haris_ch02019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 κατι ασχετο:ειναι αληθεια οτι οι φοιτητες του ΕΜΠ εχουν δωρεαν internet? dwrean isp exoun gia pstn 56k i isdn 64k (me orio 4 wres tin imera) kata t'alla ton pOTE ton plirwnoun kanonikotata!(to kserw apo prwto xeri!! )
spirosta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Οι φοιτητές του πολυτεχνείου ΔΕΝ έχουν δωρεαν internet. Έχουμε μόνο τον provider αλλά πληρώνουμε τον OTE κανονικά. Και μάλιστα υπάρχει και όριο. Μέχρι 4ώρες/μέρα και μέχρι 20ώρες την εβδομάδα. Αυτό το "προνόμιο" το έχουν σχεδόν όλοι οι φοιτητές. (βέβαια μην σχολιάσουμε την ποιότητα της απλής dialup.Εγώ βέβαια με την ISDN σκίζω)
haris_ch02019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Οι φοιτητές του πολυτεχνείου ΔΕΝ έχουν δωρεαν internet.Έχουμε μόνο τον provider αλλά πληρώνουμε τον OTE κανονικά. Και μάλιστα υπάρχει και όριο. Μέχρι 4ώρες/μέρα και μέχρι 20ώρες την εβδομάδα. Αυτό το "προνόμιο" το έχουν σχεδόν όλοι οι φοιτητές. (βέβαια μην σχολιάσουμε την ποιότητα της απλής dialup.Εγώ βέβαια με την ISDN σκίζω) kai egw me tin isdn skizw ala meta me skizei o pOTE!!!
small_boy22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Οι φοιτητές του πολυτεχνείου ΔΕΝ έχουν δωρεαν internet.Έχουμε μόνο τον provider αλλά πληρώνουμε τον OTE κανονικά. Και μάλιστα υπάρχει και όριο. Μέχρι 4ώρες/μέρα και μέχρι 20ώρες την εβδομάδα. Αυτό το "προνόμιο" το έχουν σχεδόν όλοι οι φοιτητές. (βέβαια μην σχολιάσουμε την ποιότητα της απλής dialup.Εγώ βέβαια με την ISDN σκίζω) Ετσι ακριβως ειναι. Και οντως η ISDN σπαει κοκκαλα αφου χτυπαει μεχρι και 8KB/s ενω 7+ ΚΒ/s ειναι συνηθισμενο. Φυσικα πληρωνουμε τον οτε κανονικα αλλα βγαινουμε "εξω" μονο μεσω ΕΜΠ.
spirosta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Για αυτό εγώ τουλάχιστον θα βάλω DSL μέσα στον οκτώβριο. Ήδη το ρουτεράκι έρχεται αύριο από e-shop.
djargad Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Οι φοιτητές του πολυτεχνείου ΔΕΝ έχουν δωρεαν internet.Έχουμε μόνο τον provider αλλά πληρώνουμε τον OTE κανονικά. Και μάλιστα υπάρχει και όριο. Μέχρι 4ώρες/μέρα και μέχρι 20ώρες την εβδομάδα. Αυτό το "προνόμιο" το έχουν σχεδόν όλοι οι φοιτητές. (βέβαια μην σχολιάσουμε την ποιότητα της απλής dialup.Εγώ βέβαια με την ISDN σκίζω) Sto Volo padws den exoume kanena orio. )))
JiKL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 opos kai stin patra alloste...(56 64 128 free)
spirosta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 opos kai stin patra alloste...(56 64 128 free) Το ΕΜΠ πάντως δεν έχει 128...
trv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 stin patra den exei kai xronoxrewsi ka8olou sto isp tou panepistimiou.. alla ti na to kaneis..
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 stin patra den exei kai xronoxrewsi ka8olou sto isp tou panepistimiou.. alla ti na to kaneis.. Με τα κομμένα ports για p2p.. αλλά σε ping dear trv είχε στρώσει άσχημα (64 ISDN+Tornado εσωτερικό modem --> Quake 3 Arena:Blood Fighter -Ε.Μ.Π.--->35 Ping)
GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 πάτρα πανεπιστημίου 128 είναι αέρας και σε Online gaming και δεν έχει κομμένα ports για p2p γιατί εγώ κατεβάζω κανονικά. ρε trv όταν λες δεν έχει χρνονοχρέωση? αφού κανονικά πληρώνουμε τον οτέ .. εκτός και δεν το έχω καταλάβει ότι δεν πληρώνω λοιπόν όσον αφορά το θέμα μας όλοι πιστεύω διαβάσατε ότι θα καταλήξει μάλλον σε " ναυάγιο " όπως αναφέρει το κέρδος το φθηνό φοιτητικό internet και αυτό γιατί η (μην την κακοχαρακτηρίσω) επιτροπή τηλεπικοινωνιών θεωρεί αυτό που κάνει ο οτε ανταγωνιστικό εκτός των ορίων .... ε δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ μίλαμε για την ελληνική αγορά και μόνο.Επειδή είναι αυτός ο κ0λω ανταγωνισμός πρέπει να πέσουν θύματα οι φοιτητές .. δεν πέφτω στο επίπεδο να διακοσμήσω τους άλλους providers
trv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 panw pou eipa den exw xronoxrewsi ennoousa xrwnoperierismo profanws, epak plirwneis mia xara Epeidi einai kommena polla ports eipa "alla ti na to kaneis".. Anyway, afou ta pings einai kala, pali kala...
GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 den einai kai toso apelpistika ta pings .. me to wireless ti ginetai o sveaz zei ? (einai on ?)
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Τα Pings έχουν φτιάξει πάρα μα πάρα πολύ με τη σύνδεση του upnet με τη Gigabit του ΕΔΕΤ 2... p2p ακόμη χάλια είναι...και σε ταχύτητες και σε όλα..ειδικά το 128..
psou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Στο 134 μου είπαν να ξαναπάρω από τετάρτη για νεότερα σχετικά με τη φοιτητική dsl..Απλά μου επιβεβαίωσε τα γνωστά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.