_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Εγώ το βρίσω μια πολύ καλή κίνηση για την ανάπτυξη της ευριζονικότητας στην Ελλάδα και μου δίνει σοβαρές ελπίδες, ότι θ' ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις για τους μη φοιτητές! Το θέμα πάντα είναι να γίνει η αρχή.. Ν' αρχίσουν να μπαίνουν πολλοί στο ADSL..
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ακόμα και με λογική ογκοχρέωση να γίνει νομίζω πως θα είναι πολύ καλό. Γιατί φανταστείτε να υπήρχε τέτοιο πακέτο στην αγορά (π.χ 10GB/μήνα ογκοχρέωση) με 15ε το μήνα. Όλη η ελλάδα θα είχε βάλει! Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μη μπεί ογκοχρέωση.
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ναι όντως, π.χ. Εγώ όντας φοιτητής με ADSL 384/128 που σκάω κάθε μήνα 50? με δικά μου χρήματα.. Τον προηγούμενο μήνα κατέβασα 6,5GB
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ακόμα και με λογική ογκοχρέωση να γίνει νομίζω πως θα είναι πολύ καλό.Γιατί φανταστείτε να υπήρχε τέτοιο πακέτο στην αγορά (π.χ 10GB/μήνα ογκοχρέωση) με 15ε το μήνα. Όλη η ελλάδα θα είχε βάλει! Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μη μπεί ογκοχρέωση. nai kai fantazesai xwris ogkoxrewsh olh h ellada na exei adsl? ok...kai 8a eimaste oloi me taxythtes pstn etsi? giati to diktuo tou pOTE den uposthrizei tetoia pragmata, na to vrasw tote to adsl...
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αντί δηλαδή να κυνηγάμε τον ΟΤΕ να αναβαθμίσει το δίκτυό του, καλύτερα είναι να προσπαθούμε να αποτρέπουμε τον πολύ κόσμο να έχει ADSL; Δε νομίζω να είναι σωστή αυτή η λογική. Καταλαβαίνω από την άλλη τους ανθρωπους που πληρώνουν κανονικά τη σύνδεσή τους και πιθανώς να έχουν προβλήματα (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πως θα δουλεύει το πακέτο για τους φοιτητές). Αλλά αν έχουν προβλήματα αυτοί τότε να απευθυνθούν στους αρμόδιους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 den 8a htan kalytero omws prwta na ginoun oi aparaithtes anava8miseis kai META na dw8ei to fthno Internet? dld prepei na fame sthn mapa tis akoma pio xalia taxythtes kai pings? no thnx
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 den 8a htan kalytero omws prwta na ginoun oi aparaithtes anava8miseis kai META na dw8ei to fthno Internet? Φυσικά θα ήταν καλύτερα αλλά δεν πρόκειται να γίνει έτσι. Πρώτα μεγαλώνει η ζήτηση και μετά αναβαθμίζει ο πΟΤΕ. Κακώς θα μου πείς. Συμφωνώ. Παράδειγμα: πριν μερικά χρόνια έκανες dialup και δεν έβρισκες γραμμή εύκολα για να συνδεθείς. Σήμερα δεν υφίσταται όμως τέτοιο θέμα, παρ'όλη την μεγαλύτερη διείσδυση του ίντερνετ στα σπίτια των ελλήνων. dld prepei na fame sthn mapa tis akoma pio xalia taxythtes kai pings? no thnx Και πάλι λέω πως αυτό δεν έχει να κάνει με το φθηνό ίντερνετ. Τώρα δίνει πουθενά κανείς φθηνό ADSL; Τα προβλήματα όμως υπάρχουν. Με τη μεγαλύτερη ζήτηση που θα δημιουργηθεί, αναγκαστικά ο ΟΤΕ θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 pantws egw etsi kai alliws paw se 512k apo septembrio...kai o 8eos voh8os giati vlepw na trwme megalh nyla se periptwsh pou den upar3oun egkaires anava8miseis...
tech25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 To metro einai sosto, alla mporei na ginei kai dikaio. Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios) Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)
lock Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 εγώ μου φαίνεται θα μεινω για πολυ καιρο ακομα με τη δωρεάν panafonet ptsn μου..
apoikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 To metro einai sosto' date=' alla mporei na ginei kai dikaio.Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios) Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)[/quote'] Μάλιστα, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή.... (Κατά Χριστόδουλον 5:2002)
Angeldust Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 To metro einai sosto' date=' alla mporei na ginei kai dikaio.Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios) Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)[/quote'] Εγώ λέω να σου κόψουν εσένα τα ports για DC++ και eMule. Τι λες?
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 To metro einai sosto' date=' alla mporei na ginei kai dikaio.Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios) Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)[/quote'] Ναί! Αυτό σημαίνει δικαιοσύνη! :neutral: Μπράβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.