Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Paidia to suzhtousa auto to thema me ena filo mou kai mou eipe oti endiaferthike men o OTE alla to pithanotero einai oti tha exoun kleista ta portal p2p kazaa kai tetoia an to kanoun auto h dsl einai dwro adwro!an kserete tipota grapste....

Δε γνωρίζω κατι σχετικά αλλά έχω μια τεχνική απορία σχετικά με το πως θα γίνει αυτό ; Πως ο ΟΤΕ θα παρέχει συνδέσεις τύπου φοιτητικής εστίας δηλαδή ;Θα βάλει κάποια φραγή ; Πάντως είναι καλύτερα να κάνει κάτι τέτοιο ( που δεν το κόβω) από το να βάλει 5gb όριο.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Paidia to suzhtousa auto to thema me ena filo mou kai mou eipe oti endiaferthike men o OTE alla to pithanotero einai oti tha exoun kleista ta portal p2p kazaa kai tetoia an to kanoun auto h dsl einai dwro adwro!an kserete tipota grapste....

Δε γνωρίζω κατι σχετικά αλλά έχω μια τεχνική απορία σχετικά με το πως θα γίνει αυτό ; Πως ο ΟΤΕ θα παρέχει συνδέσεις τύπου φοιτητικής εστίας δηλαδή ;Θα βάλει κάποια φραγή ; Πάντως είναι καλύτερα να κάνει κάτι τέτοιο ( που δεν το κόβω) από το να βάλει 5gb όριο.

Δημοσ.

O καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Εμένα ένας φίλος μου είπε ότι θα μας δώσουν 1 Mbit αλλά θα ανοίγει μόνο η σελίδα της σχολής και του ΟΤΕ :D

Περίμένω κάτι επίσημο βαρέθηκα να ακούω τον καθένα να λέει ότι του κατεβει..

Δημοσ.

O καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Εμένα ένας φίλος μου είπε ότι θα μας δώσουν 1 Mbit αλλά θα ανοίγει μόνο η σελίδα της σχολής και του ΟΤΕ :D

Περίμένω κάτι επίσημο βαρέθηκα να ακούω τον καθένα να λέει ότι του κατεβει..

Δημοσ.

LLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!! EGRAPSE!!

Δημοσ.

LLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!! EGRAPSE!!

Δημοσ.

Epitelous stamathste na lete eikasies kai oti nanai....Opoios 3erei kati epishmo na to grapsei na to ma8oun kai oi upoloipoi!!!

Oxi to ti akouse apo ton filo tou antra ths 8eias tou 3aderfou tou patera tou genikou dieu8unth tou OTE!!!ELEOS PIA!!!

Δημοσ.

Epitelous stamathste na lete eikasies kai oti nanai....Opoios 3erei kati epishmo na to grapsei na to ma8oun kai oi upoloipoi!!!

Oxi to ti akouse apo ton filo tou antra ths 8eias tou 3aderfou tou patera tou genikou dieu8unth tou OTE!!!ELEOS PIA!!!

Δημοσ.

Δεν εχουν καμμιά βάση τα περισσότερα που λέγονται και καλο θα ήταν να μη διαδίδουμε ο,τι ακούσαμε απο εναν φίλο μας, ο οποίος το άκουσε απο εναν άλλο φίλο του κ.ο.κ. Οτι είναι να γίνει θα γίνει, λίγο υπομονή χρειάζεται και πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δημοσ.

Εγώ άκουσα ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ότι θα μας δώσουν 3000mbit και δεν θα μπορούμε να surfaroume και να κατεβάζουμε...

έλα έλεος, ότι θες ακους εδώ μέσα.

Δημοσ.

Eγω διαβασα σε 1 εγκυρο site οτι παλι τα @@ μας θα παρουμε με τις ρ@παριες που κανουν στον πΟΤΕ...Ρε για αυτο και ουτε isdn δεν εβαλα ποτε στους ξεφτιλες και για αυτο καθε μερα καθηστερημενο 1 φιλο μου που δουλευειε εκει μεσα...Ρε ουστ σε ολους τους

1 φορα να βγει η κυβερνηση και να τους κοψει τον βηχα το φελεκι μου με τους ξεφτιλες...

Δημοσ.

Re paidia,tilefwnisa ston ote kai se allous 3 isp xtes,kai mou eipan oti i egkyklios DEN exei erthei akoma,kai oti tha erthei meta apo 10 meres..Mipws telika mas doulevoun omadikws?Apo vdomada se vdomada mas pane..

Δημοσ.

prota na anakinosei o prothipourgos...ela omos pou i barka ine kathismenh epeidh o pote thelei monopolio! (aisxos)...prepei na perimenoume ti DETH (ekthesh) SA MALAKE*

mpas kai skoupisoun kana dromo,mpas kai riksoun ligh asfalto...ELLAS ta xalia sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...