Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εαν δεν εχει ξεπερασει τα 5 χρονια εκπαιδευσης και δε χρωστας μαθηματα πανω απο 2 εξαμηνα τοτε να περιμενεις μεχρι τελη του μηνα...

Δημοσ.

όταν λες δε χρωστας "μαθηματα πανω απο 2 εξαμηνα" εννοείς ότι εγώ που χρωστάω ένα μάθημα του 1ου και 2 του 2ου έτους (πέρα από τα μαθήματα του τρίτου) και είμαι τέταρτο έτος δεν θεωρούμαι τακτικός φοιτητής????

Δημοσ.
όταν λες δε χρωστας "μαθηματα πανω απο 2 εξαμηνα" εννοείς ότι εγώ που χρωστάω ένα μάθημα του 1ου και 2 του 2ου έτους (πέρα από τα μαθήματα του τρίτου) και είμαι τέταρτο έτος δεν θεωρούμαι τακτικός φοιτητής????

άμα ισχύει αυτό θέλουνε κρέμασμα...μας δουλευουνε τοσο καιρο.

εχουμε 200 μαθηματα το ετος και πρεπει να μη χρωσταμε ουτε απο παλιά ετη; ΕΛΕΟΣ.

Αμα είναι ετσι να πανε να.... μας δουλεβουνε μ φαινεται.Δηλαδη επρεπει να ειχαμε παει φιλοσοφικη με 4 μαθηματα για να παρουμε dsl.Και εμείς που είμαστε πληροφορικη τελικα θα παρουμε τα @@ μας με 16 μαθήματα το εξάμηνο.

Δημοσ.

me ti sygkekrimeni theoria kai an i sxoli sou exei ligotera apo 11 mathimata ana eksamino (2*11=22 ara esy pou exeis 20 mathimata den thewreitai oti exeis afisei 2 eksamina...) nai den dikaiousai (oute egw gmt...:( )

alla re paidia na pw, einai sigouro ayto i einai radio arvyla???egw lew anti na kanoume eikasies gia to ti ginetai na perimenoume episimi anakoinwsi me oles tis details apo pOTE

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο insomniac... Πρέπει να κάνουμε μεταγραφή σε κανένα ΤΕΙ στο λεωνιδιο για να έχουμε φοιτιτικό dsl (ααααν υπάρχουν και dslam εκει). Τι να πώ ρε πουσ... με αυτούς που έχουμε μπλέξει.

Δημοσ.

Εγω μίλησα πάλι με 134 κ μου είπαν οτι περιμένουνε την τελική ανακοίνωση,οτι κ καλά εχει εγκριθει το σχέδιο.

Όσον αναφορά για το πόσα μαθήματα χρωστάς αυτό λεει δεν το ξερουν,μαλλον μια ετηση οτι έχεις την ιδιότητα φοιτητής είναι αρκετή.

Μακάρι να ισχυσει αυτο παντως.

Αναμενατε.....

Δημοσ.
δεν έχω ακούσει τίποτα για να περιλαμβάνεται και modem/router... Κάτσε πρώτα να δώσουν ίντερνετ και αυτά είναι λεπτομέριες!!

Θα υπαρχει "φοιτιτικο" modem με 15 ευρω.Σιγα μην εχει και router.... :-x :-x

Δημοσ.
Συγγνώμη, δηλαδή εγώ που ειμαι 3ο έτος και χρωστάω καμια 20αριά μαθηματάκια δε θα δικαιούμαι τη φοιτιτική τιμή?

Ναι αν ειναι ολα μεχρι του 2ου ετους.Οχι αν εχεις και απο του 1ου

Οχι απο αυτα που ξερω

eleos pou akousate oti an xrwstaei kapoios ma8hmata den mporei na parei?!?!?!

