iforbet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 γιατί ρε παιδιά γράφετε με τα μαμιμένα τα γκρίκλις, είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα, αφού έχετε ελληνικά fonts, βαριέστε να πατήσετε το shortcut για αλλαγή font, τι να πω, μετά θέλουμε και φτηνό ίντερνετ για φοιτητές... εν πάση περιπτώση εγώ έκανα αίτηση στον οτέ, δεν την εμπιστεύομαι τη vivodi αν και μπορεί να κάνω λάθος, θα τα χώσω λοιπόν να σερφάρω σαν άνθρωπος γιατί βαρέθηκα αυτή τη λακαμία πια, τους ρώτησα και εκεί και μου είπαν πως τώρα η κυβέρνση προσανατολίζεται σε ταχύ ίντερνετ για τους πρωτεύσαντες, ούτε αυτός που μου το πε ήξερε τι σημαίνει, μάλλον της σχολής μου λέει, κάθε έτους του κάνω; ναι, μου κάνει, δεν έχει ξεκαθαριστεί, ένας ανά κάθε έτος του κάνω; δε ξέρω μου κάνει, είσαι μαλάκας του λέω σου χουν πει εκεί μια αδιευκρίνιστη παπαριά και μου τη κοπανάς, τέλος λοιπόν το παραμυθάκι αυτό, δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μέχρι νεωτέρας αν είναι να το κάνουν τα λαμόγια και οι αργοθεσίτες ας το κάνουν, αλλά λόγο βλακείας, ασυνέπειας, και αχρηστίας μπορεί και να πάει ως την επόμενη χιλιετία η δουλειά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Γιάννη τα 15 θα είναι το συνολικό κόστος. Αλλά περίμενε πρώτα να δούμε αν θα γίνει... Ευχαριστω.Καλο ακουγεται !!!! :smile: :smile:
iforbet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ο Stilewag, και ένας άλλος φίλος πριν, ισχυρίζονται "Οπως είπε ο Bigi444444, το θεμά είναι πως η DSL δεν είναι απαρέτητη. Με μία dial-up κάποιος που δεν κατεβάζει είναι μια χαρά." Τι λέτε ρε παιδιά, πάτε καλά εδώ το πρωί για να ανοίξεις μια δυο εφημερίδες και καναδυο βαρβάτα portal στο firefox σε dial up σου παίρνει πέντε έξι λεπτά, που θεωρητικά δεν είναι πολλά αλλά αν συμπεριλάβεις μερικά δευτερόλεπτα καθυστέρηση φόρτοσης στη πλοήγηση και σερφάρεις πολύ αυτό τελικά καταλήγει να είναι ώρες και ώρες χαμένου χρόνου, τελείως χαμένου, τι λέμε τώρα η dial up είναι παλαιολιθική. Μόλις τώρα κάνω ένα τεστ για το πόση ώρα θα μου πάρει να κατέβει το in.gr και έχει περάσει ένα και λεπτό και δεν έχει φορτώσει...τι λέμε τώρα...να σκέφτεστε λίγο πριν μιλήσετε, ξέρετε τι έλεγε ο dirty harry για τις απόψεις...
spirosta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 offtopic γιατί ρε παιδιά γράφετε με τα μαμιμένα τα γκρίκλις' date=' είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα, αφού έχετε ελληνικά fonts, βαριέστε να πατήσετε το shortcut για αλλαγή font, τι να πω, μετά θέλουμε και φτηνό ίντερνετ για φοιτητές...[/quote'] Αν δεν σου αρέσουν.... μην τα διαβάζεις. Αυτός είναι ο κανόνας εδώ και προσωπικά έχω φάει και ban γιατί προσπάθησα να το συζητήσω το θέμα και δεν συζητιόταν το άτιμο και τα πήρα και.... τελος πάντων. Είναι ένα ανοικτό forum που επιτρέπονται τα greeklish και αυτό δεν θα αλλάξει με καμία δύναμη. Ότι άλλη απορία στο σχετικό μέρος του forum.
Acid-Burn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Akribws....Se opoion den aresoun mporei na mhn ta diabazei...eleu8eros einai!! Kai mhn anoigoume tetoio 8ema se auto to topic giati 8a ftasei tis 1000 selides.. Epitelous...eipame na grafoume otan exoume kati neotero...an arxisoume twra kai grafoume kai gia alla 8emata...
prioxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΙΜΑΙ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΙΚΕ ΤΕΛΙΚΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ...(ΓΙΑ ADSL ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΝΟΩ)
CodeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ...Mάλιστα, πρόκειται να δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, στην οποία οι ISPs θα καταχωρίζουν τις προσφορές τους προς τους φοιτητές... Αφου,είναι στάνταρ το ποσό γιατι το παραπάνω τότε?? Το άρθο της καθημερινής δεν διευκρινίζει ....Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι οτι τα 15ευρώ είναι για την γραμμή μόνο... Anyway.....πάλι στα λόγια μένουμε......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 eleos oxi caps... kai to oti phres ton OTE den leei tpt...
Tetix Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Αμα είναι 15 ευρώ τι μας κάνουν δλδ? 5 ευρώ έκπτωση; Δλδ αντί για 40 θα πληρώνουμε 35???
Acid-Burn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Akribws gia auton ton logo pou les logika den einai 15 mono h grammh...hremhste... Kai logika auto pou eipan peri kataxwrishs timws se site ktl 8a einai epeidh o ka8e ISP 8a 8elei na parei pio pollous foithtes opote 8a prospa8hsei an exei xamhloterh timh apo tous allous... Logika panta!Kai epeidh de 3eroume stamatame na kanoume upo8eseis ktl mexri kapoios na mas pei kati neotero!
Tetix Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Υποτίθεται (λέω υποτίθεται) πως έγιναν οι ανακοινώσεις...
Acid-Burn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Eginan anakoinwseis gia grammh mesw EDET ktl...twra pote,poso ktl panta pairnei parapanw xrono...twra 8a alla3ei?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Πηρα σημερα στο 134. Επισημα τιποτα ,για την αλλη βδομαδα μου ειπε ,αλλα ανεπισημα 5 ευρω παγιο γραμμης και 10 στον provider. :smile: :smile: :smile:
theoritikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά, επειδή αυτή ή την άλλη εβδομάδα θα βάλω dsl, να περιμένω αυτό το πακέτο ή να πάρω κανα ondsl?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.