^^JuNiOr^^ Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 έχουμε κανένα νέο παίδες? είχα ακούσει οτι κάτι έλεγαν πριν καμια εβδομάδα η 2 για το φοιτιτηκο internet... ακόμα τπτ ε?
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 edw k bdomades... [url']www.diodos.edu.gr[/url] μέχρι τι ταχύτητα??? O_O όλοι οι φοιτητές μπορόυν?? όχι μονο οι πρώτοι σε κάθε σχολή έτσι?? τι πληρώνουμαι? αξίζει??(down to link)
AoD Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Κανείς που έχει βάλει φοιτητικο internet ας μας πει καμια εντυπωση!! και γόμαστε να βάλουμε και εμεις...
Xvipes Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 όντος αν κάποιος έχει βάλει ας μας πει εντυπώσεις....
Steven1985 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Έβαλα το 512 της βιβόντι και μου είπαν σε 15 μέρες. Να δούμε αν θα κλείσει μήνα...
Icecut Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Έχω να κάνω μία ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή αλλα αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει,κατ αρχήν να πω πως ήδη έχω κάνει αίτηση για Αλτεκ και σήμερα με πήρανε και μου είπανε ότι είχανε κάνει λάθος και κατι αιτήσεις πρεπει να τις ξαναστείλω κλπ.Αυτό που δε γνωρίζω είναι γιατι λένε παντού οτι η ενεργοποίηση της γραμμής είναι δωρεάν καθώς και το πάροχος,για το πάγιο της γραμμής δεν αναφέρουν κάτι αλλα παρόλα αυτά ζητάνε παρατο γεγονός οτι προπληρώνεις διεύθυνση για αποστολή λογαριασμού!Για τί είναι αυτό?Για την περίπτωση που βάζεις και σταθερή τηλεφωνία πχ η μήπως τη γραμμή την πληρώνουμε κανονικα?Ευχαριστω
Gogos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Epitelous ADSL . kai egw se liga xronia fititis tha exw ftino Adsl. kala pou to skeftikan kiolas oi amoiroi politikoi. se oles tis xwres einai ftino to adsl epitelous kai se emas!!
romanisti Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Magkes...spoudazo patra k psino na valo vivodi 512 to foititiko...Kati exo akousei omos oti sthn eparxia pianei taxuthtes pio xamiles apo 384...paizei??
insomniac_new Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Magkes...spoudazo patra k psino na valo vivodi 512 to foititiko...Kati exo akousei omos oti sthn eparxia pianei taxuthtes pio xamiles apo 384...paizei?? δεν παιζει vivodi φοιτιτικη εκτός αθηνών... το εκανα εγω τις πρώτες μέρες που είχε βγεί η προσφορά... και επειδή οι μλκες ακομα και οι υπάλληλοι δεν γνωριζαν οτι δεν ισχυει για επαρχια η φοιτιτική τους αποδέχτηκαν κανονικα την αιτησή μου και τα χρήματα.Μετα απο 2 μερες παιρνω τηλ και μουπαν δεν ισχυει φοιτιτικη της Βιβοντι... για πατρα.Και ζητησα τα λεφτα μου πίσω αφου φαγαν το σχετικό βρύσσιμο.Αυτο τοχουν παθει πολλά ατομα απ οτι εμαθα... και μερικοι δεν εχουν παρει τα λεφτα τους ακομα πισω.Γι αυτο προσέχτε.H προσφορά της Bibonti είναι μουφα μπορεί να είναι πολυ καλη η τιμη αλλά ισχυει για μονο μερικες περιοχές των Αθηνών.Μη σκορπατε τα λεφτακια σας τζάμπα για τους μλκες.
romanisti Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ti les re su...prepei na nai ma*** oi anthropoi...diladi emeis edo prepei na paroume prota to ptuxio gia na valoume dsl??Pantos me ton ote den prepei na uparxei provlima sosta??
insomniac_new Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 nai its ok me ton ote ekana idi aitisi kai ola vainoun kalws.Kai h HOL poy rwtisa isxyei pantou.Mono h Pout**Vivodi exei tetoies mlkies periorismous
romanisti Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 OK..tha perisulogisto k tha apofasiso....pantos THX anyway...k kati asxeto...diavasa ena post pio palio pou einai anapantito k rotaei otan liksoun autes oi prothesmies an exei akoustei ti tha ginei meta...pote k an tha vgaloun kainouria paketa k tetoia..kseroume ti paizei me to sugekrimeno thema?
insomniac_new Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 ayto de kserw ti paizei.. eksartatai apo tis etairies pistevw.. opws evgalan tis prwtes prosfores tous... etsi einai ypoxreomenoi na vgaloun kai kainouries prosfores.. pleon h foititiki dsl.. 'antimetwpizetai' san 'ena paketo' dsl..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.