Προς το περιεχόμενο

Γίνεται wlan με αυτο,.... ?

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα laptop Που έχει ενσωματομένο 802.11.. και εαν πάρω και ένα τέτοιο

θα μπορέσω να στήσω wlan μεταξύ του laptop και ενός desktop ?

Και αν ναι σε τι απόσταση θα μπορούν να επικοινωνούν..

Δημοσ.

Και φυσικά γίνεται! Να ξέρεις ότι το ένα θα παίζει το ρόλο του πελάτη (client) και το άλλο τον ρόλο του κόμβου (Access Point). Αυτο αν ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου και στις συσκευές σου, είμαστε κομπλέ :) Τώρα όσον αφορά την απόσταση, έτυχε με καθαρά οπτική πλευρά μεταξύ stick και access point, να συνδεθώ στα 10 μέτρα. Δεν νομίζω να βρεις πρόβλημα σοβαρό μέσα από έναν τοίχο. Αν γίνουν 2 όμως...

Κοίτα και το θέμα του USB Stick σαν αποθηκευτικό μέσο αλλά και σαν wireless. Το πλαίσιο πρέπει να έχει φέρει κάτι τέτοια (συνδυασμός των δύο).

Δημοσ.

τι ειναι αυτά που λέτε? με αυτά που έχεις ΟΧΙ δεν γινετε, και δε γίνετε γιατι και τα 2 "παίζουν" σαν client, ενώ θελεις το ένα να παίζει το ρόλο του ΑΡ (access point)

Φιλικά,

Δημητρης

Δημοσ.

κοιτα επειδή δεν ξέρω απο αυτά..

Θέλω πχ.. να είναι το laptop σε άλλο δωμάτιο και να πέρνω ίντερνετ απο το δικό μου... χωρίς να μεταφέρω καλώδια σε όλο το σπίτι.........

Το λαπτοπ εχει wlan ... τι πρέπει να βάλω στο desktop για να γίνει αυτο ?

Δημοσ.

Είτε μια κάρτα pci που να παίζει σαν client/adhoc (το 2ο σε ενδιαφέρει) είτε μια συσκευή Access Point είτε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τι είναι ακριβώς αυτό το adhoc.. ?? Αναρωτιέμαι .. διότι το stickaki λογικά αφού είναι wireless adaptor θα έπρεπε να το έχει..

Στο manual που μόλις βρήκα λέει τα εξής

"The Asus Wlan Adaptor may be used in both Ad-Hoc and Infastructure network types ..."

Δημοσ.

adhoc είναι ο τύπος σύνδεσης που η μία κάρτα "βλέπει" απ'ευθείας την άλλη. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις adhoc σύνδεση σε παραπάνω από 2 κάρτες, τότε θες υποχρεωτικά AccessPoint.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...