Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πληρώνεις κανονικότατα το πάγιο (για pstn/isdn αντιστοιχα ) που πλήρωνες στον ΟΤΕ και πριν βάλεις dsl + τα τηλεφωνήματα σου , τι δεν κατάλαβες δλδ?

(Α και 25K και βέβαια ΔΕΝ είναι καλά για 384 )

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις δεν έχεις dsl θα πληρώνεις το πάγιο του οτε για pstn/isdn γραμμή - το πάγιο αυτό είναι για την ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ γραμμή - το χάλκινο σύρμα που έρχεται σπίτι σου - το οτι θα έχεις dsl δεν σημαίνει οτι θα γλιτώσεις αυτό το πάγιο το οποίο το πληρώνουν ΟΛΟΙ-(ο ΟΤΕ ΔΕΝ προσφέρει dsl MONO TOY χωρίς τηλεφωνική γραμμή δλδ) .Αυτό που γλιτώνεις με αυτά τα πακέτα είναι ένα ΔΕΥΤΕΡΟ πάγιο που πληρώνουν όσοι παίρνουν γραμμή dsl από τον ΟΤΕ και διαλέγουν μόνοι τους isp ,στην περίπτωση των πακέτων αυτό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Προφανώς δεν έχεις τηλεφωνική γραμμή τώρα (?) αλλιώς θα έβλεπες το πάγιο που ήδη πληρώνεις...

Δημοσ.

miso giati k go to xasa ligo...dld osoi mpainoume me pstn alla apo sundesi panepisthmiou apla glitonoume ena epipleon pagio ths etairias me thn opoia tha mpainame px forthnet,eno plironoume tou ote outos h allos?Opote k kati analogo tha ginetai me to dsl?

Δημοσ.

ναι ειναι το ιδιο πραμα.Στην ουσια οι φοιτητες "γλιτωνουν" ενα παγιο.Στην pstn συνδεση πληρωνεις κανονικα τα βασικα παγια του ote(περιπου30€)+οτι μιλας+οση ωρα εισαι internetενω αν ισουν "απλος" πολιτης θα πληρωνες+το παγιο απο την ταδε εταιρια για συνδρομη PSTN για ταδε μηνες.Το ιδιο και ειναι και για την ADSL.πληρωνεις τα βασικα παγια του ote(περιπου30€)+οτι μιλας+το πακετο που θα αγορασεις απο το προγραμμα diodos για να εισαι στο internet και γνιτωνεις το παγιο του οτε για την DSL γραμμη που ειναι (20€-30€νομιζω).

Δημοσ.

orea gia na ta baloume kato ta pragmata...an pas se kapoion paroxea kai tou peis thelo dsl ....tote esi tha exeis na pliroseis 2 pragmata...pagio_dsl+sindromi_dsl=dsl afta aforoun mono tin dsl etsi?An ego thelo kai tilefono tote tha exo ALLO?? kalodio gia grammi tilefonou?Kai tha plirono kai pagio tis grammis gia na milao!!???? To gnosto 30ebro+lefta omilias..

Opote ola mazi exoume (gia kanoniko paketo).....

pagio_dsl+sindromi_dsl+pagio+lefta omilias=dsl+stathero....kai posa kalodia exoume?Ena gia dsl kai ena gia tilefono?

Oso afora tora me tis fititikes prosfores an katalaba kala afto pou lete einai oti apalasomaste apo to ena pagio_dsl ....dld plironoume afta?

sindromi_dsl+pagio+lefta omilias=dsl+stathero!!!!?

Allo erotima oso afora ti vivodi pou exei "dikies tis grammes" (nikiasmenes apo ote) kai ekei boreis na exeis dsl me paroxea vivodi kai stathero pali apo vivodi xoris na exeis katholou ote oute na erxete kapios logariasmos ekei pali isxioun ta parapano se pagia kai lefta? dld enoo ,iparxei pagio kai gia tilefono?Alla exo tin ediposi oti itan poli liga lefta ....

Δημοσ.

Poli kali idea omologumenos ean kai otan ksanasiziti8ike den egine tipota. Opos panta omos kapios prepi na kani ton spastiko kai etsi e8elontika se afto to post 8a ton kano ego dioti exo trela parapona kai prepi kapos na ta vgalo.

15 meres DEN ixa internet (k logo dulias eksartomun apo afto) dioti kapios/kapioi malak*zotan ston OTE kai exana sinexia to "sima" tis aDSL mu. Meta apo 5 til stin forthnet (pu prepi na omologiso oti itan poli eksipiretiki kai tus efxaristo) kai 2 til ston ote to provlima li8ike. Perase 1.5 minas kai pali ta idia!

KAI KATALIGO: Pistevete pragmatika oti i eteria pu me to zori kani sosta ti dulia tis gia 150.000 (pano kato) xristes ADSL, 8a kataferi na tin kani gia allous tosus pou 8a simetexun an isxisi i prosfora? Idu i aporia mu... Ego amfivalo alla dexome logikes apantisis an iparxun...

Δημοσ.

Χτες συνδέθηκα με το φοιτητικό πακέτο της OTENET.

Η αγορά έγινε 12/4 από OTESHOP απο το οποίο φαξαραμε την αίτηση και τα εγγραφα.

Μου είχαν πεί 5-12 εργασιμες = στις 3/5 έπρεπε να είχα συνδεθει.

Η αιτήση εφτασε στο κεντρο του ΟΤΕ στς 25/4.

Περιοχή: Γλυφαδα,

κεντρο ΟΤΕ: Ηλιούπολη

Χτες κατεβαζα με 42.8 average transfer rate

Μια χαρά φαινεται, μακαρι να είναι πάντα έτσι

Δημοσ.

Απο σήμερα είμαι και εγω Up με φοιτητικό από την ΑΛΤΕΚ,ακόμα δεν έχω τεστάρει τη γραμμη ,σε λίγες μέρες θα επιστρεψω στο ποστ με εντυπώσεις!

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει κανενας που να εχει βαλει HOL???Σκεφτομαι απο βδομαδα να ξεκινησω τις διαδικασιες για ενεργοποιηση...Γενικες εντυπωσεις απο φοιτητικο internet???

Δημοσ.
Απο σήμερα είμαι και εγω Up με φοιτητικό από την ΑΛΤΕΚ,ακόμα δεν έχω τεστάρει τη γραμμη ,σε λίγες μέρες θα επιστρεψω στο ποστ με εντυπώσεις!

με p2p τι γίνεται? dc++, torrent δούλεψαν κανονικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...