Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ για το επομενο off topic

α)Καταρχην ειναι 10 μερες

β)Ειναι 10 μερες * 150 ΜΒ την μερα=1500 ΜΒ(1,5 GB δεν ειναι αυτο απο την αρχη του ανθρωπινου Pc?)

γ)Ε οχι και το ιδιο...Αλλο 10 μερες Lineage με isdn και αλλο με adsl

Εγω πρωσοπικα δεν αντεχω(περισσοτερο ειπαμε)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα....

Μαλλον για αλλού πήγαινε....

Πάλι καλά που υπάρχουν και κάτι τέτοια για να γελάμε λίγο γιατί από φοιτητικό internet.... !_<>__-!!!γγγρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!-__<>!

(ας σβήσει κάποιος τα τρια πιο πάνω)

Δημοσ.

Βασικα πηγα να βγαλω οτι ειναι διαφορετικο να εχεις νωριτερα κατα 10 μερες adsl αλλα δεν πετυχαν τα 3 παραδειγματα :D.Και επισης αυτο που πηγα να βγαλω ειναι οτι δεν αντεχω αλλο στη μιζερια της isdn ενω φιλοι μου σε Αγγλια και Ιταλια εχουν 2 και 5 mb ταχυτητες.Τα νευρα μου

Παντως νομιζω και το φοιτιτικο ιντερνετ για γελια εχει καταντησει...Το εχουν ξεφτηλησει εκει στη Ρηγιλης το θεμα ολο

Θα δωσουμε.Θα δωσουμε αλλα με 5 GB ογκοχρεωση.Οχι φετος...Αι σιχτηρ στη τελικη(επειδη απο τι καταλαβα δεν εγινε κατανοητο το ποστ μου εγινε επεξηγηση)

Δημοσ.

παλι μασ κοροιδεψανε μου φαινεται

θα το κοψω το ατιμο το χερι μου να μην ξαναψηφισει κανενα τους

ντροπη και αισχος τους

υγ εγω παντως πιστευω οτι δεν μας αφηνουν σου λεει να ξυπνανε τα ζωα σιγα σιγα

με ρεγουλο η ελευθερη πληροφορια μην ξεσηκωθουνε

Δημοσ.

παιδιά κάτι θα γίνει... πολύ μαυρίλα έχει πέσει έτσι και αλλιώς από την στιγμή που έχει γίνει e εξαγγελία δεν θα παιχτεί @@!.. πολεμάνε για ψήφους... σκατά τα έχουν κάνει ας κάνουν και κάτι καλο....

Δημοσ.

παιδια υπομονη μεχρι τις 20-25 σεπτεμβρη οποτε και αναμενεται ανακοινωση απο τον πΟΤΕ για το θεμα.πηγες απο μεσα αναφερουν οτι τα πραγματα θα ειναι οπος τα λεγαμε(5 ευρω η γραμμη,ISP της επιλογης σου,συνδεση 518/128 ) αλλα το θεμα της ογκοχρεωσης ειναι ακομη φλου.......α και επισης (λενε) οτι θα ισχυει για φοιτητες μεχρι το 4ο ετος!!!!!

μακαρι να μην βγουν ψευτες :-|

Δημοσ.

Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κυβέρνηση σχεδιάζει μέτρα που θα απαλύνουν τα βάρη της ελληνικής οικογένειας και αναξιοπαθούντων, αλλα ταυτόχρονα θα σπρώξουν τη χώρα σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης και απασχόλησης.

Ο μόνος δισταγμός ειναι για τον τρόπο που θα ανακοινωθούν τα μέτρα καθώς, πρέπει να αιτιολογηθούν με τέτοιο τρόπο που δεν θα αφήσει ανοιχτα παράθυρα για τα υποκινούμενα απο συμφέροντα Μέσα, και την αντιπολίτευση να τα διαστρεβλώσει παρουσιάζοντας τα ως "φιλοδωρήματα".

Εχουμε λοιπόν,

Συμφωνα με μελέτες επιστημόνων, κινηση=θερμότητα, και θερμότητα=κίνηση. Αυτοι που πρέπει κατα κυριο λόγο να ειναι σε εγρηγορση, το μυαλο τους να δουλεύει ειναι οι νέοι και οι εργαζόμενοι. Η εκπαίδευση ειναι ενα θεμα που πρέπει να το πάρεις ζεστά.

μετρο 1ο: Επίδομα θέρμανσης μόνο σε ολους τους φοιτητές, και στις ιδιωτικες εταιρειες που απασχολούν νέους. Τα παιδια θα ζεσταινονται οσο πρέπει, το μυαλό θα δουλεύει, η μελέτη θα αποδίδει, η παραγωγικότητα θα ανέβει.

