Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 shadowfax ta paidia sto adslgr elegan polla alla pragmata...opws px oti oles oi 384k 8a ginoun 512k oti to foithtiko 8a einai apo septembrio...eginan auta? asfalws oxi... opws diekrinhsthke kai sta comment twn news me ton oro taktikos foithths mallon 8a ennooun foithths pou den afhse thn sxolh gia panw apo ena xrono...px gia na paei strato oikogeneiakes ypoxrewseis ktlp ktlp....den yparxei periptwsh na zhtoun analytikh gia na dwsoun adsl...eleos dld
JiKL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 re paidia min akouo vlakeies....giati ego (paradeigma) pou xrostao 1 apo to 1o eksamino kai kanena apo ola ta alla kai eimai sto 4 eimai ligotero taktikos apo auton pou xrostaei ola tou 3 kai mpenei ston 4... Auto pou isxuei opos kai gia to foititiko paso einai 1 xrono meta tin kanoniki diarkeia spoudon!
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Οκκκκκκκκ σορρυ μπορει να λεω βλακειες... Αν βαζει καποιος το χερακι του στη φωτια οτι ολα αυτα που λεγαμε και φοβομασταν στην αρχη(1 απο αυτα ηταν και αυτο...μην βλεπουν αναλυτικες και αποφασηζουν οτι ο ταδε που χρωσταει πολλα δεν παιρνει φοιτιτικο)οκ Εγω δεν το βαζω...Το παιρνω ως πιθανοτητα...Ισως ο JiKL και ο ThReSh να εχουν δικιο...Παντως εγω το χερι μου στη φωτια οτι κατι τετοιο δεν θα γινει δεν το βαζω... Παντως αυτα που λεγαν τα παιδια στο εν λογο σαιτ εχουν διαβαστει και εχουν μεταφερθει και εδω σε προηγουμενα ποστ...Τεσπα.Δεν ηθελα να ανπαραγω φημες δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...Πιθανοτητες αναφερω...οπως ειπα πρωτος εγω ελπιζω να μην ληφθει κανα τετοιο ημιμετρο διοτι δεν πληρω τις προυποθεσεις τοτε...Αλλα με αυτους που μπλεξαμε πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι
chfilis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 taktikos foititis einai o foititis pou anikei mexri to teleutaio etos stis sxolis +1....opws kai me ta paso diladi....auto isxuei...opws kai me vivlia se tei den mporoun na paroun spoudastes me megalutero apo to 13 examino....kai ola ta loipa....to mono pou 8a einai diladi oti 8a exoume adsl gia 4+1 xrono an i sxoli einai fiarkeias 4 xronia....auto einai taktikos i oxi spoudastis....
astroman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Για φοιτητές του ανοιχτού πανεπιστημίου θα ισχύει αυτό; καθότι τυγχάνω..
ALR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 taktikos foititis einai o foititis pou anikei mexri to teleutaio etos stis sxolis +1....opws kai me ta paso diladi....auto isxuei...opws kai me vivlia se tei den mporoun na paroun spoudastes me megalutero apo to 13 examino....kai ola ta loipa....to mono pou 8a einai diladi oti 8a exoume adsl gia 4+1 xrono an i sxoli einai fiarkeias 4 xronia....auto einai taktikos i oxi spoudastis.... Είσαι σίγουρος για αυτό ;Εγώ δηλαδή που είμαι στο 4ο έτος σπουδών και συγκεκριμένα στο Ε' ακαδημαϊκό εξάμηνο και έχω παρακολουθήσει μόνο το α' εξάμηνο είμαι τακτικός φοιτητής ; Γιατί η ανακοίνωση έλεγε ότι ο τακτικός φοιτητής είναι αυτός που χρωστάει μαθήματα, λιγότερα του ενός έτους.
