΝ .jpg ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΩ ΣΑΝ Html Kai ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΑΝ .html ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ Attachment ΣΤΟ Mail Na ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ( ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ Photo) ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ Site ThΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δεν θα είναι μικρότερες η φωτογραφίες σαν html, αφού ουσιαστικά κάνεις το ίδιο πράγμα κάνοντας insert της φωτογραφίες στην html. Eκτός αν εννοείς να της μετατρέπεις αποκλειστικά σε κείμενο (αν πρόκειται για φωτογραφίες κειμένου από scanner), άρα χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Bέβαια η έσχατη λύση για να μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες χρονοβόρες, είναι απλώς να συμπιέσεις τις φωτογραφίες σε .zip και να μειώσεις το μέγεθος.
scarface Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 na kaneis upload tis photos sto net kapou kai ston html kodika sou na tis travas tis photos apo to net opote tha stelneis esi mono to minima sou me ton html kodika kai oi pelates sou tha koitane to e-mail alla tha tous fortonei meso net tis photos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.