Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο δίοδος πληρώνεις πάγιο γραμμής adsl (γυρω στα 15 euro) για την παροχή ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στο δίοδος πληρώνεις πάγιο γραμμής adsl (γυρω στα 15 euro) για την παροχή ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ.

Στα 15E το μήνα (για την ΗΟL τουλάχιστον) συμπεριλαμβάνεται το πάγιο της γραμμής ADSL.

giorgos_k, το router συγρχονίζει?

Οχι ακόμα, αναβοσβήνει το Power led. Όταν έρθει η γραμμή θα ανάβει συνέχεια αυτο κ το DSL led?

Δημοσ.

παράξενο να αναβοσβήνει ενώ στο ΔΙΟΔΟΣ σου λέει ενεργοποιημένη. ξανακοίτα τη συνδεσμολογία(είτε τώρα είτε όταν τελειώσει η παλουκο-εξεταστική ;)). όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή μόνο το power θα ανάψει. το dsl θα ανάψει όταν μπεις internet

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με τεχνική υποστήριξη κ μου είπε πως εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθέι ακόμα η γραμμή απο ΟΤΕ είναι λογικό να αναβοσβήνει το Power στο router, ελπίζω έτσι να είναι.. Ρώτησα ακόμα σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία και μου είπε οτι η γραμμή μου είναι υπό ενεργοποίηση απτον ΟΤΕ κ απο μέρα σε μέρα θα ενεργοποιηθεί..ΑΝΤΕ ΝΤΕ! :roll:

Δημοσ.
ρε παιδιά υπάρχει κανα site που να λέει σε ποιες περιοχές έχει γίνει αναβάθμιση μέχρι σήμερα?? (πολλά ζητάω εέε?...)

Μάλλον δεν είναι αυτό ακριβώς που ζητάς αλλά σε περίπτωση που δεν το έχεις δεί:http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h

Δημοσ.

Nα ρωτήσω και γώ κάτι?Με το connex που είχα πάρει (αορίστου χρόνου σύνδεση) μου είχαν δώσει δώρο ένα mp3 player.(Το router αν θυμάμαι καλά το είχα πληρώσει!)

Αν κόψω την γραμμή για να βάλω φοιτητικό θα μου το ζητήσουν πίσω?(έχω την dsl απο λίγο μετά τα χριστούγεννα)

Δημοσ.

Τα δώρα δεν επιστρέφονται.

Το ζήτημα είναι αν είναι όντως δώρο ή όχι.

Σε μερικές εταιρείες η σύμβαση αναφέρει ρητά ότι ο εξοπλισμός π.χ. ή ότι σου παρέχουν πρέπει να επιστραφεί μετά το τέλος της σύμβασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...