Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 re Predator hdh ta dslam einai overbooked...estw kai to 1/5 na valei h anava8mish gia 10000 atoma den ftanei...
Angeldust Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Η κινέζικη εταιρεία ΖΤΕ' date=' που είναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού δικτύων στον κόσμο, θα παραδώσει στον ΟΤΕ ADSL δίκτυο χωρητικότητας 10.000 χρηστών στο τέλος Ιουνίου Σύμφωνα με δελτίου τύπου που έχει εκδώσει η ΖΤΕ, συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στον ΟΤΕ και στην ΖΤΕ μετά την περσινή αξιοπιστία που έδειξε το δίκτυο της κατα την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κινέζικη ΖΤΕ έχει στείλει τον εξοπλισμό απο το τέλος Μαίου. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί για χρήση μετα το τέλος της εγκατάστασης του, η οποία αναμένεται να τελειώσει στο τέλος Ιουνίου. Το δίκτυο θα είναι χωρητικότητας 10.000 χρηστών ADSL και θα είναι το πρώτο της κινέζικης εταιρείας που θα τεθεί σε εμπορική διάθεση στην Ελλάδα. Η ΖΤΕ επιλέον, σκοπέυει να επεκτείνει της δραστηριότητες της στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα γραφείο τεχνικής υποστήριξης το οποίο θα λειτουργεί σαν κεντρικό γραφείο για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων .[/quote'] Καλά θα ήταν να βάζουμε και τις πηγές.. η παράθεση αυτή λοιπόν είναι απο το adslgr.com και μπράβο σε όποιον το ανακάλυψε και το δημοσίευσε.
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 telika guys tha isxisei ayto telika,ti tha ginei?15 evro pagio grammis+sindromis?
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 telika guys tha isxisei ayto telika,ti tha ginei?15 evro pagio grammis+sindromis? 5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον.
kgliat Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον. Κι αν ΗΔΗ εχεις Dsl γραμμή στο όνομά σου τι γίνεται;
therock Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον. 5 evro oti grammi kai an einai i mono gia 512 isxiei?An thelo 1024 tha isxiei?Kai gia osous exoun idi grammi kai provider pos mporoun na enimerosoun ote + provider gia na isxisei to timologio?
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 5 evro oti grammi kai an einai i mono gia 512 isxiei?An thelo 1024 tha isxiei?Kai gia osous exoun idi grammi kai provider pos mporoun na enimerosoun ote + provider gia na isxisei to timologio? Auto einai diadikastiko 8ema kai mallon oute ston OTE to gnorizoun akoma (oson afora to deutero). Oson afora to prwto, h prosfora isxyei MONO gia 512/128, an 8eleis megalyterh taxythta tin plironeis kanonika.
chfilis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 i kaluteri lusi gia to 8ema auto 8a itan na epairnan oi spoudastes bandwith apo to EDET.....to opoio kata 90% den xreisimopoieitai....an ginei auto 8a meiw8ei kai allo i timi giati den 8a xrisimopoioume diktuo tou ote kai den 8a tou pernoume 8eseis pou 8a mporei na tis poulisei stis kanonikes times.....
CALEB Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 skate adika gia to oti tha plakwsoun oi apeiroi foithtes kai tha pitaroun ta dslam...to 70%twn foithtwn se tmhmata asxeta me plhroforikh den kseroun ti kai pws einai to montem kai anhsyxeite mhpws oloi baloun ksafnika adsl kai parathsoun to tabli kai tous kafedes...
haris_ch02019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 egw pali tha elega oti einai blakeia auto me thn grammi sto onoma tou foitith.H lysh einai aplh.Me thn aithsh tou ston ote gia dsl foititiki grammi na dilwnei mia monimi katoikia i opoia na plhrei tis proypotheseis pou exoun tethei dld na brisketai ston idio nomo me to panepistimio kai teleiwse i ipothesi oute metabibasi onomatos grammis oute tipota...!
STELARAS_O Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ΜΗπως κανετε ονειρα θερινης νυχτος? ο οτε ξαφνικα θα αλλαξει και θα μας αγαπησει? δεν πιστευω πως θα αφησει το "παραθυρο' που λετε
merez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 i kaluteri lusi gia to 8ema auto 8a itan na epairnan oi spoudastes bandwith apo to EDET.....to opoio kata 90% den xreisimopoieitai....an ginei auto 8a meiw8ei kai allo i timi giati den 8a xrisimopoioume diktuo tou ote kai den 8a tou pernoume 8eseis pou 8a mporei na tis poulisei stis kanonikes times..... Tora pou anavathmistikan oi grammes sta pio polla panepistimia, tha itan mia poli kali idea, alla de kserw kata poso tha einai ilopoiisimi!
dterzakis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Μια φίλη μου που δουλεύει στο ΟΤΕ μου είπε ότι είτε η γραμμή πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή, είτε με μία βεβαίωση να φαίνεται ότι οι φοιτητής μένει σε συγγενή του πρώτου βαθμού...(γονείς, αδέρφια.....)
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μια φίλη μου που δουλεύει στο ΟΤΕ μου είπε ότι είτε η γραμμή πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή, είτε με μία βεβαίωση να φαίνεται ότι οι φοιτητής μένει σε συγγενή του πρώτου βαθμού...(γονείς, αδέρφια.....) Θέλει κανείς να τον "φιλοξενήσω" στο σπίτι μου ;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
pkoutsias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 5 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ και απο'κει και πέρα αναλόγως τον provider, διαλέγεις και παίρνεις. Μέσα στο καλοκαίρι δε νομίζω ξεκινήσει η εφαρμογή του, απο Σεπτέμβριο μάλλον. Opa, opa, opa!!! Dhladh oi providers den kanoun prosfores??? Tsampa oneirevomai dsl apo Septembrh??? Tha yparxei ogkoxrewsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.