adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 sorry αλλα αν δεν κατεβαζεις ταινιες τραγουδια το dsl τι να το κανεις ? για να μπαινεις στο email σου?
thdrs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 FHMES FHMES FHMES...Kourastika pia..Kathe fora pou to pairno apofasi na valo foitiko olo kati akouo k to ksanaskeftomai...Loipon simera akousa oti an valeis foititiko tou OTE(k malista mou pane oti tous to pe kopela apo OTESHOP) den mporeis na katevazeis oti thes giati mpaineis apo server tou panepistimiou pou mplokarei gia na prostatepsei to copyright...p.x tainies tragoudia tsontes den ksero k go ti allo etsi pou ta xoune kanei...Exei valei kaneis foititiko-dsl apo ote?Kserei kaneis an isxuei? P.S.:Me vlepo na kataligo sthn klassiki pleon lusi vivodi 512 gia 5 mines Εγώ ούτε έχω, ούτε άκουσα κάποιον να παραπονείται ότι αυτός έχει τέτιο πρόβλημα.
pao132003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ρε παιδιά. έλεος λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει
romanisti Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Pragmatika leei o kathenas oti tou katevei..Thx re paidia..Ante na do ti tha ginei epitelous
polaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 το εχω ρωτησει και παλιότερα, το ξαναρωτάω και τώρα... Ολοι εσείς που το ψάχνετε απο δω και απο κει για το φοιτητικό... και το κανονικ είτε προπληρωμένο είτε μηνιαίο όλο πέφτει και πέφτει, και πλέον η 512 έχει 20€ (έλεος) και η 1024 26 (τρελό έλεος). Δηλαδή τί ακριβως περιμένετε για να βάλετε?? Και ο αδερφός μου φοιτητής ειναι και δεν ασχολήθηκε καν με όλες τις φημες, χαρτιά και γραφειοκρατίες που χρειάζονται. Οποιος χρειάζεται dsl ας πιει εναν καφέ λιγότερο το ΜΗΝΑ, και ας βάλει το "κανονικό" dsl που βάζουμε όλοι μας...Δηλαδή τώρα κολάτε να γλιτώσετε 5€ το ΜΗΝΑ και να δίνετε 15 αντί 20? Και τρέχετε απο δω και απο κει και ψάχνετε τί παίζει και αν θα κατεβάζετε ταινίες ή όχι??? Τί να πω... Να χαιρόμαστε τον Ελληνα που συνεχώς γκρινιάζει για την κατάσταση του ιντερνετ στην ελλάδα.. Στα μπουζούκια όμως ξέρει να δίνει 50 ευρώ το κεφάλι...
StavrosD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 .. Στα μπουζούκια όμως ξέρει να δίνει 50 ευρώ το κεφάλι... Τα 50€ τα δίνει ελπίζοντας να τραβήξει την προσοχή του άλλου φύλλου. Στο ίντερνετ οι πιθανότητες για γνωρισει κάποια και να χορέψουν είναι σημαντικά μικρότερες νομίζω.
pao132003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 polaki, πού τα είδες εσύ τα χαρτιά και τις γραφειοκρατίες..; ένας θεός ξέρει... εκτός αν μιλάς για τη βεβαίωση σπουδών για την οποία ένας συνηθισμένος φοιτητής κάνει μια αίτηση και παίρνει 10 τέτοιες και έχει το κεφάλι του ήσυχο για 5 χρόνια... όσο για τη διαφορά τιμής, με 26 ευρω δε θα μπορούσα ποτέ να βάλω dsl, ενώ με 14,9 κάπως τα καταφέρνω... είναι τόοοοοσο παράλογο πια;;;; ΥΓ: Μήπως ο αδερφός σου βαρέθηκε να πάρει και την αναβολή για το στρατό; και μετά βαρέθηκε να πάει και στρατό;
