Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε, η Vivodi είναι ειδική περίπτωση με το Full LLU, γιατί εκεί γλυτώνεις τα 15ε του ΟΤΕ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, πρέπει η γραμμή ADSL να "καθήσει" πάνω σε μία τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ, οπότε θα πληρώνεις κ το αντίστοιχο πάγιο...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί, στις προσφορές του προγράμματος "Δίοδος", εκτός από αυτά που λέει ότι πληρώνεις, κάθε μήνα πληρώνεις και πάγιο στον ΟΤΕ? Δηλαδή η προσφορά της Forthnet π.χ., πληρώνεις με τη μία 117 euro και μετά κάθε μήνα θα πληρώνις και στον OTE για το adsl? Το ίδιο ισχύει και για την προσφορά της Otenet? Ευχαριστώ..

Δημοσ.
Για όλα τα πακέτα ΔΙΟΔΟΣ, η ενεργοποίηση είναι δωρεάν. Το κόστος που αναφέρεται συμπεριλαμβάνει γραμμή+πρόσβαση, στον ΟΤΕ θα πληρώνεις μόνο το πάγιο του τηλεφώνου.

H Vivodi δίνει φοιτητικό μόνο στις περιοχές που έχουν κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυό της. Αν είσαι εντός κάλυψης, είσαι ΟΚ, αλλιώς...

Φίλε parsifal πάγιο του τηλεφώνου εννοεις τα 23-24 euro που πληρώνουμε τώρα . Δεν αυξάνεται δηλαδή λόγω του adsl ε? Τί εννοείς παραπάνω που λές για την προεπιλογή της HOL? Η προσφορά της HOL απαιτεί σταθερή τηλεφωνία HOL? Συμφέρει η 768?

Δημοσ.

1) Ναι, αυτά εννοώ...

2) Όχι, δεν αυξάνεται. Στο λογαριασμό του ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ADSL ΤΙΠΟΤΑ. Ο,τι είναι να πληρώσεις για ADSL, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10-15 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ PROVIDER!!!

Αυτά...(Λαχάνιασα απ'τις φωνές!)

Δημοσ.
Φίλε parsifal πάγιο του τηλεφώνου εννοεις τα 23-24 euro που πληρώνουμε τώρα . Δεν αυξάνεται δηλαδή λόγω του adsl ε? Τί εννοείς παραπάνω που λές για την προεπιλογή της HOL? Η προσφορά της HOL απαιτεί σταθερή τηλεφωνία HOL? Συμφέρει η 768?

Χρειάζεσαι απάντηση του τύπου:

Φίλε ribo7 εννοώ το πάγιο του τηλεφώνου 23-24? που πληρώνετε τώρα. Δηλαδή δεν αυξάνεται λόγω του adsl.

Δημοσ.

Φίλε parsifal μη φωνάζεις, απλά σε βλέπω ψαγμένο και σε ρωτάω.. Ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν γνωρίζουμε όλοι τί παίζει.. Η γνώμη σου για την προσφορά της HOL? Αν είναι δύσκολο, μην απαντάς και δεν ξαναρωτάω αν γίνομαι κουραστικός.

Δημοσ.

exei kaneis apo sas valei to ondsl kit tis otenet to foititiko sta 142 euro?

an nai thelo na mou peis kaneis an exei provlima me to emule kai ta site pou vlepeis video online ops youtube.

ego me afti ti grami sta 768 exo problima me tis ports sto emule alla mporei na ftaiei to router.kai sto youtube de fortonei katholou grigora ta video eno se mia alli grammi 768 tis forthnet ta videakia ta fortone poli grigora.exei kaneis afti ti grammi na do ti ftaiei epitelous?

Δημοσ.

(Χμμμ, 1η φορά στο Insomnia δίνω την εντύπωση ψαγμένου. Μάλλον πρέπει ν'αρχίσω ν'ανησυχώ..)

Sorry για τις φωνές, αλλά αυτά που ρωτάς έχουν πολλάκις απαντηθεί, τόσο σε αυτό το thread όσο κ σε άλλα εδώ στο ADSL section.

Παραπάνω έκανες edit το post σου κ πρόσθεσες:

"Τί εννοείς παραπάνω που λές για την προεπιλογή της HOL? Η προσφορά της ΗOL απαιτεί σταθερή τηλεφωνία HOL? Συμφέρει η 768?"

Ευτυχώς έχω μάτι πιγκουίνου κ το παρατήρησα!

