Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

polaki to pos diaxeirizetai o kathenas ta lefta tou nomizo mono diko sou thema den einai...O kathenas vazei tis protaireotites tou.Tora an tha prepe na fonazoume giati stis vrukselles exei 0,70 o kafes, sto londino exoun wireless mexri k ta pontikia tou underground epeidh petakses k thn agglia..Kafe pote den pino..Sto internet omos eimai olh mera k giauto psaxno na do ti mou ginetai..En merei exeis ena dikio gia ta downloads de leo alla k go thelo na ksero ti plirono thats all..Exei diafora na koitao na glitoso 0.02 euro k diafora to apla de thelo na me piasoun koroido..

Δημοσ.

polaki to pos diaxeirizetai o kathenas ta lefta tou nomizo mono diko sou thema den einai...O kathenas vazei tis protaireotites tou.Tora an tha prepe na fonazoume giati stis vrukselles exei 0,70 o kafes, sto londino exoun wireless mexri k ta pontikia tou underground epeidh petakses k thn agglia..Kafe pote den pino..Sto internet omos eimai olh mera k giauto psaxno na do ti mou ginetai..En merei exeis ena dikio gia ta downloads de leo alla k go thelo na ksero ti plirono thats all..Exei diafora na koitao na glitoso 0.02 euro k diafora to apla de thelo na me piasoun koroido..

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θα γράψω και εδώ γιατί νομίζω αρμόζει το θέμα που θέλω να λύσουμε. Βασικά έχω ενα φίλο που μόλις νοίκιασε σπίτι και δεν έχει κάνει καμία σύνδεση με καμία εταιρεία σε θέματα τηλεφωνίας. Γενικότερα δεν έχει καν τηλέφωνο. Αυτό που θα παρακαλούσα , είναι αν μπορεί κάποιος να μου πει τη συμφέρουσα λύση - συνδυασμό λύσεων λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής:

- Επιθυμητή ταχύτητα στα 256 (ώστε να γίνει 512)

- Θέλει να παίρνει τηλέφωνο και ταυτόχρονα να μπαίνει ίντερνετ. Προτιμάει το πακέτο της teledome που όσο κι αν μιλήσεις είναι 0.10 / κλήση.

- Και ψάχνεται με τα πάγια τηλεφώνου.Θέλουμε προτάσεις δλδ..

Μπορεί να γίνει κάποιος συνδυασμός πακέτων και γραμμών έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο πιο φτηνά γίνεται? Βασικά σκέφτεται να βάλει pstn αλλά με αυτό θα κάνει αυτά που θέλει? Ποιο πακετάκι να πάρει και απο ποιά εταιρεία να πάρει τηλέφωνο? (φτηνότερο πάγιο)

Δημοσ.

Και εγω στην ιδια φαση ειμαι με τον φιλο σου. Αναγκαστικα θα βαλω τηλ. και θα πληρωνω το παγιο του οτε, και μαλλον θα βάλω το φοιτητικο πακετο της hol (768Kbps με 10 ευρω το μηνα). Για τηλεφωνα θα δω τι μπορει να γινει με Voip,νομιμζω προς σταθερα εντος ελλαδος μπορεις να βρεις και δωρεαν κλησεις.

Δημοσ.
giorgos_k, πού έχει κολλήσει το θέμα;

Πουθενά..ελπίζω:? Σήμερα συμπληρώνω 5(Εργασιμες) μέρες, μετά τις 7-8 θα παρω κανα τηλεφωνάκι να δω τι γίνεται!!

Δημοσ.
giorgos_k, πού έχει κολλήσει το θέμα;

Πουθενά..ελπίζω:? Σήμερα συμπληρώνω 5(Εργασιμες) μέρες, μετά τις 7-8 θα παρω κανα τηλεφωνάκι να δω τι γίνεται!!

Δημοσ.

Aχα.. Εντάξει φίλε είσαι απίστευτος, μπαίνω τώρα κ μου λέει οτι ενεργοποιήθηκε σήμερα 4:44μμ, πριν 15 λεπτα!!!!!! Τί σημαίνει αυτό?? Τι κάνω τωρα? Πανικοβλήθηκα..

Δημοσ.

όχι. λυπάμαι που το λέω, αλλά η μόνη φορά που θα σε πάρουν τηλέφωνο θα είναι για να σου πουν αν θες να βάλεις σταθερή τηλεφωνία και σε κάποιο άλλο νούμερο.

καλού κακού, πάρε την ACS τη περιοχής σου ένα τηλέφωνο

Δημοσ.

ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω , ποιά εταιρεία προσφέρει adsl αλλά χωρίς πάγιο . Δηλαδή...... να πληρώνεις το μήνα... μου φαίνεται μόνο η tellas...

δλδ , στη Forthnet παίρνεις το πακέτο των 1024 (π.χ) - 114 ευρώ π.χ. που έχει εξοπλισμό και τα λοιπά αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κιόλας 20ευρώ το μήνα επιπλεόν.

Ποια εταιρεία δεν λειτουργεί έτσι? και έχει σχετικά φτηνό ίντερνετ (dsl) gia ταχύτητες 512 ή 1024?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...