Επισης εξικονομούνται λεφτά απο κουβέρτες, σόμπες και χτυπάμε και τους Κινέζους αφου μόνο αυτοι φτιάχνουν και πουλάνε κουβέρτες και θερμάστρες πιά.

μετρο 2ο: Οι ουρές σε ΙΚΑ, Τράπεζες, ΕΛΤΑ ειναι πλέον απαράδεκτες για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. επιπλέον απασχολούνται πολυ δημοσιοι υπάλληλοι στο "ταμειο", και οδοκαθαριστές στα πεζοδρόμια με τις ουρές.

Δωρεάν ίντερνετ DSL και επιδότηση αγοράς Η/Υ σε μόνο όλους τους συνταξιούχους. Webbanking για ελεγχο καταθεσης των συντάξεων, email αντι ΕΛΤΑ, και realtime video conferencing με τον παθολόγο του ΙΚΑ απο το σπιτι, e-shopping απο τα SM, Φαρμακεία, Φούρνους.

Εξικονομουν λεφτα απο τα εισητίρια λεοφωρείων, κυκλοφορουν λιγοτερο εξω για αποφυγή νέφους, ηλίασης, καύσωνα, και . Ενας νεος ορίζοντας ανοιγει!

Η αυξηση τελών ιντερνετ για ηλικίες κάτω των 55, και το κοψιμο ολων των επιδομάτων για ανω των 30 ειναι ενα αναγκαιο κακό που θα μας επιτρέψει τις παροχές "χωρίς δανεικά".

Οι παπουδες θα ζεσταινονται επαρκώς απο τις υπερχρονισμενες prescot cpu, και οι νέοι θα απορροφηθουν απο το διαβασμα, τη δουλεια και τη θαλπωρή που δεν θα εχουν χρόνο για ιντερνετ.

Εξαλλου η Ελλάδα ειναι μια χώρα που γερνά. σε λιγα χρόνια οι μισοι πολιτες θα ειναι ανω των 50. Αρα η διάδοση του ιντερνετ θα αφορά την πλοιοψηφία των Ελληνων, και η μεγαλη καταναλωση πετρελαιου θα γινεται απο τους λίγους νέους.

Επισης μια μεγαλη διαφημιστική καμπάνια, και επισκέψεις ειδικών σε σχολεία, εκκλησίες, και καφετεριες, θα δημιουργησει μια νεα τάση στις συνηθειες και τασεις στη διαμονή του σύνχρονου Έλληνα:

Κάθε φοιτητής, και ενας παππούς. Καθε Συνταξιούχος και ενας νέος επιστήμονας!

Οταν βγαινει ο παππους στη σύνταξη, θα δινονται κίνητρα για μετακόμιση στο σπίτι του παντρεμένου του παιδιού, για να απολαμβάνει ολη η οικογένεια τις λεωφόρους τις πληροφορίας.

Οταν ο νέος εισάγεται σε ΑΕΙ άλλης πόλης θα έχει κίνητρα να πάρει μαζί τον παππού, καθως ετσι θα εχουν και οι 2 ζεστασιά, dsl, συνεισφορά στο νοίκι, ενω και η εμπειρία του μεγαλύτερou θα ειναι ανεκτίμητη στις εργασίες της σχολής.

Απο το μέγαρο Μαξίμου, για την Αϋπνία TV, Λ.Κίνγκ

Δημοσ.

ok guys!!!! exo nea (?)

afou me prizose enas kolitos kai pira to US-robotics router ....kati (afto apo to e-shop, pou vgainei kai se wireless, u know, 60 euros) apofasisa na kano to megalo vima

(1 smal step for me, a big step for human kind ena prama)

pira proxthes ton 134 (kalos antropos...evgenikos...ithele na me kerasei kai melitzanaki) kai eipa : "kolite...STR edo...foititis salonikis, exo isdn grammi kai epeidi mou exeis faei ta sikotia me to stagonometro pou onomazeis internet-over-isdn tha pao gia dsl..."

"opa dude mou leei to palikari...giati de perimeneis tin 1i oktovri pou tha paei sto miso to telos energopoiisis kai teliki 5 evro me fapa i paroxi adsl gia foitites????"

-"den kratiemai re mlk!!! thelo toualeta...eeee..soz, thelo adsl!!!! ama to kano tora, tha mporo na kano meta etisoula kai na pao sto 5 euros pagio (as exo plirosei 17 euros parapano tin energopoiisi) i tha prepei na termatiso tin dikia mou kai na ksanakano etisi , na mou ksanapieite to aima kai na ksanapliroso ta miala tis kefalis mou????"

