Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το πακέτο της Forthnet για το φοιτητικό adsl με τα 9.75 ευρώ / μήνα. Το κουτί απο πλαίσιο κοστίζει: 117€ . Δείτε χαρακτηριστικά εδώ: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009091

αυτό που θέλω να ρωτήσω , λέει για περιορισμένο αριθμό πακέτων , δλδ εγώ αγοράζω κανονικά το πακέτο απο το πλαίσιο το κουτί και μετά στέλνω φωτοτυπία φοιτητικής ταυτότητας ώστε να πληρώνω 9.75 το μήνα για ταχύτητα 768..? Συμφέρει ρε παιδιά , για πείτε απόψεις... είναι όντως έτσι όπως τα σκέφτομαι?? :)

Το συγκεκριμένο πακέτο της φορθνετ δεν περνάει μέσω ΕΔΕΤ. Υπάρχει κάποια αναφορά σχετικά με την πρόσβαση στα περιοδικά του heal-link? Θα έχει IP που να αναγνωρίζεται απο το heal-link?

Αν δεν υποστηρίζει, τότε κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει να ασχοληθέι κανείς. Καλύτερα οτενετ μεσω διοδος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν το έπιασα αυτό το τελευταίο?? δλδ? τι γίνεται και τι κακό έχει? κάντο λιανά.. να καταλαβαίνει και ο αρχι-αρχάριος... ;)

Αν δε σε ενδιαφέρει η πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και επιστημονικά άρθρα που προσφέρουν οι φοιτητικές συνδέσεις μέσω ΔΙΟΔΟΣ (κακώς κατά τη γνώμη μου), η τιμή είναι καλή και η Forthnet από τις πιο σοβαρές εταιρίες ISP στην Ελλάδα...

όχι δεν με ενδιαφέρει αυτό. Άλλωστε, όποτε θέλω πάω στη βιβλιοθήκη του πανεπ. και έχω σχεδόν ότι χρειαστώ...

Δημοσ.

γεια σας παιδια εγω εχω μια βδομαδα που εστηλα την αιτηση και τα λοιπα δικαιολογιτικα για να κανω την συνδεση της οτενετ 11ευρω το μηνα στα 768 για ενα χρονο.σημερα εμαθα οτι εβγαλε και η φορθνετ φθηνοτερη προσφορα.αλλα απο παλια που ειχα φορθνετ ηξερα οτι ειναι κορυφη.τι γνωμη εχεται για την οτενετ και το συγκεκριμενο πακετο?ποιο λετε να ναι καλυτερο?θα χει ταχυτητες για downloading και μικρα ping σε online games η οτενετ?

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θέλω να κάνω την εξης ερώτηση.Σκέφτομαι να βάλω την προσφορά της HOL στα 1000 με 15€ το μήνα.Το θέμα είναι το εξής.Θα πρέπει να πληρώνω και στον ΟΤΕ την διμηνία άλλα 15€ ή κάθε μήνα??Κ επίσης η HOL λέει ότι για να έχεις δωρεαν τον εξοπλησμό κτλ, πρέπει να έχεις και τηλεφωνία της HOL,εγώ που δεν θέλω κάτι τέτοιο τι πάροχο πρέπει να διαλέξω??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ 15 ευρώ το μήνα, άρα περίπου 30 το 2μηνο.

Για τη HOL, αν δε βάλεις προεπιλογή απλά δε μπορείς καθόλου να την επιλέξεις για φοιτητικό, δεν έχει σχέση με εξοπλισμό...

Δημοσ.

Στη θέση σου, θα επέλεγα τον φθηνότερο άσχετα από τηλεφωνίες. Ούτως ή άλλως, και προεπιλογή να σου βάλουν, μπορείς να την παρακάμπτεις κ να παίρνεις κανονικά με τιμολόγιο ΟΤΕ...

Δημοσ.

Μαλιστά.Δηλαδή αν πάρω HOL θα πληρώνω 15€ στην HOL κάθε μήνα και 15€ στον ΟΤΕ.Κ ποιά είναι η διαφορά αν δεν ήταν φοιτητικό 5€ το μηνα παράπάνω στην HOL???

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Απλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι το και καλά οι φοιτητικές προσφορές δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή τελικά

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι.Η vivodi αναφέρει ότι στο 512 που κάνει προσφορα με 129€ το χρόνο εάν μπορεί να φτάσει τα 1024 αν η γραμμή σου καλύπττεται με την vivodi.Εγω έβαλα τον αριθμό μου και όντως με καλύπτει το δίκτυο της vivodi.Αυτό σημαίνει πως θα πρεπει να έχω τηλεφωνία της vivodi για να εκμεταλλευτώ αυτό??

Δημοσ.

Διευκρίνιση: ΔΕΝ ΕΧΩ Vivodi, τα παρακάτω είναι με κάποιες επιφυλάξεις. Δε θέλω να το παίξω ξερόλας, οπωσδήποτε θα πρέπει να διαβάσεις εδώ τα sticky threads για πιο έγκυρες λεπτομέρειες: http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Αν σε καλύπτει το δίκτυο της Vivodi, σημαίνει πως μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πρόσβασης:

1) Shared LLU

2) Full LLU

Δηλαδή:

1) ADSL γραμμή Vivodi και αναγκαστικά σταθερή τηλεφωνία από τον ΟΤΕ

2) ADSL γραμμή Vivodi και

i. Καθόλου σταθερή τηλεφωνία (πχ βάζεις τηλεφωνία μέσω VoIP, εκμεταλλευόμενη την ADSL)

ii. Τηλεφωνία μέσω Vivodi (η οποία νομίζω πως υλοποιείται μέσω VoIP)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...