FLO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Υπομονη παιδια ο καιρος μαζευει οτι ειναι να γινει θα γινει.
Axelfc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.kerdos.gr/eC_Home.asp?nodetype=15&id=81263 Βρέθηκε λύση για φθηνό Internet στους φοιτητές ... "Επιπλέον, κατόπιν πιέσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, το φθηνό ευρυζωνικό Internet των φοιτητών δεν περιλαμβάνει ογκοχρεώσεις και χρονοχρεώσεις, όπως ζητούσε αρχικά ο ΟΤΕ. " ...
djargad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Απο το παραπάνω link Θα μου πει κανείς αν έχω δίκιο που φαίνονται περίεργα τα παρακάτω;;;;;; α)....Το φοιτητικό ευρυζωνικό Internet θα παρέχεται από site της Γενικής Γραμματείας Ερευνας & Τεχνολογίας, όπου ο φοιτητής θα επιλέγει τον ISP της επιλογής του. Εφόσον η αίτηση θα είναι έγκυρη, τότε η υπηρεσία θα προωθεί το αίτημα στον ΟΤΕ.... β)...οι φορείς, σε συνεργασία με τον ΟΤΕ, θα ορίσουν ποιοι φοιτητές δικαιούνται τη φθηνή ευρυζωνική πρόσβαση... Ιδίως για το β τί ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής;;;;;;;;
androu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως! το πάνε και αυτό όπως με τα 1000 ευρά ? Αν έχεις εισόδημα κάτω απο ένα όριο και ΑΝ έχεις περάσει όλα σου τα μαθήματα με καλό βαθμό και ΑΝ.. τότε δικαιούσαι ίντερνετ με 15 ευρά το μήνα/??
BaCkOs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 μπορεί να βάλουν όριο εισοδήματος.. μπορεί να βάλουν όριο εξαμηνων .. αλλα το να έχεις περάσει τα μισά μαθήματα όπως το επίδομα δεν νομίζω να το κάνουν...
djargad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω φοβάμαι μη γίνεται καμια @@αριά του τύπου "για να δούμε τι κάνει αυτός όταν μπαίνει στο νετ" αλλα μάλλον είμαι λίγο υπερβολικός
androu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Djarqad λές να παρακολουθούν τόσους φοιτητές ? Και εφόσον είναι σίγουροι για το τι πράγμα θα το χρησιμοποιήσουν !!!! ...
shadowfax-1- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ???Τι θελει να πει ο ποιητης με το Β??? Διοτι αυτο που βγαινει ως νοημα ειναι να τηρουνται οι προυποθεσεις:α)Εισοδημα<Ποσο και β)Μαθηματα-Βαθμοι+++ Δεν καταλαβαινω ρε γαμωτο τοσο δυσκολο ειναι??? Και 1 ημερομηνια δεν βγαλανε να ξερουμε.Μα τι...ζωα ειναι?Δεν ξερουν τι μας ενδιαφερει?Απαντανε τα παλια ερωτηματα και γενανε νεα καινουργια απο αυτο τη διακυρηξη...
Tzourmi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 κατα τη γνωμη μου οι προϋποθέσεις θα είναι οι αρχικες περί πόλης και ετών φοιτησης. Όσο για την ημερομηνία εγώ προβλέπω αρχές Οκτώβρη μέχρι 10 δηλαδή δίοτι θα πρέπει να γραφτουν πρώτα οι πρωτοτετείς στις σχολές τους και οι υπολοιποι να πάρουν τα νέα πάσα τας. Πάντως ένα έχω να πω. Ο καιρος γαρ εγγυς....
V@nt- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Σωστός. Επίσης, αν είναι με 1002 προυποθέσεις, sucks. Αν είναι έτσι και δεν μπορώ να βάλω, μιας και το θέλω πάρα πολύ, δεν θα πέσω θύμα καταναλωτισμού να βιαστώ να βάλω, να παει να μαμηθεί, δεν θα την ξαναπάθω όπως με το dvdr, θα καραπέσουν οι τιμές και τότε θα βάλω, σιγά μην πάω να πληρώνω τα κερατιάτικα, να βγάζουν κέρδος 90%(που λέει ο λόγος), δεν σφάξαμε, μια χαρά είναι κ η 56άρα, αν θέλω να dl κάτι, πάω σε net cafe. Με τσαντίζουν, αμάν, δηλαδή στην αρχή λένε οοο, τι καλά, 512 μπλα μπλα για όλους τους φοιτητές και μετά π@π@ριές, όπως κ με τα 1000 ευρώ. Anyway, θα δούμε, ας ευχηθούμε όλα να πανε καλά
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Θα υπάρξει θέμα με μπούκωμα bandwidth και τέτοια αν πλακώσουν πολλοί?
Antonisk2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Θα υπάρξει θέμα με μπούκωμα bandwidth και τέτοια αν πλακώσουν πολλοί? Σίγουρα! Έχει να γίνει της μουρλής! Θα κατεβάζουμε όλοι με 5kb το πάααααρα πολύ!
predator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 και με 5 kb/s να πηγαινει την στιγμυ που δε χρεωνεσε ΕΠΑΚ και ειναι ΤΣΑΜΠΑ ειναι μια χαρα! εγω παντως δε θα παραπονεθω!
ApSiMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 και με 5 kb/s να πηγαινει την στιγμυ που δε χρεωνεσε ΕΠΑΚ και ειναι ΤΣΑΜΠΑ ειναι μια χαρα!εγω παντως δε θα παραπονεθω! man esy mporei na min paraponetheis alla 100000 atoma pou exoun kanoniki syndesi (ta exoun skasei xontra) oxi mono tha paraponethoun alla tha tous kanoun anw katw. Egw to skeftomai ws eksis: den paizei na pesoun oi taxytites giati poly apla den symferei oute ton pOTE oute tous isp ayto to prama. EAN den to exoun skeftei-programmatisei kako diko tous.to kalo pou tous thelw na min exoume tetoia provlimata............ (skepsou poso pisw tha pame....posoi katanalwtes tha einai dysarestimenoi.....ti prostima tha faei pali o pOTE gia aneleipi ypodomi.....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.