mandate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 1ον αν βάλουν όλοι αυτοί ποιό θα 'ναι το αποτέλεσμα? πίτα στη πίτα? 2ον τέτοιες προσφορές ... ο χρόνος θα δείξει.
mandate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 1ον αν βάλουν όλοι αυτοί ποιό θα 'ναι το αποτέλεσμα? πίτα στη πίτα? 2ον τέτοιες προσφορές ... ο χρόνος θα δείξει.
marten91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ρε παίδες έχω μια απορία!! Εγώ που είμαι μαθητής μπορώ ν πάρω το φοιτητικό??
clarco5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ρε παίδες έχω μια απορία!!Εγώ που είμαι μαθητής μπορώ ν πάρω το φοιτητικό?? Εδώ δεν θα πάρουν οι φοιτητές, θες να πάρουν και οι μαθητές... :???: Αν περιμέναμε απ΄το κράτος να μας βάλει ADSL σωθήκαμε!!! Μόνο κάτι άλλο ξέρει να βάζει... χρόνια τώρα! Εδώ στην σχολή μας τόσα χρόνια ΟΥΤΕ μια απλή PSTN δεν μας έδωσαν! Και θα περιμένουμε τώρα Μέχρι να δώσει το "φοιτητικό" ADSL πάντως θα έχουν πέσει οι τιμές κιάλλο (που έχουν ήδη αρχίσει δηλαδή...) και θα μας πούνε "να τα καταφέραμε!" Η κοροιδία στο μεγαλείο της!!!!!!!!
clarco5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=1240 Τι λέγαμε.... :roll:
dancer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 eine 12kai40 kai akoma perimenoume na doume prosfores.trixes katsares mou fenete
GIORGARAS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Θα δεις και σε ένα άλλο topic για μια ερώτηση που έκανα ότι ρώτησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της otenet και δεν έχουν ιδέα!!!! Μήπως η κυβέρνηση έφτιαξε το site από μόνη της? χαχαχα! Ρε δεν πάμε καλά... Ας πάρει κάποιος τηλέφωνο και σε άλλους isp να δούμε αν είναι μπούρδες ή όχι. Πάντως αν κανείς δεν έχει ιδέα, αυτοί που έφτιαξαν το site και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ τους web designers, θέλουν γιουχάρισμα.
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μπορεί το Site να είναι σε server με την παλιά ώρα. Σε πέντε λεπτά θα δούμε.
GIORGARAS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Εσύ όμως εννοείς ότι θα μπουν αυτόματα οι προσφορές, σωστά? Μα το λογικό είναι οι υπεύθυνοι να κοιτάνε την ώρα Ελλάδος και όχι του server.
yorgosd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 pou einai oi prosfores OEO....min tous parei kai tous sikosei....
GIORGARAS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Αν βγουν οι προσφορές σήμερα και δεν είχαν ενημερώσει το προσωπικό στο τμήμα εξυπηρέτησης τι να πω... τουλάχιστον να βγουν.
FiFis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ti akribos einai la8os.... H ora 12:30μμ??? H mera 27? O minas Μαρτιος???? H to etos 2006???? ksexasa na sas po, pos pira OTE kai Vivodi (ston OTE exo grammi kai san ISP exo Vivodi) kai ta duo Help Desk den eixan idea!!!! Ore poios mas kanei plaka?
GIORGARAS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 FiFis η ερώτηση είναι παγίδα???? χαχαχαχα! Εκτός αν έχουν πει να μην διαρεύσει τίποτα και λένε δεν ξέρουμε τίποτα. Αλλά αφού έχει περάσει η ώρα θα έπρεπε να λένε τις προσφορές. μήπως εννοούν 12:30 UTC? χαχαχα!! Ρόμπα γίνανε. να τα χαίρονται τα site τους.
FiFis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 pou einai oi prosfores OEO!!!!!! Basika an einai to problima stin ora paei kai erxete... min einai sto Mina i sto etos giati 8a skasooooooooooooooo... Pantos otan eida tin akribeia tou DIODOS 12:30 me tromakse ligaki... Tora eimai isixos Elliniko taperamento paides!!!! Oups Paides NEO.... me pire til enas filos mou pou exei gnosto stin Vivodi kai mou eipe pou exoun ta xartia ton prosforon kai ola ta stoixeia ta Help Desk ton etaireion alla perimenoun na ta anakinosei to diodos! Note : Ekana edit sto proigoumeno post giati den elege 2 post sti seira!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.