Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ma den eipa oti einai to kalutero alla ekei fainetai oti oi isp 8eloun apla na prosferoun ena pseutointernet!!!Giauto kai bazoun ogkoxrewsh...

To isdn kaloutsiko gia taxuthta alla apo xrewsh...asta na pane sto diaolo...

Apla auto pou lew einai oti einai akribo 18 eurw gia ogkoxrewsh...den htan polu parapanw kai prin apo auth thn prosfora...Sthn ousia oi isp mas dinoun me 10.5 kai 12 me fpa thn ogkoxrewsh 3GB...kai kala fthnh timh..gia foithtes...poso eixe dld toso kairo???siga thn ekptwsh...Mono tou ote einai ola ta lefta!!!polu kala ekane...

Egw plhrwnw gia isp 384 xwris ogkoxrewsh 17 eurw...Mhpws blepete mia koroidia sthn prosfora gia foithtes....????

Kalutera na dwsoun 384 xwris ogkoxrewsh para 512 me ogkoxrewsh...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
to thema einai an me tin foititiki grammi apo ton pOTE tha sou epitrepoun na baleis kanoniki sindromi apo ton provider...dld tha energopoiw egw tin foititiki grammi apo ton ote wraia kai kala kai otan tha pigainw ston provider na tou lew oti thelw 512/128 tha me rwtaei "ti grammi exete??? kanoniki i foititiki??" kai ekei na doume ti tha apantisoume osoi skeftomaste na kanoume auto pou lete....!!!

siga mhn rwtane kai ti 8a katevazoume...eleos dld...kai pou 8a katalavainoun oti eimaste foithtes? apo thn stigmh pou 8a apeu8unomaste gia thn grammh ston OTE kai gia thn syndesh se kapoion allo provider? 8a uparxei sunenohsh meta3y tous gia ton ka8e foithth sthn xwra pou exei kanei aithsh gia foithtikh grammh? LOLOLOL...

Δημοσ.
τελος για οσους εξυπνους λενε πως η καθε οικογενεια μπορει να βρει εναν φοιτητη να ωφεληθει απο το μετρο να πω απλα το εξης: ως γνωστων η γραμμη πρεπει να ειναι στο ονομα του φοιτητη. αν εγω λ.χ. εχω εναν ξαδερφο' date='εναν φιλο κλπ. που ειναι φοιτητης και δεν ειναι ιντερνετακιας και ειναι προθυμος να μου δωσει την φτηνη γραμμη του, πως θα κανω τηλεφωνικη συνδεση στο ονομα του μεσα στο σπιτι μου?

αρα ατοπο αυτο που λενε μερικοι![/quote']

Οταν το ανεφερα αυτο δεν ειχε αναφερθει οτι υπωχρεωτικα πρεπει η γραμμη να ειναι στο ονομα του φοιτητη, ή ηταν υπο αμφισβιτηση.

Διαβαζε καλυτερα πριν να βιαστεις να χαρακτηρισεις καποιον ειρωνικα, γιατι μαλλον αλλος φαινεται οτι παει να το παιξει εξυπνος._

Δημοσ.

Εγώ θέλω να αναφερθώ σε αυτπύς που είναι ενάντια στο "φθηνό φοιτητικό νετ" και λένε ότι πρέπει να έχει ογκοχρέωση και να κλείνουν τα ports και άλλες τέτοιες στενόμυαλες απαιτήσεις..

Πρέπει να ενωθούμε όλοι σε αυτό να γίνει όσο πιο καλή προσφορά στους φοιτητές ώστε να επωφεληθούν όλοι οι καταναλωτές στη πορεία για μένα αυτή τη στιγμή η προσφορά με την ογκοχρέωση είναι για τα πανηγύρια έτσι από μόνη..

Ας πλαισιωνόταν και με 2η προσφορά χωρίς ογκοχρέωση 384 και 5-10ε παραπάνω..

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση δεν πρέπει να μας απασχολει η ογκοχρεώση όσο το ποιός θα μας παρέχει το ινετ. Καλά είναι να μπαίνουμε απο ΕΔΕΤ που θα μας προσφέρει πολλά καλά όπως πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του πανεπιστημίου, δικός μας μειλ...

Δημοσ.
Καλά είναι να μπαίνουμε απο ΕΔΕΤ που θα μας προσφέρει πολλά καλά όπως πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του πανεπιστημίου,

Afto tha itan poly kalo, exo kseparadiastei na agorazo vivlia...

Chryssa

Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί δεν κάνουν μία προσφορά για τους φοιτητές ώστε να μην έχουν χρονοχρέωση στην pstn...?!Δεν θα με χάλαγε καθόλου...Απο το να έχω dsl με ογκοχρέωση το προτιμώ!

Δημοσ.

coldfath3r και pstn χωρίς χρονοχρέωση πάλι το ίδιο θα κοστίσει! Ο άλλος θα το κάνει σαν dsl. Δεν θα κλείνει ποτέ τη γράμμή . ΆΣε που μπορεί να δυσκολέψει τον πΟΤΕ

Δημοσ.

otan oi alloi exoun vdsl emeis trogomaste gia 40 kwlw kb/s... telospadon kai pano pou eixa xarei oti isws apokthsw kai egw mia ikanopoihtikh sindesi akouw gia ogoxrewseis kai pipes bleu...

kala re paidia pou zeite merikoi; bit torrent den exete akousei pote sth zwh sas; mono kai mono apo afta thn imera 1gb einai ligo (to pc de kleinei fisika)...

Δημοσ.

Na kano ego thn afelh erothsh kai na po, ti empodizei ton kathe foithth na parei thn grammh fthna apo ton OTE kai me 4-5 eyro parapano anti gia thn psoriarikh 512 syndromh me ogkoxreosh na balei mia 256 syndromh unlimited?

Pisteyo oti o OTE to exei ypopsin toy pantos ayto, giayto kai etoimazetai h sygxoneysh ton 384 kai 512 se mia syndesh 512, giati an tora h katastash me ta dslam toy einai tragikh, an mpoyne merikes xiliades syndromhtes kai malista leechers, tha ftasei sto shmeio na mhn doyleytai kan.

Δημοσ.
kala re paidia pou zeite merikoi; bit torrent den exete akousei pote sth zwh sas; mono kai mono apo afta thn imera 1gb einai ligo (to pc de kleinei fisika)...

Και βέβαια έχουμε ακούσει, αλλά όταν ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε φθηνό internet γιά να εξοικειωθούν οι φοιτητές με τις νέες τεχνολογίες, μάλλον δεν είχε στο μυαλό του torrents, μουλάρια, γαϊδούρια, DC++ και διαφόρων ειδών p2p, αλλά μιά πιό "ακαδημαϊκή" αξιοποίηση της σύνδεσης.

Τώρα, αν νομίζεται ότι ο σκοπός του φθηνού φοιτητικού broadband είναι να κατεβάζει ο φοιτητής 5 πειρατικές ταινίες τη μέρα (που θα χρειαστεί και 10 ώρες γιά να τις δει ;)), ας είναι. Ας δώσουν και 1 mbit, δε με πειράζει. Μόνο που δεν ξέρω πόσο θα τον βοηθήσει αυτό στις σπουδές του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...