Εγω το ακουσα και μαλιστα σε καποια ανακοινωση-link(φυσικα οχι κυβερνητικη)...Τακτικος φοιτητης θεωρειται αυτος που δεν χρωσταει μαθηματα παραπανω απο 2 εξαμ(στο μυαλο της κυβερνησης).Που ειναι η ανακοινωση-link ε?Kαλη ερωτηση,εξαιρετικη θα ελεγα...Απαντηση δεν εχω και ψαχνω απο το πρωι

Εγω φυσικα και δεν θελω να ισχυσει μια τετοια παραμετρος(1ος διδαξας στο καφε-ταβλι-σχολη...Αλλα επειδη παιζει πολυ κατι τετοιο(και επειδη στο 134 ειναι %$@^%@$%$ ^@$ στη καλυτερη των περιπτωσεων και δεν ξερουν να απαντησουν τι ειναι adsl οι αργομισθοι)και επειδη εχω στη σχολη καποιον καθηγητης κωλημενο στο εγκεφαλο και κοβει αβερτα εχω παψει να ελπιζω

Επαναλαμβανω οτι δεν ειναι 1000% σιγουρο...Αλλα ειμαι στο 70 ισχυει-30 δεν ισχυει το παραπανω

Παντως παιδια μην τα εχετε ολα σιγουρα...Αλλοι λενε πως το μετρο μποερι να ξεκινησει και απο το αλλο εξαμηνο διοτι δεν εχουν αυτη τη στιγμη δυνατοτητα να συνδεσουν το συστημα του ΕΔΕΤ με τους ΒBRAS του πΟΤΕ(φανταζομαι πως το προβλημα ειναι στην ταχυτητα συνδεσης)

Τεσπα ρε παιδια τι χαλιεστε...Για 1 384 θα πληρωσετε με ondslκιτ 35? το μηνα ενω με φοιτιτικο 15?...Νταξ σιγα την διαφορα...Και στη τελικη βαλτε ondslkit τωρα και οταν τελιωσει βαζετε φοιτιτικη ολοι σας(η γραμμη δε χρειαζεται ανανεωση με ondslκιτ...Μενει στον κατοχο για καποιους που ειχαν τρεξει στη Φορθνετ παλια)...Where is the big problem???

Εξαλου οταν με το καλο βγει αυτη η συνδεση για φοιτητες δεν θα ξερουμε ποια ports θα ειναι ανειχτα...Εκτος και αν καποιος ξερει οτι θα ειναι ολα και δεν το λεει τοσο καιρο(δεν λεω οτι ξερω πως δεν θα ειναι ολα...Απλα η λογικη λεει πως δυσκολα θα γινει να σου εχουν ολα τα Ports ανειχτα)

Απο παιδι στο adslgr.com

Παράθεση: “ Αρχικό μήνυμα απο maik49 ”

Φυσικα και εγω που ειμαι καπου 9 χρονια φοιτητης γιατι απλα βαριεμαι να διαβασω , και δεν ξερω που ειναι καν η σχολη μου. Αλλα οσο ναναι το adsl για τα mp3 μου και τις τσοντες το θελω.

ναι αλλά εγώ δεν είμαι στον 9ο χρόνο... Είμαι στον 4ο. Προφανώς θα δώσεις σε όσους είναι στην κανονική διάρκεια φοίτησης, άντε και κανένα χρόνο παραπάνω.Γιατί δηλαδή η adsl να δίνεται μόνο σε άτομα που χρωστάνε λιγότερο από ένα χρόνο. Ίσα-ίσα θα με βοηθούσε και δεν θα ξόδευα τόσες ώρες στα εργαστήρια της σχολής μου να κατεβάζω ότι θέλω από κει.

Δημοσ.

οι χορηγησεις ειναι μονο για τους αριστουχους,και στους υπολυπους ινει 4 ευρο δωρεαν

Δημοσ.

Θα εξαρτηθεί φυσικά και από το είδος των μαθημάτων που θα χρωστάει.... αν χρωστάς Φυσική, Μαθηματικά είναι ΟΚ, αν χρωστάς Γυμναστική 1 ή Καφές 2 θα σου το κόβουν για 1 κ 2 μήνες αντίστοιχα.... :) ρε σοβαρευτείται λιγάκι και η ραδιοαρβύλα δεν βοηθάει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...