Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήν αρχίζω να βρίζω τώρα...Ρε παιδιά δεν το καταλάβατε?Παίζουν μαζί μας...Πάω να κάνω Δευτέρα αίτηση για dsl...ΦΦΦφφφ...

Εγώ το έκανα αυτό πτιν από ενα μήνα... και δεν θα το μετάνιωνα και την επόμενη μέρα από την αίτηση να γινόταν φοιτητικό...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα έμαθα ότι φοιτητικό dsl δεν θα βγει. Βγήκε για αριστούχους, μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν μου το είπε όποιος και όποιος...

Δημοσ.

Πηρα τηλ το 134 και μου ειπαν οτι εχει μλοκαρει το θεμα στην ΕΕΤΤ γιατι ο πΟΤΕ ηθελε να δινει μονο αυτος και αντιδρασανε οι αλλοι provider και πιθανοτατα να μην πραγματοποιηθει..

Πηρα στην ΕΕΤΤ και μου ειπαν οτι το θεμα ειναι ....υπο επεξεργασια. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Το θεωρω δυσκολο να μην γινει γιατι υπαρχει δεσμευση απο τον ιδιο τον Καραμανλη αλλα μαλλον θα το τρεναρουν.

Δημοσ.

Φίλε είχα πάει σε ένα ξενοδοχείο σήμερα για μια παρουσίαση μιας νέας ας πούμε υπηρεσίας για κινητά τηλέφωνα και ήταν άτομα από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών και ρώτησα κάποιον που ας πούμε ότι εκπροσωπούσε τον ΟΤΕ... Εύχομαι να έκανε λάθος αλλά φαινόιταν σίγουρος...μάλιστα ήταν και ένας άλλος μαζί του και όταν τον ρώτησα είπε: μα έγινε το φοιτητικό dsl για αριστούχους...Ο χρόνος θα δείξει...

Δημοσ.
An bgoun kai poun oti pragmatopoihsan to sxedio kai oti apo arxi ennoousan mono gia aristouxous einai gia ta paniguria...

Μα φυσικά και είναι. Στην Ελλάδα είναι χειρότερα από ότι αλλου.

Δημοσ.

Το θεωρω δυσκολο να μην γινει γιατι υπαρχει δεσμευση απο τον ιδιο τον Καραμανλη.

Καλά δεν έχει κάτι να κάνει αυτό... :D

Και δεν θέλω να επεκταθώ γιατί πολύ απλά θα ξεφύγουμε! :D

19% anyone? :P

Δημοσ.

Μου αρεσει που καποιοι ακομα περιμενουν...βαλτε ρε παιδια 1 κανονικη και μετα οταν με το καλο βγει ΑΝ ειστε φοιτητες(μου αρεσει που μίλαγα-νέ καποιοι γνωστοι μου και ειχαν πει 3 βδομαδες πριν κανα διμηνο)ακομα πηγαινετε και βαλτε το...So simple

Δημοσ.

εμένα μου την δίνει που υποσχέθηκε και δεν το πραγματοποιεί.. Πότε πέφτουν εκλογές? Παραμονές των εκλογών θα το κάνει ... για ευνόητους λόγους.(εαν το κάνει)

Δημοσ.

pantws kai egw varethika ... evala to ondsl kit .... kai stin teliki ama evgene aurio to foititiko dsl tha "exana" 35euro. eixa skopo na evaza meta tin exetastiki dsl kai epeidi akousa gia foitiko dsl sta 512 me 15 euro to kathisterisa .... alla telika den eprepe.

Δημοσ.

Πακέτο κι εγώ οπότε πήρα στον ΟΤΕ για να βάλω DSL. Επειδή θα πάρω μόνο γραμμή μου είπαν μέχρι την Παρασκευή θα είναι έτοιμο. (σημείωση: είμαι στην Πάτρα...)

Και με την ευκαιρία, να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση του WRT54GS, το οποίο δεν δέχεται το βίσμα του τηλεφώνου, αλλά εκεί που γράφει "Ίντερνετ" στο πίσω μέρος θέλει όμοια υποδοχή με αυτή της κάρτας δικτύου... Υπάρχει μήπως κάποιος αντάπτορας;

Επίσης, χρειάζομαι φίλτρο ή splitter (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο είναι για την PSTN) ή είναι ενσωματωμένο στο modem-router μου (κάτι τέτοιο είπε αυτός με τον οποίο μίλησα στο 134)? Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει μην ανοίγω νέο thread!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...