aGka8l Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δεν νομιζω στο μεσσολογγι να εχει ιδοκτητο vivodi ή Ηοl
gmch Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά. Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι στην Altec με 1024 (3 μήνες από πακέτο και 1 χρόνο από προσφορά της Toshiba) και μπορώ να πω ότι εκτός από την τηλ. εξυπηρέτηση, που είναι χάλια, έχω μια απροβλημάτιστη σύνδεση. Είμαι στο ΕΑΠ και θέλω να μπω μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Να συνεχίσω μέσω ALTEC που είναι και φτηνή (9,50 νομίζω την ενεργοποίηση (40+ euro) την γλυτώνω) και μάλλον δεν θα έχω χρόνο αναμονής μέχρι την ενεργοποίηση και δοκιμασμένη ? ή να περάσω ΟΤΕΝΕΤ που είναι ?? εγγύηση !!. Καμιά άποψη ??
kosmasgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Καλά πλάκα μας κάνουν?? Τώρα που (επιτέλους) τελειώνω...ή έστω πλησιάζω??? :twisted: :twisted: :roll: Μπορείς αμα θές να παρατείνεις το πτυχίο σου , μένοντας σε κάποια μαθήματα
thdrs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά.Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι στην Altec με 1024 (3 μήνες από πακέτο και 1 χρόνο από προσφορά της Toshiba) και μπορώ να πω ότι εκτός από την τηλ. εξυπηρέτηση, που είναι χάλια, έχω μια απροβλημάτιστη σύνδεση. Είμαι στο ΕΑΠ και θέλω να μπω μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Να συνεχίσω μέσω ALTEC που είναι και φτηνή (9,50 νομίζω την ενεργοποίηση (40+ euro) την γλυτώνω) και μάλλον δεν θα έχω χρόνο αναμονής μέχρι την ενεργοποίηση και δοκιμασμένη ? ή να περάσω ΟΤΕΝΕΤ που είναι ?? εγγύηση !!. Καμιά άποψη ?? Λογικά, εφόσον είσαι ήδη στην ΑΛΤΕΚ, θα μπορείς να περάσεις σε σύνδεση ΔΙΟΔΟΣ-ΑΛΤΕΚ χωρίς να πληρώσεις τέλος ενεργοποίησης. Ισχύει το ίδιο κύκλωμα που έχει πάρει η ΑΛΤΕΚ για λογαριασμό σου από ΟΤΕ. Απλώς θα πρέπει να σου δώσουν άλλο username/password, για να συνδέεσαι με ΔΙΟΔΟΣ
gmch Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Συνεχίζουμε με ΑΛΤΕΚ τελικά. Άντε καλές δουλειές και καλά διαβάσματα.
Erunildo Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εχω την παλια προσφορα της HOL (10? το μηνα).Ξερετε τι γινεται μετα την παροδο ενος χρονου; Ανανεώνεται για ακομη εναν ή περναει σε αοριστου οπου και μπορω να διακοψω οποτε θελω; Υ.Γ. Λιγο ασχετο αλλα.. Αν κανω νεα αιτηση forthnet,θα αναλαβουν αυτοι την διακοπη της Hol,ή πρεπει να πρωτα να διακοψω και μετα να κανω αιτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.