ALFR3D Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 se mena leei diathesimothta adsl2 mesw tou idiokthtou diktyou ths vivodi mono,afto ti shmenei?gia na balw adsl prepei na exw thl vivodi?
spinner Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δεν μου αρεσει που η OTENET δεν εχει βγαλει προσφορα και απο οτι ψυλιαζομαι θα την βγαλει μετα τις 30/4 που ληγουν οι προσφορες των αλλων... Δεν φανταζομαι κανεις να εχαψε τα περι ανταγωνισμου των εταιριων, ετσι ? Αν υπηρχε ανταγωνισμος θα ειχαν δωσει ολοι ADSL.. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συζητατε για την Vivodi, οταν μαλιστα θα πρεπει να βγαινεται απο το δικτυο το δικο της και οχι αυτο του EΔΕΤ.. Κατα 99% το ΕΔΕΤ εχει μεγαλυτερο bandwidth απο αυτο της Vivodi στο εσωτερικο ΚΑΙ στο εξωτερικο.. Μια βολτα απο το adslgr.com ισως σας αποτρεψει απο το να βαλετε Vivodi.. Τωρα, μην βγουν μερικοι και πουνε οτι δεν εχουν εχουν προβλημα με την Vivodi, γιατι οντως καποιοι δεν εχουν, αλλα πολλοι εχουν κατεβασει πολλα καντηλια.. Δεν βρισκω τον λογο να το ρισκαρετε λοιπον ..
neced Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Παιδιά' date=' το θέμα έχει ως εξής: το ADSL έχει δυο μέρη (επιμέρους κομμάτια): 1)η υπηρεσία ADSL (π.χ. στον ΟΤΕ αυτή η υπηρεσία χρεώνεται 18,92Ε/μήνα για 384kbps/128 kbps) 2)η συνδρομή Internet ADSL (username και password) Οι προσφορές των ISP's στο πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ έχουν να κάνουν με το 1ο κομμάτι του ADSL. Δηλαδή εμείς που δικαιούμαστε φοιτητικό Internet θα πληρώσουμε π.χ. 119Ε στην HOL για να έχουμε για ένα 12μηνο γραμμή ADSL 384kbps (στο συγκεκριμένο παράδειγμα). Την παροχή Internet (2ο κομμάτι) την έχει αναλάβει το ΕΔΕΤ, και δεν θα χρεώνεται επιπλέον (αυτό τουλάχιστον μου είπαν από το help desk στην ιστοσελίδα http://www.diodos.net.gr) Δηλαδή εννοείς ότι από το helpdesk σου είπανε ότι στην τιμή που αναγράφετε στο Site είναι ΟΛΑ μέσα? Τέλος ενεργοποίησης, πάγιο σύνδεσης DSL και πάγιο συνδρομής internet dsl? Δηλαδή με 11Ε/μήνα θα μπορώ να έχω 512Kbps από τη Vivodi ή με 10Ε/μήνα 384kbps απο HOL? πάντως από ότι διάβασα στη σελίδα της vivodi δεν μου φάνηκε και απόλυτα σαφές ότι μέσα στην τιμή είναι και το πάγιο του κυκλώματος ΟΤΕ.
tip8y Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 πάντως από ότι διάβασα στη σελίδα της vivodi δεν μου φάνηκε και απόλυτα σαφές ότι μέσα στην τιμή είναι και το πάγιο του κυκλώματος ΟΤΕ. παρομοιως... αντιθετα hol το λεει καθαρα νομιζω
gtman Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Λοιπον παιδια,ετσι ειναι δεν τα λεει ξεκαθαρα η vivodi και ξερεται γιατι? Επιδη δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι,απαραδεκτη για μια τετοια μεγαλη εταιρια, διαβαστε τα εξης για να δειτε γιατι το λεω: Ειδα και εγω την προσφορα της vivodi και πρωτος πρωτος πηγα να κανω αιτηση! Ετοιμασα λοιπον τα χαρτια και πηγα στα γραφεια της vivodi θεσσαλονικης (Εθνικης Αντιστασης 15). Παω λοιπον μου λενε οτι ειναι 129 ευρω και τιποτα παραπανω,δινω τα χαρτια,πληρωνω κιολας (σε λογαριασμο της vivodi μεσω τραπεζας) και μου ειπε να αναμενω(το πολυ 20 μερες μου ειπε,παραμυθια).