Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
telika den xerume tpt akoma etsi??

poso paei h xreosh gia mia 256??

se 1mhna eimai fithths kai den thelo na dino ta misa $$ sthn adsl. ;(

poia einai h pio oikonomikh lish??

Τηλεφώνησα στο 134 και μου είπαν ότι ήδη έχει εκδοθεί εγκύκλιος για το φοιτητικό πακέτο και θα είναι 512 χωρίς ογκωχρέωση(!) στην τιμή των 15 ευρώ + ΦΠΑ.

Τώρα κατά πόσο ενημερωμένη ήταν η κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών..δεν ξέρω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να λένε ότι ναναι.. Λογικά έτσι θα τους έχουνε πεί να λένε.

Μακάρι πάντως να ισχύει!

Δημοσ.

E καλά αφού το είπε η κυράτσα στο 134 στάνταρ έτσι είναι.

Εγώ όταν είχα πάρει τηλέφωνο ροτούσαν ο ένα τον άλλον για το ιντερνέτ.. Που να ανέφερα και dsl και ογκωχρεώσεις θα πάθαιναν και τίποτα οι καημένοι...

Δημοσ.

Μόλις ρώτησα και είπαν ότι περιμένουν την σχετική εγκύκλιο. Ο νεαρός που απήντησε φάνηκε γενικά ενημερωμένος και έμεινε στις αρχικές εκτιμήσεις για ογκοχρέωση και κάτω από 20? για 512kbps...

Δημοσ.

Eχοντας διαβασει σημερα ολοι τι λετε(με το συμπαθιο αλλα μου βγαλατε τα ματια με καποια ποστ...Πιο μικρα ρε παιδια)εχω να πω τα εξης(και τωρα γελαμε οσον αφορα τα μικρα και μεγαλα ποστ):

α)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θεμα ογκοχρεωσης...Ειναι ηλιθιο αναποτελεσματικο και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να βγαλουνε πακετο με ογκοχρεωση και δη για adsl...Θα ταιριαξει γαντι η εκφραση"Δωρον Αδωρον".Το τι κατεβαζεις με isdn και pstn δεν ειναι μετρο συγκρισης .Εκτος βεβαια και αν πουν κοιταχτε υπαρχει ογκοχρεωση αλλα το υψιστο που θα πληρωσετε θα ειναι απο τα 18? να πατε στα 35 και μετα free(αλλιως καθολου ογκοχρεωση δεν το συζηταμε)

β)Τα 512 για Ελλαδισταν ειναι πολλα...Παρα πολλα...Εδω ειναι ελαχιστοι οι χρηστες που χρησιμοποιουν adsl και τβρα θελουν να μας πασαρουν σε ολους τους φοιτητες adsl 512?Κατα εμε νομιζω 1 adsl128(το οποιο ειναι παρομοιο με αυτο που ειπαν καποια παιδια ftlat rate isdn 128 )η 256 ειναι υπεραρκετη...Mε ανειχτα ολα τα Ports διοτι ως ελευθερο κρατος εχω δικαιωμα με την ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ μου συνδεση να κανω οτι γουσταρω και οχι μονο πραγματα-δουλειες του ΤΕΙ.Τρανοτερο παραδειγμα τα φοιτητικα πασο...Εχω μπει στην Βεργινα και σε καποια αλλα μουσεια και μερη(σπηλαιο Δηρου κτλ)φθηνοτερα η και τζαμπα...Δλδ σε αυτα πηγα για να μορφωθω εγω η να περασω καλα την ωρα μου?Η αυτο που ειπαν τα παιδια για τα λεωφορεια και τα εισητηρια...Το adsl αμα μου προσφερθει πρεπει να το κανω ΟΤΙ γουσταρω χωρις περιορισμους .&-

γ)Αυτο το θεμα με το ΕΔΕΤ ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει και ομολογω πως δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει προταση...Ηδη ετοιμαζω και εγω 1 επιστολη(οχι οτι αυτη που διαβασα ειναι κακη αλλα ας κατσω λιγο να γραψβ διοτι με εχουν φθηρει οι διακοπες)

δ)Ειναι αχρηστο το μετρο αν πρεπει να πηγαινεις να αλλαζεις την τηλεφωνικη γραμμη και να την βαζεις στο ονομα σου...Λογικα θα μπορεις να κανεις 1 υπευθυνη δηλωση στην οποια να λες οτι μενω με τους γονεις μου.Θα την υποβαλεις και τελιωσε το ζητημα εκει...Και δη αν εισαι στην πολη οπου φητας.

