tolis86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 πο!! τρομερο νεο!! γουσταρω!! αντε μακαρι και να μην εχει οριο.... να ρωτησω και κατι.... σπουδαζω πατρα και εχω ηδη dsl αλλα ο αδερφος μου καρδιτσα εχει pstn και ερωτω¨μπορω στο ιδιο ονομα να εχω δυο σινδεσεις φοιτητικου πακετου? δικαιολογηται η αποσταση απο τη πολη που σπουδαζω?η οχι?
psou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πο!! τρομερο νεο!! γουσταρω!! αντε μακαρι και να μην εχει οριο....να ρωτησω και κατι.... σπουδαζω πατρα και εχω ηδη dsl αλλα ο αδερφος μου καρδιτσα εχει pstn και ερωτω¨μπορω στο ιδιο ονομα να εχω δυο σινδεσεις φοιτητικου πακετου? δικαιολογηται η αποσταση απο τη πολη που σπουδαζω?η οχι? Και εσύ και ο αδελφός σου μπορείτε να εκμεταλευτείτε την προσφορά!Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα είναι η γραμμή, αρκεί να προσκομίσεις μια βεβαίωση σπουδών. Η απόσταση δεν έχει καμία σχέση με τα της dsl
tolis86 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 ειχα κανει λαθος και ποσταρα δυο φορες ας σβησει καποιος μοντ αυτο το πποστ....
tolis86 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πο! τελεια! το μονο που πρεπει να περιμενω τωρα ειναι να βαλουνε dsl και στο χωριο μου που δεν εχει.... 6000 εχει ξερω οτι εχουνε καληψει περιοχες με μεχρι και 7000 κατοικουσ.... δε θα αργισουν πολι να βαλουν ε?
pkoutsias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Egw pou phra mou eipe to palikari oti apo 1h 10ou tha arxisei to foititiko adsl.Akomh den exei erthei eggykleios, leei, kai mono genikes plhrofories mporei na mou dwsei, pali leei. Leei epishs oti h ogkoxrewsi tha eksartatai apo ton parwxea kai to ti prosfora tha kanei ekeinos, leei! Tha doume!
giankyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 ola omorfa ki ola wraia, alla to pio shmantiko to afhsane sto flou.. h 5GB h aperioristo leei. ama einai 5gb ti na to kanw to kahmeno th stigmh pou twra me thn 384 katebazw 25 to mhna?
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 To metro einai sosto' date=' alla mporei na ginei kai dikaio.Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios) Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)[/quote'] Δεν υπάρχει κοινώς αποδεκτή λίστα με τα ports που θα έπρεπε να κοπούνε. Για παράδειγμα, πολλοί χρησιμοποιούν τις παρακάτω υπηρεσίες: Messenger Messenger File Transfer Netmeeting ICQ IRC Hearts (των windows) Remote desktop TCP/IP printing και άλλα πολλά. Με ποιό κριτήριο θα έπρεπε να κοπεί η πρόσβαση σε κάποιο από αυτά; Επιπλέον, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα P2P προγράμματα έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε port, όπως π.χ. το POP3 mail port, FTP port (21) κτλ. Δηλαδή αν θέλει κάποιος μπορεί να παρακάμψει τα κλεισμένα port.
Spyweirdos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 to kerato mou ... tora teliono .... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μόλις παρατήρησα κάτι. Έσωσα μια σελίδα από αυτό το thread, και ήταν σχεδόν 400ΚΒ, δηλαδή αν πολλαπλασιάσουμε με 36 (τρέχουσα σελίδα) έχουμε πάνω από 14ΜΒ Αν η ογκοχρέωση έχει όριο 5GB/μήνα = 5x1024/24 ΜΒ/μέρα = 170ΜΒ ,τότε μπορούμε να δούμε μερικά thread , να κατεβάσουμε κανα pdf από sciencedirect και να δούμε και τα mail (αν δεν μας έχουν στείλει πολλά χιουμοριστικά), αλλά μετά πρέπει να κλείσουμε τον explorer. Γιατί; Επειδή ΤΑ BANNER ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. Αν είναι κάποιος προσεκτικός, ίσως να του μένουν μερικά ΜΒ την βδομάδα ώστε να κατεβάζει και κάποιο demo παιχνιδιού (το Demo του Ages of Empires III είναι σχεδόν 400ΜΒ), ή κάποιο ISO για Linux. Για netradio, VOIP ή streaming video ούτε συζήτηση, δεν υπάρχει περίσσεια. Απ'ότι βλέπετε με νομιμότατη χρήση τα 5GB είναι οριακά.
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι αυτό το πραγμματικό μέγεθος, δεν είναι 400KB μια σελίδα αλλά πολύ πολύ λιγότερα.. Αυτό δημιουργείτα (400ΚΒ) στον υπολογιστή σου μόλις τελειώσει το κατέβασμα.. Απλώς μερικοί άμα θέλουν να βάζουν στην υπογραφή τους μεγάλες εικόνες και να τις αλλάζουν κάθε μέρα, ώστε οι φοιτητές να φτάνουν γρήγορα το όριο!! Χεχε
isaias1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia den eipame oti to epomeno psot tha einai i episimi enimerwsi apo ton POTE??? ti grafete sinexeia kai vlepw new post kai trelenomai pisteuontas oti kati egine???
Acid-Burn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Pesta re megale isaias1983...xexe Ki egw nomizw oti ma8ame kati neotero kai trexw alla....tipota:P:P
djargad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Diavaste edw ti leei o Nik0s apo to adslgr http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=18410&page=76&pp=15
jdm> Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 κατι ασχετο:ειναι αληθεια οτι οι φοιτητες του ΕΜΠ εχουν δωρεαν internet?
djargad Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Dwrean epak 'h ISP?? Giati emeis sto Volo (oles oi sxoles an den apatwmai) exoume dwrean ISP tou panepisthmiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.