Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πο!! τρομερο νεο!! γουσταρω!! αντε μακαρι και να μην εχει οριο....

να ρωτησω και κατι.... σπουδαζω πατρα και εχω ηδη dsl αλλα ο αδερφος μου καρδιτσα εχει pstn και ερωτω¨μπορω στο ιδιο ονομα να εχω δυο σινδεσεις φοιτητικου πακετου? δικαιολογηται η αποσταση απο τη πολη που σπουδαζω?η οχι?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πο!! τρομερο νεο!! γουσταρω!! αντε μακαρι και να μην εχει οριο....

να ρωτησω και κατι.... σπουδαζω πατρα και εχω ηδη dsl αλλα ο αδερφος μου καρδιτσα εχει pstn και ερωτω¨μπορω στο ιδιο ονομα να εχω δυο σινδεσεις φοιτητικου πακετου? δικαιολογηται η αποσταση απο τη πολη που σπουδαζω?η οχι?

Και εσύ και ο αδελφός σου μπορείτε να εκμεταλευτείτε την προσφορά!Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα είναι η γραμμή, αρκεί να προσκομίσεις μια βεβαίωση σπουδών.

Η απόσταση δεν έχει καμία σχέση με τα της dsl :)

Δημοσ.

πο! τελεια! το μονο που πρεπει να περιμενω τωρα ειναι να βαλουνε dsl και στο χωριο μου που δεν εχει.... 6000 εχει ξερω οτι εχουνε καληψει περιοχες με μεχρι και 7000 κατοικουσ.... δε θα αργισουν πολι να βαλουν ε?

Δημοσ.

Egw pou phra mou eipe to palikari oti apo 1h 10ou tha arxisei to foititiko adsl.Akomh den exei erthei eggykleios, leei, kai mono genikes plhrofories mporei na mou dwsei, pali leei. Leei epishs oti h ogkoxrewsi tha eksartatai apo ton parwxea kai to ti prosfora tha kanei ekeinos, leei! Tha doume!

Δημοσ.
To metro einai sosto' date=' alla mporei na ginei kai dikaio.

Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios)

Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)[/quote']

Δεν υπάρχει κοινώς αποδεκτή λίστα με τα ports που θα έπρεπε να κοπούνε.

Για παράδειγμα, πολλοί χρησιμοποιούν τις παρακάτω υπηρεσίες:

Messenger

Messenger File Transfer

Netmeeting

IRC

Hearts (των windows)

Remote desktop

TCP/IP printing

και άλλα πολλά.

Με ποιό κριτήριο θα έπρεπε να κοπεί η πρόσβαση σε κάποιο από αυτά;

Επιπλέον, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα P2P προγράμματα έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε port, όπως π.χ. το POP3 mail port, FTP port (21) κτλ. Δηλαδή αν θέλει κάποιος μπορεί να παρακάμψει τα κλεισμένα port.

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα κάτι.

Έσωσα μια σελίδα από αυτό το thread, και ήταν σχεδόν 400ΚΒ, δηλαδή αν πολλαπλασιάσουμε με 36 (τρέχουσα σελίδα) έχουμε πάνω από 14ΜΒ

Αν η ογκοχρέωση έχει όριο 5GB/μήνα = 5x1024/24 ΜΒ/μέρα = 170ΜΒ ,τότε μπορούμε να δούμε μερικά thread , να κατεβάσουμε κανα pdf από sciencedirect και να δούμε και τα mail (αν δεν μας έχουν στείλει πολλά χιουμοριστικά), αλλά μετά πρέπει να κλείσουμε τον explorer. Γιατί;

Επειδή ΤΑ BANNER ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Αν είναι κάποιος προσεκτικός, ίσως να του μένουν μερικά ΜΒ την βδομάδα ώστε να κατεβάζει και κάποιο demo παιχνιδιού (το Demo του Ages of Empires III είναι σχεδόν 400ΜΒ), ή κάποιο ISO για Linux.

Για netradio, VOIP ή streaming video ούτε συζήτηση, δεν υπάρχει περίσσεια.

Απ'ότι βλέπετε με νομιμότατη χρήση τα 5GB είναι οριακά.

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό το πραγμματικό μέγεθος, δεν είναι 400KB μια σελίδα αλλά πολύ πολύ λιγότερα.. Αυτό δημιουργείτα (400ΚΒ) στον υπολογιστή σου μόλις τελειώσει το κατέβασμα..

Απλώς μερικοί άμα θέλουν να βάζουν στην υπογραφή τους μεγάλες εικόνες και να τις αλλάζουν κάθε μέρα, ώστε οι φοιτητές να φτάνουν γρήγορα το όριο!! Χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...