Inkjjl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Re paidia iparxei kapoio link,kapoio tilefono,kati telospanton gia na enimerothoume ipefthina..?Tora ama kanoun kai to GRnet tsifliki tous,ti na po???ELEOS ELEOS ELEOS!
ALR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Συγγνώμη, απτη στιγμή που το DSL έρχεται πάνω από υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή, για ποιόν ακριβώς λόγο να μην την πληρώναμε? Το αίσχος δεν βλέπω που είναι.... Με μαγικά θα έρθουν τα δεδομένα ή καλωδιακό internet υπάρχει στην ελλάδα και δεν το ξέρω....? Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχουν τέτοια μαγικά στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη που έχουνε συνολικό πάγιο για τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη γραμμή adsl ,τηλέφωνο 30 ευρώ. Εμένα δεν με απασχολεί γιατί μερικοί πανίβλακες σκάψαν την Ελλάδα και την γέμισαν χάλκινα καλώδια και τώρα δεν ξέρουν πως να βγαλουν τα λεφτά τους πίσω. Ούτε με απασχολεί η έλλειψη διορατικότητας που κατέχει τόσα χρόνια τον ΟΤΕ. Είναι απαράδεκτο να πληρώνω 25 ευρώ σε κάθε λογαριασμό για το τηλέφωνο και άλλα 30+ για το adsl. Είναι αίσχος.
stf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 an pw oti giname europaioi ksafnika kai zhtame ta panta tha ginw kakos?? pisteuw oti ine anousio na sykgrinoume to ti kanei h germania k opiadipote allh xwra...an ine etsi as sykrinoume k tous misthous! den kathgorw kanenan...mporei to kratos dioti to anakoinwse xwris na ine sygouroi an auto mporei ontws na pragmatopiithei sthn Ellada..me liga logia kanonise xwris ton ksenodoxo... ...ypomonh
STELARAS_O Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 15 ευρω σκετα? δηλαδη παγιο γραμμης δεν πληρωνεις?(19ευρω) αν ειναι με παγιο ολο το θεμα γινεται για 6 ευρω τον μηνα
ckck20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε ο οτε για τους αριστεύσαντες φοιτητές, λέει ότι θα παρέχει δωρεάν μόνο το κόστος της γραμμής 512 και ΟΧΙ την πρόσβαση από παροχέα. Δηλαδή πρέπει ο αριστούχος να πάει να την προμηθευτεί με μηνιαίο κόστος ~25 ευρώ για τη 384 ή ~40 για τη 512. Ενώ οι υπόλοιποι κανονικοί φοιτητές θα έχουν γραμμή 384 με 15 ευρώ το μήνα. Καλά πόσο ΜΑ...ΑΣ μπορεί να είναι ο ΟΤΕ;
GizmO Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μια καλημέρα και απο μένα, εγώ έχω την εξής ερώτηση: αλήθεια πόσο συχνή χρήση του internet κάνουν οι φοιτητές και χρειάζονται 24h Online; και μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση πιστεύω το μόνο ερώτημα στο μυαλό τον φοιτητών είναι: kazza, emule, DC++, χμμ τί να βάλω τώρα που έχω και 24h internet;; mirc, instant messengers, ωωω έχω μπερδευτεί! Όποιος έχει την οικονομική άνεση να σπουδάσει μπορεί να στριμωχτεί λίγο αν θέλει, να κόψει την καλή φοιτητική ζωή και να περάσει τουλάχιστον μια 256 για να κάνει την δουλειά του. Πιστεύω οτί αν θέλεις να σπουδάσεις και να πάρεις πτυχίο μπορείς και στο εργαστήριο. Το όλο θέμα με το φθηνό internet στους φοιτητές είναι απλά μια κυβερνητική κίνηση ψηφοθηρίας ωστέ η νεολαία να πεί "Μπράβο τους, μου δώσαν 24h Internet, να κατεβάζω mp3! θα τους ψηφίσω για να μην βγει κανένας άλλος και μου το κόψει"! Ακόμη και εγώ ως εργαζόμενος στριμώχτηκα για να βάλω adsl στο σπίτι μου. Ο φοιτητής δεν μπορεί να κόψει μερικά καφεδάκια και ποτάκια ωστέ να βάλει μία τυπική 256 γραμμή να κάνει την δουλεία του;;