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Οταν λεω χαρτιά και γραφειοκρατίες εννοώ όλο αυτο το πανηγυράκι απτην αρχή που σας δουλεύανε κανονικά και περιμένατε μηνες να σας λυπηθεί ο θεός να σας δωσει dsl. Το οποίο (για μη φοιτητές) οταν έπεσε στην τιμή που σας υπόσχονταν, εσείς πάλι δεν βάλατε και πάλι περιμένατε να δείτε το φοιτητικό τί θα γίνει και πότε θα το δώσουν κλπ κλπ. Δηλαδή ικανοποιημένοι δεν είστε ποτέ, ακόμα και τώρα κάποιοι γκρινιάζουν οτι λέει μπαίνεις απο server πανεπιστημίου (πολύ ραδιο αρβύλα φυσικά) και δεν αφηνει να κατεβάζεις ταινίες.. Εγώ λέω να σας δώσουν δωρεάν πρόσβαση 10mbit να κατεβάζετε όλα τα torrents που κυκλοφορούν και να σέρνεται ο δίπλα που προσπαθεί να κάνει καμιά εργασία... Pao δεν ειμαι σε θέση εγώ να κρίνω αν τα 11 ευρώ είναι για σένα απαγορευτικό ποσό γιατί το θέμα μας δεν είσαι εσύ και ο αδερφός μου αλλά η πλειοψηφία. Μην το παίρνεις προσωπικά το θέμα. Και StavrosD αν κάποιος γκρινιάζει και τσιγκουνέυεται το ξεφτίλα ποσό που πλέον απαιτείται για να έχει DSL αλλά συγχρόνως πάει και δίνει 50€ τη βδομάδα στα μπουζουκια για να έχει καποιες πιθανότητες να του κάτσει η γκόμενα τότε χαλαρά του αξίζει η 56k. Και όταν η γκόμενα το επόμενο βράδυ σηκωθεί και φύγει για τον άλλο που "ανεμίζει" 100 αντί για 50, θα αναρωτιέται γιατί έφυγε. Χαλαρώστε λιγο γιατί και εμείς φοιτητες υπήρξαμε και ξέρω πολύ καλά το 99% του φοιτητόκοσμου πού δίνει τα λεφτά του και με τί συχνότητα. Αντί να γκρινιάζουμε για τον καφέ που πληρώνουμε 4€ στην Αθήνα ενω στις Βρυξέλλες έχει 0,70, γκρινιάζουμε για τα 26€ του internet που υποτίθεται ειναι εργαλείο για τις σπουδές... Είναι το ιντερνετ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για τις σπουδές σου και πιστεύεις οτι σου χρειάζεται?? Τότε τα δίνεις, όπως τα δίνεις και για τα τετράδια και τις φωτοτυπίες απτις σημειώσεις. Τί θα πεις, α κάτσε δεν θα πάρω τώρα τα βιβλία θα τα πάρω στο τέλος του χρόνου μεταχειρισμένα να πληρώσω λιγότερα??? Αν κρίνεις οτι ειναι απαραιτητο τα δίνεις. Αλλιώς αν δεν τα έχεις να τα δώσεις και αν δεν ειναι και τόσο απαραίτητο για τις σπουδές κάτσε με την 56k και λέγε στον κολλητό ποιά ταινία να κατεβάσει... Ο ριμαδιασμένος ο 20ός καφές στην παραλία δεν ειναι απαραίτητος, μαγειρέψτε και λίγο σπίτι και αφήστε τις πίτσες και τα σουβλάκια να δείτε πως φτάνουν και περισσευουν τα λεφτά και για DSL και για ότι θες..
pao132003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 αμάν με αυτό τον καφέ. εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) που δεν πίνουμε καφέ από πού θα τα κόψουμε τα λεφτά; δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να μη δώσω 10ευρω λιγότερα για dsl; είναι τόσο παράλογο ρε γμτ;
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Pao στο ειπα και πριν να μην το παιρνεις προσωπικά, φυσικα και εγω θέλω να γλιτωνω απο παντου λεφτα, εδω να σκεφτείς εδω και 2.5 χρονια δεν εχω πλυνει ποτε το αμαξι στο πλυντηριο αλλα στο χέρι μονος μου για να γλιτωσω τα λεφτα που μου παίρνουν, δεν κατάλαβα τους τα χρωστάω κιόλας? Ειδικά οταν λεω οτι καποιος εχει προβλημα με τα χρηματα δεν σημαίνει οτι δεν μπορει να τα δωσει αλλα αφου μπορει να κανει τη δουλεια του με λιγοτερα γιατί οχι? Η ενσταση μου ειναι στο οτι παντα (επειδη την ιστορία αυτη την ειχα ζησει και εγω μεσω του αδερφου μου) απο την ανακοινωση μεχρι την εφαρμογη του φοιτητικου οι αρμοδιοι φορείς το κουράζουν το θέμα, τόσο