pao132003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 [offtopic]παιδιά, τα "παρόμοια θέματα" κάτω-κάτω στη σελίδα γιατί δεν είναι καθόλου παρόμοια; [/offtopic]
giorgos_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρα κ τον εξοπλσιμό σήμερα. Να δούμε πότε ο οτε θα μου ενεργοποιήσει τη γραμμή!
tom-f Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Στο δίοδος πληρώνεις πάγιο γραμμής adsl (γυρω στα 15 euro) για την παροχή ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ.
giorgos_k Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Στο δίοδος πληρώνεις πάγιο γραμμής adsl (γυρω στα 15 euro) για την παροχή ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ. Στα 15E το μήνα (για την ΗΟL τουλάχιστον) συμπεριλαμβάνεται το πάγιο της γραμμής ADSL. giorgos_k, το router συγρχονίζει? Οχι ακόμα, αναβοσβήνει το Power led. Όταν έρθει η γραμμή θα ανάβει συνέχεια αυτο κ το DSL led?
pao132003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 παράξενο να αναβοσβήνει ενώ στο ΔΙΟΔΟΣ σου λέει ενεργοποιημένη. ξανακοίτα τη συνδεσμολογία(είτε τώρα είτε όταν τελειώσει η παλουκο-εξεταστική ). όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή μόνο το power θα ανάψει. το dsl θα ανάψει όταν μπεις internet
giorgos_k Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις μίλησα με τεχνική υποστήριξη κ μου είπε πως εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθέι ακόμα η γραμμή απο ΟΤΕ είναι λογικό να αναβοσβήνει το Power στο router, ελπίζω έτσι να είναι.. Ρώτησα ακόμα σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία και μου είπε οτι η γραμμή μου είναι υπό ενεργοποίηση απτον ΟΤΕ κ απο μέρα σε μέρα θα ενεργοποιηθεί..ΑΝΤΕ ΝΤΕ! :roll:
Jimmy_BlinD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδιά υπάρχει κανα site που να λέει σε ποιες περιοχές έχει γίνει αναβάθμιση μέχρι σήμερα?? (πολλά ζητάω εέε?...)
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι υπάρχει αλλά δεν λειτουργεί και πολύ καλά, δεν μιλάει για τηλέφωνα αλλά για περιοχές, ψάξε στον ΟΤΕ...
giorgos_k Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδιά υπάρχει κανα site που να λέει σε ποιες περιοχές έχει γίνει αναβάθμιση μέχρι σήμερα?? (πολλά ζητάω εέε?...) Μάλλον δεν είναι αυτό ακριβώς που ζητάς αλλά σε περίπτωση που δεν το έχεις δεί:http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h
Godfath3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Nα ρωτήσω και γώ κάτι?Με το connex που είχα πάρει (αορίστου χρόνου σύνδεση) μου είχαν δώσει δώρο ένα mp3 player.(Το router αν θυμάμαι καλά το είχα πληρώσει!) Αν κόψω την γραμμή για να βάλω φοιτητικό θα μου το ζητήσουν πίσω?(έχω την dsl απο λίγο μετά τα χριστούγεννα)
triantis7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε μου τα δωρα δεν επιστρεφονται!!!!
StavrosD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τα δώρα δεν επιστρέφονται. Το ζήτημα είναι αν είναι όντως δώρο ή όχι. Σε μερικές εταιρείες η σύμβαση αναφέρει ρητά ότι ο εξοπλισμός π.χ. ή ότι σου παρέχουν πρέπει να επιστραφεί μετά το τέλος της σύμβασης.
pao132003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 StavrosD, το mp3player είναι μέρος του εξοπλισμού; τι ακριβώς κάνει; μειώνει την τιμή του line attenuation;
giorgos_k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις ενργοποιήθηκα! Στα 464/116 γράφει το Fritz. Δεν έχω σταθερό τηλ. όμως ακόμα. @pao132003:Έχεις αναβαθμιστεί εσύ? Edit:Ήρθε το τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.