Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

me Tellas se Intracom DSLAM...prepei na einai h deuterh fora pou exei tetoia xalia to teleutaio 2mhno (exw adsl me tellas edw kai 1.5xrono)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για OTENET 1' date='5 cent/Mb

Υποθέτω ότι εννοείς ογκοχρέωση[/quote']

Let me do the math: 1.5cent/MB * 1000MB(και οχι 1024 ?!) = 1500 cents.

1euro = 100cent ..so means that.. 1500cents=15euros ?!!!!

oh no dude !! (οπως θα ελεγε και o Κyle !!!!)

Δημοσ.
Όχι φυσικά ρε aspirin.

Αλλά σε αυτούς που θέλουν να κατεβάζουν ταινίες' date=' παιχνίδια, προγράμματα, τραγούδια.

Ξέρεις εσύ.[/quote']

εκφράζεις μια καθαρά υποκειμενική άποψη. Αν εσύ ήσουνα φοιτητής θα κατέβαζες μονο ταινίες, παιχνίδια, προγραμματα, τραγούδια.

Δημοσ.

Εγώ που είμαι φοιτητής, κι έχω ADSL εδώ και κανένα χρόνο και να σημειώσω ότι το πληρώνω με δικά μου χρήματα..

Δεν κατεβάζω τέτοια..

Έλεος μερικοί ...έλεος ρε παιδιά...

Ελπίζω να μην βάλουν limit να ξεσκιστούν οι γραμμές, εμπρός φοιτητές να κατεβάσουμε τον αγλέορα...

Οπισθοδρομικοί είστε...μερικοί.

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά, δεν είμαι οπισθοδρομικός, ούτε επιτήθεμαι σε κανέναν.

Κι εγώ, αν ήμουν φοιτητής θα την ήθελα την DSL.

Αλλά πείτε μου την αλήθεια.Τι την θέλετε την DSL; Για να κάνετε ποιο γρήγορα τις εργασίες σας και να βρίσκετε πληροφορίες για αυτές στο Internet ή για τον λόγο που ανέφερα εγώ; Εεεε;

Δημοσ.

Exei na kanei kai me to surfing kai me to searching alla kai me ta mail....

Gia mena einai ka8oristika...Otan eisai sunexeia online xtupaei amesws to new mail kai de xreiazetai na les...twra na mpw???les na mou to esteilan???ktl...

Polla pragmata einai kalutera kai den einai aparaithta mono gia tainies ktl...

kai mono ta update untivirus,firewall,windows...einai arketa shmantika kai pairnoun pollh wra...eidika twn windows..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...