Μεχρι εδω ολα καλα. Μετα απο συζητησεις φιλων με γεμισαν με αμφιβολιες περι παγιων και διαθεσιμοτητας. Περνω τηλ. στο 13880 που ειναι για εξυπερητησει πελατων, τους οτι ενδιαδερομαι για το διοδος512 και τα λοιπα και τα λοιπα,ελεγχει ο τυπος το τηλεφωνικο μου νουμερο και μου λεει οτι εχω καλυψη απο την vivodi ΑΛΛΑ λεει οτι δεν ειναι ακομα διαθεσιμο το προγραμμα διδοδος στην θεσσαλονικη!!!!Μονο σε μερικες περιοχες της Αθηνας. Του λεω: Πλακα μου κανεις? εγω κανει ηδη τα χαρτια μου και πληρωσα κιολας. Μου λεεi: Λαθος κανεις!!! Του λεω αποκλειεται. Ε μετα μου λεει οτι δεν τον εχουν ενημερωσει για κατι τετοιο(περι θεσσαλονικης) κτλ. Τον ρωταω μετα τι πληρωνω με τα 129 ευρω? Και μου λεει ο τυπος: ΜΟΝΟ την γραμμη για ενα χρονο,και αλλα (λεφτα)ειναι για τον παροχεα που θα σου δωσει το password που μπορει να μην ειναι η ιδια η vivodi αλλα αποφασιζει η διοδος ποιος παροχεας θα ειναι.(Ετσι μου ειπε ετσι σας λεω).Τελικα μου δινει ενα τηλ επικοινωνιας με την vivodi απο θεσσαλονικη. Περνω τηλ και της λεω να με ενημερωση για το προγραμμα(κοπελα ηταν).Μου λεει και καλα οτι δεν εχουν ενημερωθει ακομα και δεν ξερουν τι γινετε,οτι υπαρχει ασαφεια με το θεμα κτλ.Την λεω, μα εγω εχω κανει αιτηση και πληρωσα!! Μου λεει ναι την βλεπω την αιτηση σου,θα σε ενημερωσουμε μολις ενημερωθουμε και εμεις με το προγραμμα αυτο.Εντομεταξυ αυτη μου λεει οτι στα 129 ευρω ειναι ολα μεσα. Αυτα παιδια! Μην κανετε ακομα αιτησεις!!! Αμα γνωριζει καποιος κατι αλλο ας ποσταρει γιατι εχω τραλαθει!!!Ηθελα και 512 ο κακομοιρης!!!Ελπιζω να μην χασω τα ευρουλακια μου
GeoVill Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δηλαδή εννοείς ότι από το helpdesk σου είπανε ότι στην τιμή που αναγράφετε στο Site είναι ΟΛΑ μέσα? Τέλος ενεργοποίησης, πάγιο σύνδεσης DSL και πάγιο συνδρομής internet dsl? Δηλαδή με 11Ε/μήνα θα μπορώ να έχω 512Kbps από τη Vivodi ή με 10Ε/μήνα 384kbps απο HOL? πάντως από ότι διάβασα στη σελίδα της vivodi δεν μου φάνηκε και απόλυτα σαφές ότι μέσα στην τιμή είναι και το πάγιο του κυκλώματος ΟΤΕ. Λοιπον μου απαντησαν τα εξης: Γραφείο Υποστήριξης ΔΙΟΔΟΣ Ρωτήσατε: ----------------------------------- H παροχή ιντερνετ θα γίνεται μέσω τις εδετ ή θα χρεωνόμαστε κάτι επιπλέον? και αν ναι πόσο θα χρεωνόμαστε επιπλέον απο τις προσφορές που μας κάνουν οι ISP? Απάντηση του HelpDesk: ----------------------------------- Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Επιπλέον είχα παρει την HOL τηλεφωνο και μου είπαν οτι δεν υπαρχουν επιπλεον χρεωσεις... για την VIVODI ειδικά δεν το έψαξα, αλλά η απάντηση του HelpDesk ήταν σαφής. Για να σου πω την αλήθεια η προσφορες της ΗΟL και της OTENET μου φαινονται πιο ξεκάθαρες απο αυτες της VIVODI και του ΤΕΕ
alkisg Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Βρε παιδιά η σελίδα για έλεγχο διαθεσιμότητας ADSL της OTENet πάει καλά; Γιατί της βάζω νούμερα (στα Γιάννενα) και η OTENet μου λέει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL, ενώ αν ελέγξω μέσω του site της Vivodi μου λέει ότι υπάρχει... Σε ένα από αυτά ενώ σε PSTN μου λέει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, όταν ελέγχω το ίδιο νούμερο για ADSL over ISDN μου λέει ότι είναι διαθέσιμο... ??? Αυτό έχει τεχνική εξήγηση ή ό,τι να 'ναι λένε; (δεν εννοώ το πόσο θα περιμένω, απλά αν μπορώ να κάνω την αίτηση)
lostson Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Όντως έχεις δίκιο το έκανα και εγω το ΤΕΣΤ που έχω ήδη DSL και μου λέει ότι δεν έχω διαθεσιμότητα στην περιοχή μου.Θα μας τρελάνουν αυτοι ρε!!!!!!!!