ε)Ειναι ανηκουστο αυτο που διαβασα να μην μπορεις να παρεις απο ISP κανονικη συνδεση-συνδρομη.Ετσι λογικα θα κανουν και οι περισσοτρεροι εξαλου...Τσουπ 5? στον ΟΤΕ(ο οποιος απο τι καταλαβα εκανε προσπαθεις...Αυτοι οι $#%$#%#%$# ΙΣΠ της #$%^&**%& κανουν ολην την δουλεια .....δελο)+τσουπ αλλα ποσο εχει παει για αοριστου η 512?40?(εαν θελεις κι ολας να βαλεις 512 ετσι.)

στ)Αν και θελω να θεωρουμαι αιωνιος φοιτητης(σε 4 εξαμ 11 μαθηματα ειναι ολιγον τι για φτυσιμο)νομιζω πως το μετρο πρεπει να ειναι για τα χρονια φοιτησης+1 χρονο και οχι για οσο εισαι φοιτητης.

ια)Δεν υπαρχει λογικος φοβος που λενε ολοι για πραγματικο πιταριμσα(των ηδη πιταρισμενων?δλδ τι φοβαστε παραπανω?)dslams.Λογικα(αλλα και παραλογα)θα υπαρξει αναβαθμιση...Μικρη μεγαλη δεν ξερω αλλα οτι θα γινει θα γινει...Απλα μαλλον περιμενου να δουν ποσο μεγαλη θα ειναι η αυξηση ατομων με adsl και μετα θα την κανουν.Αν και θελουν να τους παριστανουν δεν ειναι ηλιθιοι στον ΟΤΕ να γλυτωσουν απο τη 1 μουρμουρα(φτηνο ιντερνετ)και να πανε στην αλλη(α-να-βαθμιση...α-να-βαθμιση)

Επαναφερω το θεμα οπως βλεπετε διοτι εφτασε ο Σεπτεμβρης...Αυτα

Δημοσ.

α) Υπάρχει θέμα ογκοχρέωσης, από την πρώτη στιγμή αυτό συζητάνε.

β) Το πάσο είναι μια προσφορά προς τους φοιτητές και τους επιτρέπει να κάνουν αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι με χαμηλότερη τιμή. Δεν μαθαίνεις μόνον στο ΤΕΙ, υπάρχει και αλλού γνώση.

δ) Αυτό γίνεται για να κλείσουν κάποια "παραθυράκια". Τώρα, καλό-κακό δεν ξέρω...

στ) Αυτό είναι... Όχι απεριόριστα - σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες. Μάλιστα νομίζω είναι μόλις ένα 6μηνο παραπάνω.

Δημοσ.

Loipon akouste epeidi to psaxno to thema arketa ayto ton kairo ego trexo sta 384 adsl apo otenet kai pira til. kai mou eipan pos apla prepei i grammi tou ote na einai sto onoma tou foititi pou spoudazei kai osoi spoudazoun kai menoun athens prepei na xrisimopoiisoun kati san dikaiologitika.anepisimes piges lene oti oti sou dinoun dorean kapoia giga kai meta arxizei i ogoxreosi.

Δημοσ.

που είναι τα βιβλία μου να διαβάσω να ξαναδώσω.... με τέτοια προσφορά πως ένας φοιτητής να διαβάσει για την εξεταστική ?

Δημοσ.

Dop εγω λεω πως δεν αξιζει το θεμα αν υπαρχει ογκοχρεωση(αυτο δλδ που λεμε ολοι).Εξαλου προσφορα και προς τους φοιτητες εις βαρος των υπολοιποων θα ειναι και αυτη η συνδεση.Οσον αφορα το αλλο επειμενω πως αν μενεις με τους γονεις σου και κανεις 1 δηλωση(επισημη...του νομου 105 κτλ)δεν μπορουν να μην σου δωσουν συνδεση.Τεσπα περιμενουμε να δουμε...Διοτι δεν ξερω ποτε ακριβως βγαινει το πακετο.Ελπιζω συντομα να τελειωνουν ολες μας οι αποριες στο θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...