Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια που θα κοιτάξω για το foithtiko adsl εχω βγαλει δικαιολογιτικά κ.τ.λ.αλλα που θα τα καταθέσω? αυτό ισχύει για το περιορισμένο ογκο για να κατεβάζεις?

Πολυ ανοργανωτοι ρε γαμωτό μας πεταξανε ενα μειωμενο adsl και τπτ αλλο τι μαλακες...

Καλυτερη προσφορα στα 512 τι παίζει?

Σορρυ που σας έπρειξα αλλα δεν εχω ιδεα απο δαυτα

Δημοσ.

Alchimistis, αν θέλεις φοιτητικό από τη hol παίρνεις τηλ στο 13844 και ρωτάς εκεί τα σχετικά

αυτό για όγκο δεν ισχύει, την έχω πάρει εδώ και καιρό την προσφορά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://diodos.gsrt.gr/PressReleases.aspx?mode=1

Από την 1/8/2006, όλες οι συνδέσεις του φοιτητικού προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ που χρησιμοποιούν το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ αναβαθμίζονται αυτόματα στις νέες ταχύτητες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό υλοποίησης του ΟΤΕ. Επίσης, οι συνδέσεις ΔΙΟΔΟΣ που χρησιμοποιούν το δίκτυο της VIVODI με shared LLU, θα αναβαθμισθούν σύντομα από 512/128 σε 1024/256.

Δημοσ.

Μόλις πηρα τηλ την HOL. Η καταθεση των δικαιολογητικων γινεται μεσω fax ή e-mail κ ο εξοπλισμος ερχεται σπιτι σου. Επισης το παγιο της γραμμης ADSL ειναι μεσα στα 15euro το μηνα. Α, η ενεργοποιηση γινεται μεσα σε 10 με 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες, μου το τονισε το τελευταιο! Ξεχασα να ρωτησω για την επικειμενη αναβαθμιση των γραμμων, δηλαδη με τα 15Ε θα εχουμε 512 ή 1024? Κ μεχρι την ενεργοποιηση της γραμμης θα εχω τηλ κανονικα ε?

Δημοσ.
αυτό το 1/8 γιατί μου φαίνεται τυπογραφικό λάθος;
τελικά δεν είναι τυπογραφικό λάθος. όντως είχε ξεκινήσει από 1/8 η αναβάθμιση από ΔΙΟΔΟΣ.

giorgos_k, η ενεργοποίηση θα πάρει πολύ λιγότερο από 10-15 εργάσιμες μέρες. το τηλ. δεν επηρεάζεται καθόλου, ενώ η αναβάθμιση μας καλύπτει 100%

Δημοσ.

FHMES FHMES FHMES...Kourastika pia..Kathe fora pou to pairno apofasi na valo foitiko olo kati akouo k to ksanaskeftomai...Loipon simera akousa oti an valeis foititiko tou OTE(k malista mou pane oti tous to pe kopela apo OTESHOP) den mporeis na katevazeis oti thes giati mpaineis apo server tou panepistimiou pou mplokarei gia na prostatepsei to copyright...p.x tainies tragoudia tsontes den ksero k go ti allo etsi pou ta xoune kanei...Exei valei kaneis foititiko-dsl apo ote?Kserei kaneis an isxuei?

P.S.:Me vlepo na kataligo sthn klassiki pleon lusi vivodi 512 gia 5 mines

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...