ώστε στο μεταξύ εχει πέσει η τιμή του "νορμαλ" κόστους, αλλά παρόλαυτα ο κόσμος δεν ειναι ικανοποιημένος. Και ακόμα και οι αβάσιμες κατα την άποψη μου φήμες οτι θα ελέγχεται το περιεχομενο των downloads έφεραν γκρίνιες σε καποιους, οι οποίοι και θέλουν πρακτικά δωρεάν dsl, και να κατεβάζουν τον πάτο τους. Οταν ημουν στην αγγλία παιδιά στην 8mbit γραμμή που είχε ο διπλανός μας και μοιραζόμασταν με δίκτυο το βράδυ που διαβάζαμε και ψάχναμε info για τις εργασίες κανένας δεν τολμούσε να κατεβάζει ταινίες ώστε η αναζήτηση να είναι άμεση. Οταν κάτι το θες για δουλειά, δεν μπορεί να πιτώνει η γραμμή και ο δίπλα σου να υποφέρει όπως ΟΛΟΙ κάνουμε εδώ. Θα μου πείτε υπάρχει περίπτωση να πιτώσει η 8mbit?? Οχι, αλλά δείτε διαφορά στη νοοτροπία έλληνα και άγγλου. Ο ελληνας αδιαφορεί για το τί χρειάζεται να κάνει ο άλλος, ενω ο αγγλος σου λέει πάτα το το ριμάδι το pause downloads και συνεχίζουμε σε ένα 3ωρο πχ.. Συμφωνώ στο να έχουν λοιπόν ακόμα και δωρεάν ιντερνετ οι φοιτητες (εξάλλου και εγω ειχα όσο έμενα στις εστίες) αλλά δεν συμφωνώ στις κατεξοχήν φοιτητικές περιοχές της Αθήνας που ΗΔΗ ειναι πιγμένα τα DSLAM να κατεβάζουν και τα μάτια τους και να σέρνονται οι υπόλοιποι. Οπότε η πληρώνεις φουλ και κανεις ότι θες, ή παίρνεις το φοιτητικό και δεν γκρινιάζεις αν τώρα ή κάποια στιγμη στο μέλλον σου κόψουν τα file sharing προγράμματα... Σπίτι δεν ξέρω τί σημαίνει πιγμένο dslam, αλλά στην Καλλιθέα που δούλευα πριν μπω στρατό και ώρες ωρες αντί για 1024 είχαμε ούτε 256 ήταν σπάσιμο νεύρων.. Λίγο κατανόηση και κράτει ρε παιδιά να εξυπηρετηθούμε όλοι.
Alchimistis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Aμα τα εχεις εσυ ρε φίλε τα φραγκα δωστα και μη μας πρίζεις τα φρύδια... Εγω θα δίνω 12 ευρω το μηνα και αλλος θα δίνει 20 για να ειναι στις ιδιες ταχυτητες...οποτε δεν μιλαμε για ξεφτιλα ποσο! Ποσο καιρο περιπου κανει για να ενεργοποιηθεί?
CHRIS_MALL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 polaki ποιος φοιτητής δίνει 50 ευρώ στα μπουζούκια; Τέσπα φίλε το πως διαχειρίζεται ο άλλος τα λεφτά του και το τι θεωρεί πολλά και τι λίγα είναι δικό του θέμα...Για άλλον 8 ευρώ είναι πολλά για άλλον είναι ελάχιστα. Τέσπα, στο θέμα μας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο Φοιτ. πακέτο Διοδος και είμαι ανάμεσα σε αυτό της ΟΤΕΝΕΤ και της VIVODI. Να σημειωθεί ότι δεν έχω εξοπλισμό - τον οποίο παρέχει δωρεάν η OTENET αλλά έχει ταχύτητες 768 στα 143 ευρώ το χρόνο έναντι 1024 της VIVODI με 129 ευρώ. Τι λέτε;; ΥΓ. Πόσο στοιχίζει ο εξοπλισμός;;
pao132003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 εξοπλισμό με 14 ευρω δε νομίζω να βρεις. 1ον: έχεις ελέγξει τη διαθεσιμότητα από vivodi? καν'το τώρα! 2ον: γιατί OTEnet; η hol είναι φθηνότερη και δίνει και απείρως καλύτερο εξοπλισμό. όσο για ταχύτητες, δεν έχει σημασία ο πάροχος. μέσω ΕΔΕΤ μπαίνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Chris_Mall poios foithths? POLLOI...kai oxi mono se mpouzoukia kai se polla alla "axrhsta" pragmata...
giorgos_k Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Περιμένω εδω και 4 μέρες ενεργοποίηση απο Hol 512 Δίοδος, για να δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.