nick_gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 εφόσον λένε 15Ε για 384 τι λόγο έχει το φοιτητικό; Ήδη το πάγιο του ΟΤΕ στα 384 είναι 15,9 (χωρίς φπα) θα είναι δηλαδή 3,9 Ευρω φθηνότερο αν βάλεις φοιτητικό; Άσε που πρέπει να καλύπτεις τις όσες προυποθέσεις και σύμφωνα με το άρθρο το κόστος του ISP, δεν περιλαμβάνετε άλλα υπόσχονται άλλα δίνουν...
modex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Επίσης όσοι χρωστάνε παραπάνω απο 2 εξάμηνα μπορούν από τώρα να ξεχάσουν τις φοιτητικές τιμές. δεν το καταλαβα αυτο....μπορεις να το κανεις πιο λιανα??? :-|
nick_gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Αναφέρει 384 ταχύτητα εκτός αν είναι λάθος του συντάκτη του άρθρου... οι φοιτητές θα καταβάλλουν 15 ευρώ μηνιαίως για ευρυζωνική σύνδεση ADSL, με ταχύτητα 384 Kbps, χωρίς περιορισμούς στον όγκο δεδομένων που θα «κατεβάζουν».
ALR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 δεν το καταλαβα αυτο....μπορεις να το κανεις πιο λιανα??? :-| Το άρθρο αναφέρει ότι το φοιτητικό ίντερνετ θα μπορεί να αποκτηθεί μόνο από τους τακτικούς φοιτητές και μετά διευκρινίζει ότι τακτικοί φοιτητές είναι αυτοί που δε χρωστάνε παραπάνω από χρόνο. Πχ εγώ που τώρα μπαίνω στο 4ο έτος της σχολής μου αλλά έχω παρακολουθήσει 1 εξάμηνο επειδή δε με ενδιαφέρει και έχω περάσει 5 μαθήματα, δεν μπορώ να βάλω φοιτητικό ίντερνετ. Θα έπρεπε μέχρι στιγμής να έχω περάσει τα μαθήματα μέχρι και του 2ου έτους κι 1 από του 3ου έτους ώστε να χρωστάω λιγότερα από μαθήματα 1ος έτους. Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά δεν κάνω
metatron Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 diladi gia na katalavo, 1. me apli grammi pstn tha plirono 15+15 + to pagio tis aplis grammis kai tipota allo? (oxi oti einai liga, alla mipos einai kamia epipleon xreosi poy den tin exo piasei...ektos fysika apo to ef apaks se misi timi, telos energopoiisis...) 2. ta 15 to mina einai kai pagio adsl kai provider mazi? eyxaristo!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 lol 8a dinoun dld kai analytikh va8mologia gia na paroun foithtiko adsl? LOLOLOL to vriskw api8ano...
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ικανοι ειναι να θελουν αναλυτικη βαθμολογια,ΑΦΜ,πιστ.οικογενειακης καταστασης,κλπ και στο τελος να λενε θα περασει απο επιτροπη για να δουμε αν θα εγκριθει!!!
isaias1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 emeis tou tei diladi pou eimaste kai poli "taktikoi" pelates den tha valoume pote...
Japan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 http://www.ote.gr/oteweb/filesup/dtoteadslseprotefsantesfitoites.pdf
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ε δεν το ξέρατε? θα βρούν 3000 δικαιολογίες για να ελλατώσουν τον αριθμό των συνδέσεων..
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εννοείται. Η γραμμή είναι γραμμή .. Αίσχος, ξέρω αλλά τι να κάνεις. Συγγνώμη, απτη στιγμή που το DSL έρχεται πάνω από υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή, για ποιόν ακριβώς λόγο να μην την πληρώναμε? Το αίσχος δεν βλέπω που είναι.... Με μαγικά θα έρθουν τα δεδομένα ή καλωδιακό internet υπάρχει στην ελλάδα και δεν το ξέρω....?
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Όλα ωραία αλλά τι γίνεται με τις προσβάσεις(πόρτες DSL); Υπάρχουν καθόλου διθέσιμες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Αφού παντού είναι τίγκα. Λέω να μετακομίσω σε κανά νησί!!! Όταν λέει : "Tο EΔET θα παρέχει τη δικτυακή υποδομή προκειμένου να μην επιβαρυνθούν τα δίκτυα των εταιρειών παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISPs)." εννοεί ότι θα εγκατασταθεί άλλος εξοπλισμός (μαζί και πόρτες) αποκλειστικά για χρήση από τους φοιτητές; Τίγκα ήταν παλιότερα, τώρα είναι πολύ ΟΚ τα πράγματα από θέμα πόρτας.
vagelisv Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ε δεν το ξέρατε? θα βρούν 3000 δικαιολογίες για να ελλατώσουν τον αριθμό των συνδέσεων.. auto einai i prosfora tou ote kai oxi tis kybernisis apo oti katalaba opote iremise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.