getty Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα και όλο "θα" διαβάζω και υποθέσεις για ένα θέμα το οποίο έπρεπε ήδη να είχε ξεκαθαρίσει... Ανακοινώνεις κάτι, ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Αυτή η κοροϊδία είναι άκρως εκνευριστική, και η φάση είναι ότι εγώ δεν είμαι φοιτητής για να δικαιούμαι αλλά ενοχλούμε απίστευτα με την έλλειψη πρωτοβουλίας εκ μέρους των υπευθύνων. Μπορείς να παρέχεις αυτό που υπόσχεσαι? ε δώστο και μάλιστα στην ώρα του, δε μπορείς? ξεκαθάρισέ το να τελειώνουμε
Exoskeletor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 GizmO strimoxtikes esy pou ergazese, o foithths diladi pos na mhn strimoxth? kai to ergasthrio kanei kala thn douleia tou? tha trexo ego apo ta ano liosia 1.30 ora dromo gia na pao sto ergasthrio? Oxi na mhn ta kopsi ta kafedakia kai ta potakia, DEN prepei na ta kopsi. mipos na kopsi kai to proino kai na poulisi kai ta misa tou rouxa? Kai an to pame etsi kai to thelei mono gia ta mp3 kai sto ergasthrio to idio tha kanane. ti na kanoume panta tha ginonte ayta
Stilewag Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Είναι σημαντικό να έχει Internet of φοιτητής, αλλα όχι και τόσο σημαντικό. Προσπαθώ να σκεφτώ σε τι θα του είναι χρήσιμο: 1. Email? Μπααα, μια χαρά στέλνει και από PSTN. 2. Downloading? Σιιιιίγουρα, αλλα αυτό είναι εκπαίδευση; 3. Θα μάθει TCP/IP πρωτόκολλα και networking? Δεν νομίζω... αλλα ακόμα και αν το κάνει, είναι απαραίτητη η DSL 4. Να εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες? Δεν νομίζω: Πρώτον είναι "μια" και δεν είναι "πολλές", δεύτερον δεν είναι "νέα" (απλά ο ΟΤΕ έφερε τις ISDN όταν είχαν αρχίσει να ξεπερνιόνται οι DSL στο εξωτερικό), τρίτον τι "εξοικείωση" χρειάζεται? Απλά θα γίνονται όλα (e-mails, downloading, uploading) πιο γρήγορα. Μήπως πρέπει να μάθει να πατάει φρένο? 5. Θα μελετήσει social engineering για να μην την "παθαίνει" όταν βγει στην αγορά εργασίας? Πάλι δεν νομίζω, αλλα ακόμα και αν το κάνει, είναι απαραίτητο το Internet? Σε λίγο (ελπίζω) δεν θα είμαι φοιτητής, και τα 30 ευρώ που πληρώνω το μηνα για DSL δεν μου φαίνονται πολλά (δηλαδή δεν φαίνονται στην οικογένεια πολλά), δεν θέλω να νομίζετε ότι είμαι εναντια στο metro. Ακόμα και αν δεν πιστεύω ότι θα δώσει κάτι ουσιαστικό (για τους λόγους που είπα πριν, και ζητω να διαφωνήσετε μαζί μου λέγοντας μου γιατί έχω λάθος διότι υποψιάζομαι πως κάτι μου διαφεύγει) πιστεύω πως οι φοιτητές δικαιούνται να έχουν φθηνότερα "πραγναρα". Απλά όπως είναι η αγορά PC-hardware σήμερα και με την κυριαρχία τις Microsoft, έχω μεγάλες αμφιβολίες αν τελικά κάνουμε καλο η κακό στους ανθρώπους που τώρα ξεκινάνε να μαθαίνουν. Ίσως να βάζαμε έναν περιορισμό ότι για να έχουν DSL θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα open-source λειτουργικό (όπως το Linux/FreeBSD, κτλ). Αλλα μάλλον αυτό θα μας έκανε τυράννους. Ίσως να τους κόβαμε περισσότερα χρήματα (δραματικά περισσότερα) αν χρησιμοποιούσαν open-source λειτουργικό. Αλλα από την άλλη, δημόσιο είναι, έκανε πρόσφατα σύμβαση με την Microsoft. Τι να πεις... Νομίζω ότι λεφτά που ξοδεύονται σε αυτό το metro, θα μπορούσαν να πάνε σε πιο σημαντικά (για την εκπαίδευση) πράγματα. Αλλα μάλλον ζητάω πολλά. Ζούμε στην Ελλάδα, ζήσε σήμερα και έχουμε αύριο, ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν. Και μάλλον κανένας δεν "ζει" διότι με αυτήν την τακτική, η κοινωνία πέφτει θύμα του ιδού τις του εαυτού. Αυτή η χωρα πρέπει να καταστραφεί και να ξαναχτιστεί. Φέρτε γερμανούς managers, φέρτε επιτροπές από την Ευρώπη να κάψουν τους k*λώους (e.g.: οπίσθια) των πολιτικών (την ώρα που κάθονται στις "καρέκλες" τους φυσικά).
isaias1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 re paidia xalarwste!to post pou dimiourgike einai gia na mathoume prwtoi tis anakoinwseis tou ote kai oxi gia na malwnoume kai na leei o kathenas to makri tou kai to konto tou!
shadowfax-1- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδια η ανακοινωση αυτη ειναι απο τον ΟΤΕ και ειναι γνωστη...Εμεις δεν περιμενουμε προσφορα απο τον ΟΤΕ...Προσφορα απο την κυβερνηση περιμενουμε Πρωσοπικα θα χρησιμοποιω τον 24ωρο ιντερνετ μονο για κατεβασμα mp3 και movies(και πρωσοπικα παλι γουστο μου αφου μου το προσφερουν απλοχερα) Δεν καταλαβαινω γιατι να κοψω τον καφε των 5? που πληρωνω οταν εξω υπαρχουν σε ολες τις πολυτισμενες χωρες προσφορες προς τους φοιτητες για ιντερνετ Δεν εχει πει κανενας Καραμανλης πως το ιντερνετ θα δωθει(διοτι θα δωθει)για εκπαιδευτικους σκοπους...Για να μαθουμε τις νεες τεχνολογιες...Αρα MSN,DC++κτλ Και επειδη ακουστηκε να δωθουν τα χρηματα αυτα σε καποια πιο συμαντικα πραγματα για την Εκπαιδευση...Αντιλεγω...Ας φτιαχτουν πρωτα αλλα πραγματα επειτα ας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ εκπαιδευση διοτι σημερα ειναι ανυπαρκτη και επειτα ας δωθουν χρηματα για αυτην ΙΜΟ always
Stilewag Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Η εκπέδευση είναι η #1 επένδυση που κάνει η κοινωνία. Έτσι πιστέυω.
Godfath3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Η εκπέδευση είναι η #1 επένδυση που κάνει η κοινωνία. Έτσι πιστέυω. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι στην ιδανική περίπτωση!!!!
antonis_wrx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 άμα κάποιος είναι φοιτητής αλλά στο πόλη του (μένει με τους γονείς του) για φοιτητικό ίντερνετ τι παίζει? πρέπει να κάνει μεταβίβαση της γραμμής στο όνομα του ή κάποια άλλη διαδικασία?
ALR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 άμα κάποιος είναι φοιτητής αλλά στο πόλη του (μένει με τους γονείς του) για φοιτητικό ίντερνετ τι παίζει? πρέπει να κάνει μεταβίβαση της γραμμής στο όνομα του ή κάποια άλλη διαδικασία? Όχι, το τελικό σχέδιο αναφέρει ότι η γραμμή μπορεί να είναι και στο όνομα των δικών του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.