-"eee...duno dude...pare kata tis 25 septemvri ... mallon tha kseroume kai meis..."

pano kato afta eipame (apla exo diathesi tora...exo ena router kai to exo power-on pano sto grafeio mou...opote...aisthanomai poli omorfa...AA...epitelous xrisimefse se kati kai i on-board lan meta apo 2 xronia!!!!!)

btw, epeidi mporei na min iksere aftos o sigekrimenos sklavos , pira ksana , to sikose allos sklavos (thesi 24, legetai parakalo) kai ekana tin idia kouveda

opote guys, DEN KSEROUN TPT!!!!

se 2 vdomades dinoun adsl stous foitites kai gia plirofories mou lene na ksanaparo SE 10 MERES!!!!!

to hell re oloi sas!!! sta diala!!!!!!

Δημοσ.
ok guys!!!! exo nea (?)

afou me prizose enas kolitos kai pira to US-robotics router ....kati (afto apo to e-shop' date=' pou vgainei kai se wireless, u know, 60 euros) apofasisa na kano to megalo vima

(1 smal step for me, a big step for human kind ena prama)

pira proxthes ton 134 (kalos antropos...evgenikos...ithele na me kerasei kai melitzanaki) kai eipa : "kolite...STR edo...foititis salonikis, exo isdn grammi kai epeidi mou exeis faei ta sikotia me to stagonometro pou onomazeis internet-over-isdn tha pao gia dsl..."

"opa dude mou leei to palikari...giati de perimeneis tin 1i oktovri pou tha paei sto miso to telos energopoiisis kai teliki 5 evro me fapa i paroxi adsl gia foitites????"

-"den kratiemai re mlk!!! thelo toualeta...eeee..soz, thelo adsl!!!! ama to kano tora, tha mporo na kano meta etisoula kai na pao sto 5 euros pagio (as exo plirosei 17 euros parapano tin energopoiisi) i tha prepei na termatiso tin dikia mou kai na ksanakano etisi , na mou ksanapieite to aima kai na ksanapliroso ta miala tis kefalis mou????"

-"eee...duno dude...pare kata tis 25 septemvri ... mallon tha kseroume kai meis..."

pano kato afta eipame (apla exo diathesi tora...exo ena router kai to exo power-on pano sto grafeio mou...opote...aisthanomai poli omorfa...AA...epitelous xrisimefse se kati kai i on-board lan meta apo 2 xronia!!!!!)

btw, epeidi mporei na min iksere aftos o sigekrimenos sklavos , pira ksana , to sikose allos sklavos (thesi 24, legetai parakalo) kai ekana tin idia kouveda

opote guys, DEN KSEROUN TPT!!!!

se 2 vdomades dinoun adsl stous foitites kai gia plirofories mou lene na ksanaparo SE 10 MERES!!!!!

to hell re oloi sas!!! sta diala!!!!!![/quote']

Ελπίζω να σε έχουν ενημερώσει ότι το μόντεμ που πήρες δεν λειτουργεί έτσι όπως είναι με ISDN γραμμή και χρειάζεται φλασάρισμα.

Εγώ προτείνω βασικά να μετατρέψεις την ISDN σε PSTN μιας και έτσι θα γλυτώσεις κάπου στα 10 ευρώ το μήνα. :)

Δημοσ.

1ον) με μια επίσκεψη στο adslgr.com (που νομίζω την έχει κάνει ήδη το παλικάρι...) και ένα φλασάρισμα, το ρουτεράκι δουλεύει και over ISDN.

2ον) Σιγά που θα γλιτώσει 10 ευρώ το μήνα...Αρχικά, για να κάνεις την υποβάθμιση της γραμμής σε PSTN πρέπει να σκάσεις 30κάτι ευρώ, και η διαφορά ανά μήνα (αν θες αναγνώριση γραμμής στην PSTN) είναι γύρω στα 3 ευρώ και όχι 10...Δηλαδή, θες κανά χρόνο να κάνεις απόσβεση των ευρώ που έδωσες για υποβάθμιση γραμμής, και από κει και πέρα θα εξοικονομείς 3 ευρώ το μήνα (που βέβαια μέχρι τότε μπορεί τα πάγια να έχουν ακόμα μικρότερη διαφορά, κτλ κτλ).

Δημοσ.

εγω παντως την εκανα την υποβαθμιση isdn-pstn πριν απο 2 χρονια που εβαλα adsl και δεν το εχω μετανοιωσει.

ασε που παιζει το τηλ μου απο καθε πριζα στο σπιτι χωρις να πρεπει να εχω τις συσκευες πανω στο χαζο-netmod.

μακροχρονια συμφερει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...