Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η κινέζικη εταιρεία ΖΤΕ' date=' που είναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού δικτύων στον κόσμο, θα παραδώσει στον ΟΤΕ ADSL δίκτυο χωρητικότητας 10.000 χρηστών στο τέλος Ιουνίου Σύμφωνα με δελτίου τύπου που έχει εκδώσει η ΖΤΕ, συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στον ΟΤΕ και στην ΖΤΕ μετά την περσινή αξιοπιστία που έδειξε το δίκτυο της κατα την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κινέζικη ΖΤΕ έχει στείλει τον εξοπλισμό απο το τέλος Μαίου. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί για χρήση μετα το τέλος της εγκατάστασης του, η οποία αναμένεται να τελειώσει στο τέλος Ιουνίου. Το δίκτυο θα είναι χωρητικότητας 10.000 χρηστών ADSL και θα είναι το πρώτο της κινέζικης εταιρείας που θα τεθεί σε εμπορική διάθεση στην Ελλάδα.

Η ΖΤΕ επιλέον, σκοπέυει να επεκτείνει της δραστηριότητες της στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα γραφείο τεχνικής υποστήριξης το οποίο θα λειτουργεί σαν κεντρικό γραφείο για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων .[/quote']

Καλά θα ήταν να βάζουμε και τις πηγές.. η παράθεση αυτή λοιπόν είναι απο το adslgr.com και μπράβο σε όποιον το ανακάλυψε και το δημοσίευσε.

Δημοσ.
telika guys tha isxisei ayto telika,ti tha ginei?15 evro pagio grammis+sindromis?

5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον.

Δημοσ.
5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον.

Κι αν ΗΔΗ εχεις Dsl γραμμή στο όνομά σου τι γίνεται;

Δημοσ.

5 evro oti grammi kai an einai i mono gia 512 isxiei?An thelo 1024 tha isxiei?Kai gia osous exoun idi grammi kai provider pos mporoun na enimerosoun ote + provider gia na isxisei to timologio?

Δημοσ.
5 evro oti grammi kai an einai i mono gia 512 isxiei?An thelo 1024 tha isxiei?Kai gia osous exoun idi grammi kai provider pos mporoun na enimerosoun ote + provider gia na isxisei to timologio?

Auto einai diadikastiko 8ema kai mallon oute ston OTE to gnorizoun akoma (oson afora to deutero). Oson afora to prwto, h prosfora isxyei MONO gia 512/128, an 8eleis megalyterh taxythta tin plironeis kanonika.

Δημοσ.

i kaluteri lusi gia to 8ema auto 8a itan na epairnan oi spoudastes bandwith apo to EDET.....to opoio kata 90% den xreisimopoieitai....an ginei auto 8a meiw8ei kai allo i timi giati den 8a xrisimopoioume diktuo tou ote kai den 8a tou pernoume 8eseis pou 8a mporei na tis poulisei stis kanonikes times.....

Δημοσ.

skate adika gia to oti tha plakwsoun oi apeiroi foithtes kai tha pitaroun ta dslam...to 70%twn foithtwn se tmhmata asxeta me plhroforikh den kseroun ti kai pws einai to montem kai anhsyxeite mhpws oloi baloun ksafnika adsl kai parathsoun to tabli kai tous kafedes...

Δημοσ.

egw pali tha elega oti einai blakeia auto me thn grammi sto onoma tou foitith.H lysh einai aplh.Me thn aithsh tou ston ote gia dsl foititiki grammi na dilwnei mia monimi katoikia i opoia na plhrei tis proypotheseis pou exoun tethei dld na brisketai ston idio nomo me to panepistimio kai teleiwse i ipothesi oute metabibasi onomatos grammis oute tipota...!

Δημοσ.

ΜΗπως κανετε ονειρα θερινης νυχτος?

ο οτε ξαφνικα θα αλλαξει και θα μας αγαπησει?

δεν πιστευω πως θα αφησει το "παραθυρο' που λετε

Δημοσ.
i kaluteri lusi gia to 8ema auto 8a itan na epairnan oi spoudastes bandwith apo to EDET.....to opoio kata 90% den xreisimopoieitai....an ginei auto 8a meiw8ei kai allo i timi giati den 8a xrisimopoioume diktuo tou ote kai den 8a tou pernoume 8eseis pou 8a mporei na tis poulisei stis kanonikes times.....

Tora pou anavathmistikan oi grammes sta pio polla panepistimia, tha itan mia poli kali idea, alla de kserw kata poso tha einai ilopoiisimi!

Δημοσ.

Μια φίλη μου που δουλεύει στο ΟΤΕ μου είπε ότι είτε η γραμμή πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή, είτε με μία βεβαίωση να φαίνεται ότι οι φοιτητής μένει σε συγγενή του πρώτου βαθμού...(γονείς, αδέρφια.....)

Δημοσ.
Μια φίλη μου που δουλεύει στο ΟΤΕ μου είπε ότι είτε η γραμμή πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή, είτε με μία βεβαίωση να φαίνεται ότι οι φοιτητής μένει σε συγγενή του πρώτου βαθμού...(γονείς, αδέρφια.....)

Θέλει κανείς να τον "φιλοξενήσω" στο σπίτι μου ;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Opa, opa, opa!!! Dhladh oi providers den kanoun prosfores??? Tsampa oneirevomai dsl apo Septembrh??? Tha yparxei ogkoxrewsi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...