szaf Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 alkisg, στο site της otenet προφανώς εννοεί ότι ενώ υπάρχει κύκλωμα adsl, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή σου. Η vivodi σου λέει απλώς ότι δεν καλύπτεσαι από το δίκτυο της, αλλά υπάρχει διαθεσιμότητα (θεωρητικά-δεν εξετάζει αν υπάρχουν ελεύθερες πόρτες) μέσω του Οτέ. Έχει τεχνική εξήγηση, είναι διαφορετικές οι πόρτες για pstn & isdn και μπορεί να υπάρχουν μόνο για ένα από τα δύο (συνήθως υπάρχουν περισσότερες ελεύθερες για isdn). lostson, δεν έχει σχέση το ότι έχεις ήδη adsl, μπορεί πράγματι να μην υπάρχουν άλλες ελεύθερες πόρτες στο dslam σου.
Leros Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 se emena leei oti <<Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας.>>, enw prin apo 2 bdomades rwthsa sto topiko oteshop kai mou eipan oti molis egatastathikan oi nees portes kai eksuphretounte hdh pelates!?!?!?!?!?!?!!?!?! dhladh egw pou ekana aithsh prin mia bdomada tha perimenw kana mhna???
Icecut Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Exei akousei kaneis an h ALTEC 8a kanei kamia prosfora gia to foithtiko?Giati perimenw kairo twra alla fws de vlepw!Yparxei pi8anothta na kanei kamia trellh prosfora,idiws se 512?
Litost Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Εσκασε μύτη και η Altec. Δυό πακετάκια (384 και 512) με το καλό ότι παίζει σε 3μηνες ανανεώσεις. Αποφεύγεις έτσι την δέσμευση του 12μηνου. Και δίνει και κατι εξτραδάκια για το icall. Τσεκάρετε το διοδος για περισσότερες λεπτομέρειες.
Icecut Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Πολύ καλή η άλτεκ,δε δεσμεύεσαι για 12 μηνο,η τιμή είναι πολύ κοντα σε αυτή της ΗΟL και δίνει και 6 ευρώ δώρο για κλήσεις icall και εξοπλισμό σε καλή τιμή.Έκανα αίτηση,δεν είχα ποτέ ξανα αλτεκ,παρόλα αυτα είπα να δοκιμάσω,άλλωστε 3 μήνες είναι δε τρέχει και τπτ,αν έχω παράπονο ακυρώνω αργότερα.Όταν είμαι up me αλτεκ θα ποστάρω εντυπώσεις,384 εκανα αίτηση btw...
schumacher_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 se emena leei oti <<Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας.>>' date=' enw prin apo 2 bdomades rwthsa sto topiko oteshop kai mou eipan oti molis egatastathikan oi nees portes kai eksuphretounte hdh pelates!?!?!?!?!?!?!!?!?!dhladh egw pou ekana aithsh prin mia bdomada tha perimenw kana mhna???[/quote'] Ayto mporei kallista na isxyei file mou... to thema tis diathesimotitas, opws eipe parapanw kai o szaf einai an yparxoun eleytheres portes sto dslam tis perioxis sou... praktika diladi, an tha mporeis esi na valeis TORA dsl... an prin apo 2 vdomades pigan kai valane 100 portes kai plakwsan 100 atoma na kanoun aitisi, tote eksipiretithikan oloi amesa, eite egine i energopoiisi, eite desmeytike i porta gia aytous kai etsi esi, tora de mporeis na valeis dsl... to thema twn portwn allazei poly grigora, mporei simera p.x mia perioxi na exei 100 kai ayrio kamia... an exeis tetoia provlimata, kane mia aitisi gia dsl apo tora, gia na desmeytei mia porta kai gia sena... etsi, stin egkatastasi tou neou dslam stin perioxi sou, tha valoun kai mia porta sygkekrimena gia sena (afou tha exeis kanei aitisi) kai tha parei to dromo tou to thema meta... apla, an perimeneis na rwtas oli tin wra "mpikan portes" klp, ektos tou oti tha trexeis tsampa synexeia, tha ksenerwseis kiolas... Ase pou mporei na ksanampoun kai na min prolaveis pali! kane mia aitisoula kai as'tin na yparxei...
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 αν κανεις μονος σ αιτηση 35ε η ενεργοποιηση... ενω αν κανει ο provider p epelexes tsampa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.