Λοιπόν, η HOL θέτει ως όρο στους φοιτητές που θέλουν να πάρουν το πακέτο της την ενεργοποίηση προεπιλογής για σταθερή τηλεφωνία.

Δε μπορεί, όλο κ κάποιο μεσημέρι που έτρωγες όμορφα κ ωραία με την οικογένεια (ή ακόμη χειρότερα, εκεί που είχες αρχίσει να τον παίρνεις :mrgreen: γλυκά γλυκά μετά το ντερλίκωμα) θα έχει χτυπήσει το τηλέφωνο, με μία super προσφορά για εναλλακτική σταθερή τηλεφωνία να σε περιμένει στην άλλη άκρη της γραμμής! Ε, αυτό πρέπει να κάνεις εάν επιλέξεις ΔΙΟΔΟΣ από HOL. Μπορείς βέβαια πάντα να προσθέτεις το 1777 μπροστά από τους αριθμούς που καλείς, για να δρομολογείται η κλήση σου μέσω του δικτύου του ΟΤΕ (μάλλον όχι, για να δρομολογείται στο λογαριασμό του ΟΤΕ είναι το σωστό, αλλά τέλος πάντων...)

Για το αν συμφέρει η 768 η απάντηση είναι σχετική.

Π.χ. εγώ που:

1) δεν έχω κάνει ακόμη ούτε μία κλήση από το σταθερό

2) δλδ αναγκάστηκα να βάλω τηλ.γραμμή μόνο κ μόνο για να έχω το always-on της ADSL

3) δεν κατεβάζω της Παναγιάς τα μάτια μην τυχόν κ μείνει 1msec idle η γραμμή (είναι παρόμοιο με το σύνδρομο της "μετακατοχικής πείνας", αν έχεις ακουστά)

4) δε χρειάζομαι βρε αδερφέ παραπάνω! (ακόμα...)

τη βρίσκω εξαιρετικά συμφέρουσα. Βλέπεις όλα τα διαθέσιμα πακέτα, το συζητάς με τους δικούς σου, κρίνεις κ παίρνεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Hi,

δεν μου λες parsifal(και οποιος εχει χολ) ο πρωτος λογαριασμος ποτε σου ηρθε; Ενεργοποιηθηκα μεσα στον Οκτωβριο και τελειωνει δεκεμβριος τωρα και δεν μου εχει ερθει τπτ ακομη. Οχι πως χαλαει,αλλα μην μου πουν καμια μερα εχετε απληρωτους λογαριασμους και μου γειωσουν την συνδεση.

Δημοσ.

Καλή χρονιά παιδιά!

@Erunildo:

Συνδέθηκα περίπου 10 Σεπτέμβρη και μέχρι τις 23/12 δεν είχα λάβει ακόμη λογαριασμό...! Standby προς το παρόν.

Δημοσ.

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, επιβάλλεται να αποθαρύνουμε τις εταιρίες (και μάλιστα παροχής Internet) από τη χρήση παρωχημένων τρόπων επικοινωνίας άλλων δεκαετιών. Ειδικά αυτή η απαίτηση που θέτουν για αποστολή αιτήσεων (σύνδεσης, διακοπής κλπ) μέσω τηλεομοιοτύπου (fax) πρέπει να τιμωρείται με καρατόμηση του υπευθύνου C.E.O.

Εν ολίγοις, θα ξαναδοκιμάσω να ανοίξω ticket στο σύστημα support τους, ελπίζω αυτή τη φορά να μη μου το "κλείσουν" χωρίς να απαντήσουν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με τη συνδεση μου dsl.εχω με OTENET 1024/256,φοιτητικο internet,εβαλα τον Οκτωβριο.μετα τα χριστουγεννα που γυρισα Βολο οπου σπουδαζω,η ταχυτητα της συνδεσης μου ειναι πολυ χαμηλοτερη της κανονικης που ειχα πριν τα Χριστουγεννα.πρωτα ειχα απο 800-1000 ταχυτητα Download και τωρα εχω 400-600 το παρα μα παρα πολυ...!!μου ειπαν απο τον ΟΤΕ οτι υπαρχει προβλημα εδω στο Βολο,και θα φτιαξουν γραμμη Βολο-Λαρισα.επισης που ειπανε οτι προβλημα εχουν κυριως αυοι που εβαλαν προσφατα dsl...!!ενας φιλος μου εχει το ιδιο προβλημα με μενα...!!!ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????????????ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ????ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ DSL?ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...