Exoskeletor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Paidia brhka ayth thn selida sto ote.gr Χορηγία του ΟΤΕ στους πρωτεύσαντες φοιτητές: Δωρεάν ADSL πρόσβαση για γρήγορο Internet Τι είναι και σε ποιούς απευθύνεται; Από πότε διατίθεται; Σε ποιές τηλεφωνικές συνδέσεις μπορεί να διατεθεί; Ποια είναι η διάρκεια της χορηγίας; Τι περιλαμβάνεται στην χορηγία και τι όχι; Πού μπορώ να κάνω αίτηση ή να πάρω περισσότερες πληροφορίες; Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά; Apanthseis edo -> http://www.ote.gr/oteweb/greek/st_adsl.htm
StavrosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Γιατί η ανακοίνωση έλεγε ότι ο τακτικός φοιτητής είναι αυτός που χρωστάει μαθήματα, λιγότερα του ενός έτους. Αν είναι έτσι, οι μηχανολόγοι στην Πάτρα δεν θα πάρουν τέτοια σύνδεση. Το πρώτο έτος έχουν 18 μαθήματα (πολλά απ'αυτά παλούκια )και το δεύτερο 16. Πόσοι δηλαδή θα τα καταφέρουν να περάσουν τα απαραίτητα;
theoritikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Eπειδή βλέπω να υπάρχουν πολλες ασάφιες ακόμα, θα προτημίσω το ondsl...
small_boy22 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Paidia brhka ayth thn selida sto ote.gr Χορηγία του ΟΤΕ στους πρωτεύσαντες φοιτητές: Δωρεάν ADSL πρόσβαση για γρήγορο Internet Τι είναι και σε ποιούς απευθύνεται; Από πότε διατίθεται; Σε ποιές τηλεφωνικές συνδέσεις μπορεί να διατεθεί; Ποια είναι η διάρκεια της χορηγίας; Τι περιλαμβάνεται στην χορηγία και τι όχι; Πού μπορώ να κάνω αίτηση ή να πάρω περισσότερες πληροφορίες; Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά; Apanthseis edo -> http://www.ote.gr/oteweb/greek/st_adsl.htm Aυτο ειναι για τους αριστουχους φοιτητες και οχι για το συνολο των φοιτητων... Εχει ακουστει τιποτα για Δευτερα ?? Αντε ρε γαμωτο εχουμε μεινει με τo netmod και τα 7ΚΒ/s στο χερι.. Μην βαρατε που δεν αναφερω τα 56αρια Στο adslgr εχει ακουστει κανας ψιθυρος ?
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Ολο ψιθηρους ακομα και ποτε δεν γινεται τπτ Ναι στο adsl.gr εχει ακουστει πως απο Δεκεμβρη(λυπαμαι αν σε απογοητευω λιγουλακι) Ακομα αυτην την ανακοινωση που αναφερεται σταα μαθηματα την ψαχνω...Αλλα αν τη βρω θα την μοστραρω εδω(μην νομιζετε οτι δεινω και πληροφοριες χωρις πηγες :D:D:D:D:D)
kostas3650 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Άκουσα ότι όσοι παίρνουν υποτροφία δικαιούνται δωρεάν σύνδεση adsl 512 με ογκοχρέωση,ισχύει κάτι τέτοιο;
small_boy22 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Ολο ψιθηρους ακομα και ποτε δεν γινεται τπτ Ναι στο adsl.gr εχει ακουστει πως απο Δεκεμβρη(λυπαμαι αν σε απογοητευω λιγουλακι) Ακομα αυτην την ανακοινωση που αναφερεται σταα μαθηματα την ψαχνω...Αλλα αν τη βρω θα την μοστραρω εδω(μην νομιζετε οτι δεινω και πληροφοριες χωρις πηγες :D:D:D:D:D) ξινο μας το εχουν βγαλει οι OTEδες και οι εταιριες και οι παραγοντες ή τελως παντων οποιος ευθυνεται για αυτη την καθυστερηση !! Δεκεμβριος ειναι κομματακι μακρια...αλλα ετσι μας ψηνουν το ψαρι στα χειλη, εχουμε γλυκαθει με την ιδεα, ριχουν οι εταιριες τις τιμες στα εμπορικα πακετα και μεχρι το Δεκεμβριο οσοι αντισταθουν εχει καλως, οι υπολοιποι τα ακουμπανε..
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δεν νομίζω να γίνει κάτι όχι μέχρι τα χριστούγεννα αλλά τουλαχιστον ούτε μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο
shadowfax-1- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Και ξαναλεω...Μπορουμε να στειλουμε στο ΠΑΣΟΚ να τους το θημησει εκει στη βουλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.