Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι τπτ σιγουρο ακομα...Χαλαρωστε...Εδω λεγεται πως ανεξαρτητως του τι θα κανει ο πΟΤΕ η Tellas θα βγαλει πακετο(Tellas University??????Η καπως ετσι τεσπα)

Ελεος καθε μερα μπαινουμε και λεω ανακοινωθηκε σε καθε νεο ποστ και καθε φορα δεν βλεπω νεα

Βλεπεται ακι το adslgr.com που οπως φενεται ο αγωνας συνεχιζεται και λογικα μεχρι την 1/10 θα βγει το φοιτιτικο

και στη τελικη...ΤΙ προστιμο να φαει παλι ο πΟΤΕ?100.000??ε ωραια θα το πληρωσει αλλη 1 φορα 1 προστιμπ για τον π****ο και θα συνεχησει να δινει adsl φοιτιτικο...Ηρεμα

Μηπως το θεμα να κλειδωνοταν μεχρι ή να ναυαγουσε τελειως ή μεχρι να βγει τελικη ανακοινωση οπως προτειναν και καποια παιδια σε αναλογο θεμα στο adslgr.com???

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί να κλειδωθεί; Εδώ σχολιάζουμε και συζητάμε για αυτό το θέμα..

Δε νομίζω να πάρουν πίσω τα λεγόμενά τους γιατί έχουν εκτεθεί (ο Καραμανλής κ ο ΟΤΕ), αυτό που θεωρώ πιθανό είναι το να προσφέρουν 384 αντί για 512 με 2-3 ευρώ παραπάνω ή 512 με 5 ευρώ παραπάνω. Παίζει και η ογκοχρέωση..Σήμερα μου είπανε πάντως από το 134 ότι η διάθεση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω "ανταγωνισμού"(!).

Δημοσ.
mipos kseretai an tha exei periorismo ston xrono i ston ogo ton dedomenwn????

tha einai aperioristo?????

Εδώ δεν ξέρουμε αν θα βγεί κάν ! Δεν διαβάζεις τα προϊγούμενα πόστς ! ;

Δημοσ.

Σήμερα πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μίλησαν στον πατέρα μου.

Βασικά το τηλεφώνημα έγινε επειδή ο λογαριασμός ενός διμήνου είναι χρεωμένος με 120+ ευρώ για ίντερνετ οπότε πήραν για να μας πείσουν να βάλουμε ADSL αφού θα βγαίνει φτηνότερα (μόνο που δεν πρόκεται να βάλουμε σ'αυτό το σπίτι αφού έγω που χρησιμοποιώ το ίντερνετ θα φύγω για Πάτρα...)

Τέλος πάντων, ο πατέρας μου την ρώτησε για το φοιτητικό DSL και αυτή είπε όμως ότι θα περιλαμβάνει και ογκοχρέωση 5gb (αν και όλοι περιμένουν κάποια νέα για το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση και τπτ δεν είναι σίγουρο-όμως έτσι του είπε) όπως σε κάποιο σημείο έχει αναφερθεί και εδώ... Για τιμή δεν ρώτησε καν.

Βέβαια δεν ξέρω αν όντως ήξερε κάποιες πληροφορίες ή απλά σκόπευε να πασάρει στον πατέρα μου κάποιο "πακέτο" χωρίς περιορισμούς και γι'αυτό του είπε πως θα περιλαμβάνει και ογκοχρέωση.

Τελικά πήραμε ένα αριθμό για να ξανατηλεφωνήσουμε όταν εγώ εγκατασταθώ εκεί και έχω και τηλέφωνο, καθώς μας πληροφόρησε και για κάποιο είδος "πακέτου" ΟΤΕ + ΟΤΕnet το οποίο θα βγαίνει γύρω στα 82 ευρώ το δίμηνο νομίζω... (για 512)

Δημοσ.

Εγω πηρα σημερα στον οτε κ μου ειπαν οτι απο 1 οκτωμβριου ΜΑΛΛΟΝ θα ισχυει ι φοιτιτικη 512,περιμενουν απα την επιτροπη λεει να τουσ εγκρινει.με τα γνωστα,5ε παγιο,κλπ.

Ρωτησα παντως αν γινετε να βαλεις αλλον provider και μου ειπαν μπορεις να βαλεις οτι θες.

Δημοσ.

Μάλιστα οπότε καλύτερα να περιμένω καμιά βδομάδα... Δηλαδή με τα δεδομένα που έχουν ακουστεί ως τώρα ποιό θα είναι το κόστος ενεργοποίησης μια γραμμής DSL; Θα έχει αντίστοιχες προσφορές και ο OTEnet;

Δημοσ.

Το κόστος ενεργοποίησης σύμφωνα με τα ως τώρα (αβέβαια) δεδομένα θα είναι το μισό από αυτό που είναι σήμερα.

Δημοσ.

esto diladi oti eisai foititis (metaptyxiakos kali ora...teleytaia moy xronia elpizo...)exeis tilefono me apli grammi, dikaioysai foititiko internet... (emena moy edose i sxoli logo toy metaptyxiakoy tin foveri 56k me 3 ores periorismo tin imera, tin exo idi 1 xrono... :) nai akoma antexo...)

poso tha moy vgainei telika to mina (dimino, den ksero stin adsl kathe pote erxaitai o logariamsos), ola mazi...me oteadsl pagio kai otenet provider...

tha synexiso na plirono kai to pagio tis aplis grammis?

Δημοσ.
esto diladi oti eisai foititis (metaptyxiakos kali ora...teleytaia moy xronia elpizo...)exeis tilefono me apli grammi' date=' dikaioysai foititiko internet... (emena moy edose i sxoli logo toy metaptyxiakoy tin foveri 56k me 3 ores periorismo tin imera, tin exo idi 1 xrono... :) nai akoma antexo...)

poso tha moy vgainei telika to mina (dimino, den ksero stin adsl kathe pote erxaitai o logariamsos), ola mazi...me oteadsl pagio kai otenet provider...

tha synexiso na plirono kai to pagio tis aplis grammis?[/quote']

Εννοείται. Η γραμμή είναι γραμμή .. Αίσχος, ξέρω αλλά τι να κάνεις.

Δημοσ.
Nα στειλουμε κανα γραμμα στο Πασοκ να τους υπενθημησουμε να υπενθημησει στη βουλη το θεμα?

Δεν είναι κι άσχημη ιδέα!

Κανείς εθελοντής και ικανός για ορθή σύνταξη ενός τέτοιου γράμματος ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...